Zico kalsa keşke yaa
Printable View
Zico kalsa keşke yaa
Fenerbahçe Zico'yu sildi :D
Kendisi bilir.Bize yararı oldu ama gitmek isteyeni zorla tutmayız.Güle güle Zico
Samaras olamaz gelmesin:D Zico kalsın...
Yonetim Zico ile devam etmek istiyor. Zicodan da net bir aciklama gelmese de Fenerbahce'de kalmak isteyecegini dusunuyorum. Zira Fenerbahce'de kalmasi hem istikrar acisindan hem de kariyeri acisindan kendine yarar getirecektir ve O da bunun bilincindedir.
Bu haberin bir ipucu olacagini sanmiyorum. Ayrica bizim yuce medyamiz bu sitenin domainini nasil ziconerede.com olarak yansitmamis...Sasirdim dogrusu :)
Ya Fenerbahçe neden yalvarıyor Zico'ya. Biz Zico'ya muhtaç değiliz. Zico'nun yaptığını 10 tane hoca yapar hatta yapamadığı şampiyonluğu bile yapacak hocalar var onlar ile anlaşalım neden elin adamına yalvarıp duruyoruz..
Samaras gibi 10 tane oyuncu var. Öyle oyuncu alacaklarsa hiç almasınlar zaten Kezman yeter. Bize dünya çapın da bir oyuncu gerekir..
Beyler samaras'ı kaç kere izlediniz yahu? Yoksa benim izlediğim samaras bu samaras deilmi? Hani uzun saçlı genç çocuk? Bu adamı direk santrofor oynatmıyolar ki genelde yoksa daha fazla atacaktır diye düşünüyorum ama müthiş oynuyo bu çocuk.. inşallah fenere gelmez:D
Acaba bizim İspanya Fatihlerinden bir haber yok mu yahu.1 gün oldu.
Bence şu ana kadar gelmediklerine göre pazarlık yapıyorlar.Yani Villareal'in satma niyeti var.Tabi Nihat Türkiye'ye dönermi o ayrı hesap.
Villarreal'de forma giyen Nihat Kahveci'nin Fenerbahçe'ye transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor!..
Milli futbolcuyu sarı lacivertli renklere katmak için İspanya'da bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım, İspanyol kulübüne ne önerdiler?
Villarreal Yönetimi, Fenerbahçe'nin önerdiği rakama ne yanıt verdi?
Nihat, Fernerbahçe'ye gidecek mi?
Transferin perde arkasında neler yaşanıyor?
BU SORULARIN YANITLARI SAAT 18.30'DA MARATON.COM.TR'DE OLACAK... BİZDEN AYRILMAYIN...
MARATON.COM.TR ÖZEL
Ya Nihat gelmeyeceğini daha dün açıkladı.Villarreal satsa ne olur.Adam Avrupa'Da devam edeceğim,Türkiye'ye dönmeyeceğim diyor işte...
Geçtiğimiz günlerde yabancı forvet başta olmak üzere transfer araştırmaları için İspanya’ya uçan Fenerbahçeli yöneticilerden sarı-lacivertli taraftarları sevindirecek bir haber geldi.
Ali Yıldırım ve Mahmut Uslu’nun Nihat Kahveci’nin kulübü Villarreal’le bonservis konusunda hemen hemen anlaştıkları ve Fenerbahçe’nin önerdiği rakamın 16 Milyon EURO’yu bulduğu iddia edildi.
Villarreal yönetiminin bu fiyata şimdilik olumlu yaklaştığı ancak teknik direktör Manuel Pellegrini’nin onayı alınmadan bu transfere izin verilmeyeceği de gelen haberler arasında.
Fenerbahçe Yönetimi, FIFA kurallarından dolayı kulübüyle tam olarak anlaşmadan Nihat’a ulaşmış ve teklifini sunmuş değil. Bu yüzden Nihat’ın bu transfere nasıl bir cevap vereceği bilinmiyor.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Emre'de diyordu ne oldu..
Ama bencede bu yil gelmez, ama 1-2 yilin icinde geri döner.
Nihat ile anlaşmak Villarreal ile anlaşmaktan çok daha zor.
Villareal her şeyden önce bir takım ve gereken ücret ödendiğinde her oyuncusunu satabilir onun için onlarla anlaşmak Nihatla anlaşmaktan 1000 kat daha kolay.Geleceğini düşünmüyorum hatta onun yerine kendimi koyup düşündüğümde gelmesini istemiyorum ama yanılır yunulur gelirsede bomba olur:)
Beyler bel ki Aziz Yıldırım Emre Bel. nu felan devreye sokup transferi yapabilir. Bu saatten sonra artık herşey mümkün Fb adına :D
Fenerbahçe’nin Milli yıldız Nihat Kahveci ile ilgili bu akşam Villarreal yönetimi ile bir ara geldiği ve bonservis konusunda büyük ölçüde anlaşıldığı öğrenildi.
