Morientesde son durum ne geldimi kesin
Printable View
Morientesde son durum ne geldimi kesin
ya beyler
ben dün aksam
gokmen ozdemir e maiil attım
dedim ki
spor programında radyo da GALATASARAY transfer yapcak dedınız dedım
baptista ile gorusuolar dedi
ne olcak sımdı hangısı
Moriantes gelsin boşver Baptista'yı....
bencede bu iş bitti,morientes ümitle oynar,hakan yedek,emurafunun dediği gibide necatiyle,kabzeyi şutlarlar,aman allahımiturkcell süper liggg hemen başlasııınn
Morientes %90 Galatasaray'da.
Haberi kimden aldın derseniz hiç kimseden :) Tamamen şahsi görüşümdür
Morientes olayı doğru mu arkadaşlar, yeni duyuyorum? O adam gelse zaten süpürürüz ligi.
bilmem kaç gün önce; imza atmadan, floryadan içeri girmeden inanmam diyen kişiler falanca forumdan falanca adamın haberi ile şimdi ne yorumlar yapıyor..
ilginç ;)
ayrıca istye adamı getirtip geri yollayan bi yönetimimiz olduğunuda unutmayın :icon_wink:
geçmişin izleri..
emrah abi daha dogrusu adaş beni tanırsın iyi sadece lincoln olayında oldugu gibi resmi haberi bekliyoruz birde gs tvde muhtesem videosunu bekliyoruz:):) haber hazırmıs zaten sadece yayınlamak için onay bekleniyormus ayrıca tek büyükden ibrahim abi noktayı koydu................
biri bizi durdursun...gerçi bu transferlerden sonra biraz zor ama
Morientes Gs da diyebiliriz inaniyorum gelecegini..bu arada bugun spor programi varmi
Çok büyük transfer yaptı GS hayırlı uğurlu olsuN...
Lincoln olayının kopyasını yaşıyoruz, aynısı.. Morientes Galatasarayda.. ;;)
Harbiden Lincolnü gölgede bırakacak bir transfer
Arkadaşlar Hagi en iyi transferimiz, Morientes 2. olur. Yani o derece iyi bir transfer. Yaşına aldırmayın, taş gibi topçu (Gerçi bu lafı kızlar için kullanırız ama olsun). :n: :k:
İyi hayırlı olsun o zaman. Fener'e de geçmiş olsun. :p
27 milyon Fenerbahçe için hiç bir şey değil. Nihat Özdemir. 3 milyara hava alanını aldı. Bunun 1 milyarını jest olarak verdi. 27 milyon Fenerbahçe'ye de verir. Ayrıca Fenerbahçe 27 milyon verip Kuranyi'yi alacağına 30 milyon verip Torres'i de alırdı. Para her kapıyı açar. Kuranyi gelmeyecektir.
Fenerbahçe'nin 27 milyon € verecek gücü mevcuttur. Ancak Kuranyi gibi bir forvet'e 27 milyon € verilmez ;;) Unutmayalımki Henry 24 milyon €'ya gitti ;;)
Yine erkenden sevinmeye başladınız :D
emrah abi lincoln bari 3. olsun öyle degilmi
Eeh işte Prekazi ve Popescu ile 3.'lüğü paylaşırlar. Bence Linderoth'u yabana atmayın. Canaydın'ın dediği gibi asıl maden Linderoth!!! Bu arada Canaydın istifa! :p
İki transfere mayıştık yani. Daha dün başkan istifa diyorduk. İnsanoğlu çiğ süt emmiş arkadaş. :D
23:00LigTV91. Dakika23:15EurospFRANSA BİSİKLET TURU – GÜNÜN ÖZETLERİ23:55TV 8Copa America (Üçüncülük maçı): URUGUAY - MEKSİKA (CANLI)23:55LigTVGremio-Palmeiras /Brezilya Ligi00:45Eurosp 2DÜNYA 19 YAŞ ALTI BASKETBOL ŞAMPİYONASI: (SIRBİSTAN - ABD)02:45Eurosp 2DÜNYA 20 YAŞ ALTI FUTBOL ŞAMPİYONASI
bi bunlar var bunlarada spor denirse
Galatasaray büyük transfer yaptı.Hayırlı olsun...
beyler ben morientes resmi koyacağım
27 milyon € dediklerine bakmayin :D serbest kalma maddesi öyle fakat bana kalirsa 5 milyon € dahi etmez..
Ben Yazabilirim..
Koy hallederiz.
bence bu transferle birlikte canaydın 2015 e kadar yerini garantiledi,baptistada gelirse 2020ye kadar canaydınlayız,transferlere çok sevndm,kesinlikle bu sene bizim yılımız olcak,canaydın istifa:)
Dur bakalım adam 2020'ye kadar yaşayacak mı? :n: :k:
Şaka yaptım ya, Allah uzun ömür versin. :D
Emrah abi özeline bak şimdiden sagol abi
Bidakka bidakka nerden öğrendiniz morientesin geldiğini ?
O soru bana ait başka soru bul. :D