logano hakkında tam bir bilgim yok ama fenerbahçe umarım juventustan sağlam isimleri Türkiye ligine kazandırır.
Printable View
logano hakkında tam bir bilgim yok ama fenerbahçe umarım juventustan sağlam isimleri Türkiye ligine kazandırır.
ıste lugono super bilgi ıcın saol
adamın avrupa tecrübesi yok heralde bakalım nasıl oynayacak
lucianonun avrupa tecrübesi mi vardı? Lucianondan iyi olacağı kesin. şimdi bu adam gelirse Luci kalacak mı yoksa gönderilecek mi?
lugano yu hiç tanımıyorum bakalım napacak tr de
fm de özellikleri baya iyi :D
bir Yabancı sitede okudum fener Trezeguet için Juventus'a 17milyon euro teklif yapmış ama Trezeguet gelmek istemiyormuş.
http://img65.imageshack.us/img65/2766/shevanw7.th.gif
Abramovich’le pazarlık
İnanılması güç, yazması daha da güç. Daha 1.5 ay önce 7 yıllık İtalya kariyerini noktalayarak yaklaşık 30 milyon sterline (yaklaşık 86 milyon YTL) Rus dolar milyarderi Roman Abramovich’in takımı Chelsea’ye geçen Ukraynalı Shevchenko’nun 100. yıl bombası olarak F.Bahçe’ye transfer edileceği iddiası ortalığı sarstı. Abramovich’le Moskova’da bir araya gelen Başkan Aziz Yıldırım’ın uzun pazarlıklar sonucunda Anelka’yla Shevchenko’nun kiralık olarak karşılıklı takası konusunda anlaştığı ifade edildi.
Otelde oda boşalttılar!
Başkan Yıldırım’ın her türlü anlaşmayı sağladıktan sonra yöneticileri arayarak yıldız oyuncu için takım otelinde yer ayarlanmasını istediği, dolu olan otelde Sheva’ya yer açmak için FB TV yöneticilerinin odalarının boşaltıldığı belirtildi. Bir süre önce tatile çıktığı söylenen Başkan Yıldırım’ın asıl amacının büyük bir transfere imza atmak olduğu, dikkat çekmemek için basına tatile çıktığının duyurulduğu iddia edildi. Yıldırım’ın 100. yılın şanına yakışır bu transfer için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığı belirtildi.
Asrın golcüsü
Shevchenko 1999’dan beri forma giydiği Milan’da toplam 127 gole imza attı, Ukrayna’yı neredeyse tek başına Dünya Kupası’na taşıdı. 1 Haziran’da Chelsea’ye geçen Sheva’nın 1 yıllığına 100. yılda F.Bahçe’de forma giyeceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.
alıntıdır:türkiyegazetesi.com
kendi yorumum:yok artık le bron :D :D :D
Sacmalamislar resmen...
bencede yok artık le brom james :D
bencede sacmalamıslar
puahahaha habere baaak cay demle... :D
yaaa aslinda bu medyadan 2-3 gazeteyi mahkemeye verceksin okuyucalari kandirdigi icin bak o zman gör bida yazabiliyolarmi böle haberler...
amma sacma haber bu sheva haberi ne isi var fenerbahcede:D
Ya bu lugano kimdir bumu 100.yıl bombası :(
lugano güney amerikanın en iyi defans oyuncusu olarak gösteriliyor hava toplarında falan harika daha ne istiyorsunuz 40ına gelmis cambellımı...
ben cannavaro yu istiyorum 5 yıldır fenerbahceye:sQuote:
Originally Posted by nekop
ya geldi tamm da luciano gitsin istemiyoruz kardesim zorlamı ya..
vaLLahi yarın o sözü edilen italyadan gelecek yıldız istanbulda olmazsa kötü olur valla
cannavaro realle anlastı...
