nihat'a 20 m euro vericeğine git 7-8 mn euro ya martin fenin'i al hemde daha genç
nihat'a 20 m euro vericeğine git 7-8 mn euro ya martin fenin'i al hemde daha genç
Aziz Yıldırım'ın FB TV'de konuşmasının kısa bir bölümünü dinlemiştim. "Shevchenko'yu nasıl alacağız, haydi bonservisini geçtim, senelik 7-8 milyon € versek 4 senelik eder 30 milyon €" gibi birşeyler söylüyordu.
Çok mantıklı değil tamam ama 40 milyon €'nun sadece bonservise verilecek olması da bence çok mantıklı değil.
nihatı transfer etmemiz durumunda fenerbahçe verdigi parayı çıkarır forma satışları olsun reklam gelirleri vs vs yani fenerbahçeyi fazla sarmaz verilecek olan para
Nihat'ın durumu diğer transferlere pek benzemiyor aslında..
Tümer,Beşiktaş'tan Fenerbahçe ile görüştüğünden dolayı Beşiktaş'ın ona görüşmeyeceğini söylediği için Fenerbahçe'ye gitti.
Rüştü,Zico'nun kendisini 3.kaleci olarak gördüğü için Beşiktaş'a gitti.Onun transferinde teklif edilen paranında payı var ama bence 1.sebep Fenerbahçe'de oynayamayacak olması diye düşünüyorum.
Emre,Newcastle'da forma şansı bulamadığı için Fenerbahçe'ye geldi diye düşünüyorum.
Nihat'ın durumu ise daha farklı.Şu an Nihat takımının en önemli oyuncularından birisi,en çok gol atan oyuncusu.Avrupa'da kariyerini çok iyi devam ettiriyor.Sanırım Fenerbahçe'nin önerdiği paradan daha az para alıyormuş.Eğer Nihat Fenerbahçe'ye gelirse diğer transferlerden farklı olarak 1.sebep olarak paradan dolayı gelecek.
Nihat'ın arkadaşı veyahut akrabası felan değilim.Ama bence gelmeyi kabul etmeyecektir.Birinci nedeni Avrupa kariyerinin çok iyi gitmesi.(hem kendisinin hem takımının) İkinci nedeni ise Beşiktaş alt yapısından yetişmiş olmasından dolayı paradan dolayı Fenerbahçe'yi seçmeyeceğini düşünmem.Evet belkide ben yanlış düşünüyor olabilirim.Ama ben böyle düşünüyorum,veyahut böyle olması gerektiğini düşünüyorum.
Ama yinede daha önceden söylediğim gibi bu tür transferlere alışmamız lazım.Gidersede kendi tercihidir.Ve transfer gerçekleşirse Fenerbahçe'yede yararlı olacağını düşünüyorum.
So what?
Saike
ya genc kartal düşüncen cok yanlış. Neymiş bjk nin alt yapısından yetişmiş. Artık bu durumları gecelim ya,biraz taraftarlarda profesyonlece düşünsün bu adamların işi bu geleceklerini düşünmek zorunda...
Last edited by Addolorato : 05.Haziran.2008 at 23:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
eğer bahsedilen 4m€ senelik doğruysa adam gelceğini düşünerek fenere gelir çünkü hem fenerin hedefleri var hemde nihat geleceğini kurtarabilir kendisi de biliyor bu vakitten sonra kendisine o parayı başkası zor verir.. ve bana kalırsa türkiye ye dönmeyi düşünmüyorum gibisinden laflar maaş artırımı için sonuçta fenerin kesenin ağzını açacağını biliyor
kralex'in gelecek dediği para konusu, bence çok önemli bir konu. tamam avrupa'da oynamak iyi güzel ama 2 milyon mu kazanmak daha güzel yoksa 4 milyon mu?
yada şöyle düşünün. bir şirkette çalışıyorsunuz ve emekli olmanıza 5 sene kalmış. o şirketten aldığınız ayda 2 bin para. bir şirket size çok karlı bir teklif yaptı bu rakamda ayda 4 bin. emekliliğinin son yıllarında hangi parayı kazanmak istersiniz2 bin mi 4 bin mi?
ben sanmıyorum nihat'ı bundan sonra herhangi iyi bir avrupa takımı istesin. bence iyi düşünmeli bu teklif karşısında.