Nihat’ın ise daha önce Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum açıklamasından sonra bugün gelişen bu olaylardan sonra Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ve Fenerbahçe’nin yıllık 3.7 milyon Euro teklif etmesinin de büyük bir payı olduğu edindiğimiz bilgiler arasında.
MARATON.COM.TR/ ÖZEL
Maraton Fotomac ın TV versiyonu resmen.
bonservis bedelinin 20 milyon euro oldugu soylenıyordu fener verebılecek mı bu parayı??
nihat'a 20 m euro vericeğine git 7-8 mn euro ya martin fenin'i al hemde daha genç
Aziz Yıldırım'ın FB TV'de konuşmasının kısa bir bölümünü dinlemiştim. "Shevchenko'yu nasıl alacağız, haydi bonservisini geçtim, senelik 7-8 milyon € versek 4 senelik eder 30 milyon €" gibi birşeyler söylüyordu.
Çok mantıklı değil tamam ama 40 milyon €'nun sadece bonservise verilecek olması da bence çok mantıklı değil.
nihatı transfer etmemiz durumunda fenerbahçe verdigi parayı çıkarır forma satışları olsun reklam gelirleri vs vs yani fenerbahçeyi fazla sarmaz verilecek olan para
Nihat'ın durumu diğer transferlere pek benzemiyor aslında..
Tümer,Beşiktaş'tan Fenerbahçe ile görüştüğünden dolayı Beşiktaş'ın ona görüşmeyeceğini söylediği için Fenerbahçe'ye gitti.
Rüştü,Zico'nun kendisini 3.kaleci olarak gördüğü için Beşiktaş'a gitti.Onun transferinde teklif edilen paranında payı var ama bence 1.sebep Fenerbahçe'de oynayamayacak olması diye düşünüyorum.
Emre,Newcastle'da forma şansı bulamadığı için Fenerbahçe'ye geldi diye düşünüyorum.
Nihat'ın durumu ise daha farklı.Şu an Nihat takımının en önemli oyuncularından birisi,en çok gol atan oyuncusu.Avrupa'da kariyerini çok iyi devam ettiriyor.Sanırım Fenerbahçe'nin önerdiği paradan daha az para alıyormuş.Eğer Nihat Fenerbahçe'ye gelirse diğer transferlerden farklı olarak 1.sebep olarak paradan dolayı gelecek.
Nihat'ın arkadaşı veyahut akrabası felan değilim.Ama bence gelmeyi kabul etmeyecektir.Birinci nedeni Avrupa kariyerinin çok iyi gitmesi.(hem kendisinin hem takımının) İkinci nedeni ise Beşiktaş alt yapısından yetişmiş olmasından dolayı paradan dolayı Fenerbahçe'yi seçmeyeceğini düşünmem.Evet belkide ben yanlış düşünüyor olabilirim.Ama ben böyle düşünüyorum,veyahut böyle olması gerektiğini düşünüyorum.
Ama yinede daha önceden söylediğim gibi bu tür transferlere alışmamız lazım.Gidersede kendi tercihidir.Ve transfer gerçekleşirse Fenerbahçe'yede yararlı olacağını düşünüyorum.
ya genc kartal düşüncen cok yanlış. Neymiş bjk nin alt yapısından yetişmiş. Artık bu durumları gecelim ya,biraz taraftarlarda profesyonlece düşünsün bu adamların işi bu geleceklerini düşünmek zorunda...
eğer bahsedilen 4m€ senelik doğruysa adam gelceğini düşünerek fenere gelir çünkü hem fenerin hedefleri var hemde nihat geleceğini kurtarabilir kendisi de biliyor bu vakitten sonra kendisine o parayı başkası zor verir.. ve bana kalırsa türkiye ye dönmeyi düşünmüyorum gibisinden laflar maaş artırımı için sonuçta fenerin kesenin ağzını açacağını biliyor
kralex'in gelecek dediği para konusu, bence çok önemli bir konu. tamam avrupa'da oynamak iyi güzel ama 2 milyon mu kazanmak daha güzel yoksa 4 milyon mu?
yada şöyle düşünün. bir şirkette çalışıyorsunuz ve emekli olmanıza 5 sene kalmış. o şirketten aldığınız ayda 2 bin para. bir şirket size çok karlı bir teklif yaptı bu rakamda ayda 4 bin. emekliliğinin son yıllarında hangi parayı kazanmak istersiniz2 bin mi 4 bin mi?
ben sanmıyorum nihat'ı bundan sonra herhangi iyi bir avrupa takımı istesin. bence iyi düşünmeli bu teklif karşısında.
Öyle bir konuşuyorsunuz ki, sanki fener küçük takım!
Yapmayın yahu..Çeyrek final oynamış, avrupalı bi takım var karşınızda.. Hedefleri olan bir takım ;;)