shevchenko yalanını hangi site yada kanal yayınladıysa teşhir edilsin ve rezil edilsin bence çok cıvıttılar,HAYATLARI YALAN ADAMLARIN:mad:
Güleceğim yoktu. :)
ondan hic bahsetme :DQuote:
Originally Posted by kavara
Bu sağlam isimler arasından trezeget çıkarmalı ama o sağlam bir isim değil marcio nobre ondan daha iyi bir santrafor hiç olmazsa 24 yaşında ;)Quote:
Originally Posted by Vieri
İçmiş bunlar:66: .Saçmalıyolar. :D:D Chelsea daha yeni aldı bu adamı niye satsınlar ki :):confused:Quote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
Arkadasin teki Turkiygazetesinde okudugunu soylemis ve eklemis:
kaynak? yok artik LE BRON JAMES :D heheehh
bilmiyorum farkindamisiniz ama,
Flemenkce "BRON" kelimesi "KAYNAK" demek hahahhaah
sansa iyi tutturdun vallaha acayip guzeldi :D
lugano Zicodan da çok övgü aldı bakalım inşallah ii dir.ama bi düşünün ne kadar kötü olabilir ki?Luciden de mi kötü?:D
lütfen bu tür konuları mizah bölümüne açalım konunun yeri burası değil:D
kardeş. Shevsenckoyu geldıgı gunden berı morınho istiyordu bu seneye nasip oLdu gudkonsenı de sattı cresponunda elı kulagında.. Bu Adam nasıl Shevi kiralasın? Barcelona gibi bir düşmanı var artık Chelsanın.. Onu bu sene şampiynlar lıgınden elemek ıcın ballackı shevı transfer ettı sızede bu haber bıraz mantıksız gelmedımı? Shev nere Anelka nere... kaldıkı Chelsa paraya ıhtıyacı yok yenı Aldıgı bır adamı neden kıralasın..
evet modlar mizah bölümüne taşısınQuote:
Originally Posted by dentaconstantin
FENERBAHÇE’de şok... Sarı lacivertlilerin geldiği günden bu yana sorunlu yıldızı olan Nicholas Anelka’nın takımdan ayrıldığı iddia edildi. Önceki gün teknik direktör Zico’ya ayrılmak istediğini açıklayan Fransız yıldız, dün de bazı F.Bahçeli yöneticilerle görüştü. Görüşmeler sonrasında golcü oyuncunun sarı lacivertli ekiple yollarını ayırdığı ileri sürüldü. Fenerbahçeli yöneticiler, Anelka’nın gittiğini doğrulamazken, golcü futbolcunun büyük bir olasılıkla İngiliz ekibi Portsmouth’la anlaştığı kaydedildi. Bu arada sarı lacivertli yönetimin, Anelka’nın yerine Juventus’un Fransız yıldızı David Trezeguet’yi getireceği ileri sürüldü. Yöneticilerin, 2. Lig’e düşürülen Torino ekibinde oynamaya sıcak bakmayan David Trezeguet’yi ikna ettiği ve transferinin 1-2 gün içinde netleştireceği ifade edildi.
Hürriyet
Haberler doğruysa Anelkanın gideceğine sevindim ve Trezeguettin geleceğine sevindim 2. lige oynamak varken 1. ligde şampiyonluğa oynamak daha akıl işidir Fenerbahçe için iyi bir transfer olur.
NOT=2,500. mesajımı bu konuda attım. :)
anelka gider ama treze gelmez bence
katılmıyorum Anelka 5 tane Trezeget eder...Quote:
Originally Posted by batuhan1907
şu ana kadar fenerin kurması gereken 11:
1. rüştü
2.thuram
3. sol campell
4.cannavaro
5.r.carlos
6. appiah
7.emerson
8. alex
9.Sheva
10.Ronaldinho
11. Trezeguet
gazetelerin yalancısıyım
Haklısın ama ben Anelkayı davranışlarından dolayı gideceğine sevindim bence Anelka daha iyi bir oyuncudur. ;)Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
Hurmet hoca olarakta Capello yaz. :)
Fenerbahce Avrupayamı taşındı? :) gazetelere bakarsak capelloda takımın başındaydıQuote:
Originally Posted by hurmet
yaa lugano ne yaaa bız 100. yıl bombası beklerken kımler gelıyor gundeme.. bıraksınlar bu ısı avrupa tecrubesı lazım bıze. sheva rüyada olur ancak fenerde bence bıran once ıyı bır HÜCUM oyuncusu alması lazım.
onlarda bunun cabasını verior del piero trezeger savası yapıolar.Quote:
Originally Posted by Abuniss
ronaldinho mu ?? :p:DQuote:
Originally Posted by hurmet
smdıye kadar gazeteden cıkan haber kardes sasırma:)
bence trezeget cok kaliteli 1 futbolcu
zamanında italyanın 1 numaralı forveti vieriyle başa baş gol krallıgı icin kapısıyorlardı..trezeget gelsin cok isterim ama anelka da kalsın
trezeguet mi anelka mı derseniz ben anelka derim ama anelka da sorunlu futbolcu zaten ilk geldiğinde de anelkanın sorunlu bir futbolcu olduğu gittiği takımlarda tutunamadığı söylenmişti bunların yaptıkları sadece kendini harcamak başka birşey değil
lugano hayırlı ossun... bence yerinde bi trasfer.. luciano da hemen gönderilmeli... 1 dk durması bile zarar... anelka da satılmalı bence... aziz baba alır daha iyisini nede olsa...bence kadro şu şeklide olmalı...
rüştü
serkan
önder
lugano
birindelli
aurelio
appiah
tümer
alex
tuncay
toni