(/s)
Öyle bir konuşuyorsunuz ki, sanki fener küçük takım!
Yapmayın yahu..Çeyrek final oynamış, avrupalı bi takım var karşınızda.. Hedefleri olan bir takım![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Yahu gelecek dediğiniz neki?Para için oynuyolar hepsi..Paradan iyi gelecek mi olur
Kulübüyle anlaşılmış diyolar nihat 28 yaşında 2 katı para verilirse gelir...Nihat bjk nin efsane oyuncularından değil ki...Ne örnekler gördük rüştü sergen baliç tümer emre... nihat neden gelmesin..
Fenerbahçe küçük takım değil ama Türkiye liginin kaliteside ortada yapmayın.İspanya liginden Türkiye ligine dönmek hedef küçültmek demektir.Ayrıca Nihat bu performansını devam ettirsin bence daha büyük bir kulübede gidebilir ki bence Villarrealde küçümsenecek bir takım değil.
Bakınız Nihat'ı lütfen diğer isimlerle karşılaştırmayın.Onun durumu tamamen farklı.Eğer o gelirse tamamen para için gelmiş olacak.Diğer transferlerde başka etmenlerde baş rol oynamıştı.
So what?
Saike
tabii para için gelecek ve gelirsede aldığı paranın hakkını sonuna kadar verecektir.
T.d kim olacak ya ii güsell futbolcuları tartışıozda türkiye ligi için zico dışında kim olursa olsun o bile yaptı gerçi 1sene ama awrupada zico kadar başarılı birini nerden bulacaz buna bi çözüm gelmesi gerekir. . . bu zamana kadar bi açıklama da gelmedi fatih terim yada turnuvada olan bi t.d gelecek
Villareal'in Şampiyonlar Liginde ne yapabileceğini düşünüyorsun? Bana göre sadece katılmak. Yıllar önce Nihat Real Scoiaed ile katıldı ve şimdi Scoiaed La Liga'da da yok. İspanya'da Madrid ve Barcelona gibi takıma gitmedikleri sürece hedef büyütmüş olmazlar. Fenerbahçe'ye gelmesi sadece isim değerini düşürecektir. Çünkü Türkiye Ligi sadece Lig TV'den izlenebiliniyor ve bu yüzden fazla izleyen kişi olmayacaktır. Şampiyonlar Liginde atacağı goller ile hem Fenerbahçe'ye hemde Türkiye Ligine değer katacaktır.
t.d konusunda zico defteri kapandı galiba![]()
R.Sociead'ın durumu ile Villarreal'in durumu aynı olacak bir kaide yok.Fenerbahçe'ninde gelecek sezon aynı başarıları yakalayacağıda garanti değil.Ayrıca Villarreal'in kadrosu Sociedat'tan çok daha iyi şimdi oralara hiç girmeyecem konu çok dağılacak çünkü.
İspanya'da oynaması bile bir oyuncu için önemlidir.Çünkü orada her zaman göz önünde olursun.Ama türkiye'de? Çok daha az kişinin gözünün önünde olursun.Nihat'ın şu an Fenerbahçe'ye gelmesi için tek neden para olarak gözüküyor.Ve bende para için her şeyi feda edip Fenerbahçe'ye geleceğini düşünmüyorum.
So what?
Saike
Beyler onu bunu bırakın da Pellegrini bırakır mı en etkili kozunu. düşünün adamın elin de Nihat gibi her yönüyle tam bir golcü oyuncu var ve de Ş.L'de oynayacaklar. Biraz zorr. Parayı veren düdüğü çalar hesabı bu transfer. Çok para lazım...
Sizce Nihat gelirse ve bu takımla şampiyonlar ligi kupasını kazanırsa, kariyeri açısından nasıl bir adım olur.. Bence süper bir adım olur.. Hem ülkesine, hemde kariyerine katkı yapmış olur![]()
Villareal ile Kazanma Olasılığı Daha Yüksek Burak Abi..