Aygün anlamamakta ısrar ediyosun, sana kitap oku dediğimde en son cin aliyi okumuştum demiştin :)
Mahkemenin verdiği karara değil, Aziz Yıldırım'ın özgür kalmasına seviniyoruz biz, ancak verilen kararları da sorguluyoruz..
Printable View
Sadri Şener kupayı istemek için yarını beklemez herhalde.
ben sunu anlamadım. Fb-sivas maçında hem mecnun otyakmza para verilmiş hemde korcana ayrı para verilmis şike icin öyle mi? O zaman mecnun otyakmaz o parayı tüm takıma dağtması icin verildyse tüm takımın ceza alması gerekmez mi düz mantık?
Bakalım bu dava bittikten sonra medyayı ne ile oyalayacaklar. 1 sene de Aziz Yıldırım' ın kendisine yapılan yargısız infazlara karşı tepkisi konuşulur büyük ihtimal. Bir bakmış anayasa değişmiş.
Fenerbahçe Camiasına geçmiş olsun.
Bu cezalarla Şike tescil edilmiş oluyor üstü kapalı olarak. Yargıtayda ne olur bilinmez fakat biz cezaların düşeceği Aziz yıldırım için koyulan başkanlık yasağının kesinleşeceğini düşünüyoruz. Burada Fenerli arkadaşlarımla sert tartışmalara giriyoruz sürekli ama ortak buluştuğumuz noktaların bazıları bunlar diyebiliriz. Geçmiş olsun herkese.
Aziz Yıldırım son sözü sorulduğunda, "Darağacında olsam bile son sözüm Fenerbahçe... Türkiye Futbol Federasyonu'nun oynattığı maçlardaki pislikler, bizim üzerimizden temizlenmeye çalışılıyor. Mahkemenize güveniyorum. Bugün burada verilecek olan karar tarih önünde yargılanacaktır." dedi.
Hâkim Mehmet Ekinci: Merak etmeyin biz gördüğümüzü çalacağız.
Yoo , o zaten komikti . Hatta şu an Serdar Kulbilge için de ilginç bi durum söz konusu.Onu da komedinin içine katabiiriz Aygün :)
Yok Zafer'im.Kafa yormak demeyelim de , hepimiz formalarımızla baktığımız için olaya , kendimizce çıkarıyoruz itiraz edecek bir şeyler.Mavi kulaklı yeşil ejderhalar ise cezbedici gelmiyor pek :uzgun:
Yargıtay sürecini bekleyip görelim. Muhtemelen 1 yılı aşar bu süre.
aziz yıldırımı felan geçinde
tayfur havutcu nasıl ceza alır ben hala anlamış değilim
Futbolda şike ve teşvik iddialarına yönelik Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde görülen davada Özel Yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi başkanı Mehmet Ekinci kararları açıkladı.
Fenerbahçe'de tercüman Samet Güzel'e şike ve teşvikten 1 yıl 15 gün ceza verildi.
Öte yandan Gökçek Vederson da Trabzon-Bursa maçında teşvikten dolayı 5 ay hapis cezası aldı
Hahaha komediye bakın :D Tercümana patladı.
Sonunda oLacakLar herhaLde Yargıtay kararı onar, ordan indirim, buradan indirip derken cezaLar para cezasına dönüşür ve hikaye kapatıLır.
bu kararın UEFA'yı etkileyeceğini sanmıyorum. çünkü; 1 yıl içeride kalmış insanların ceza almaması anormal olurdu. davanın da ana konusu şikeydi. bunu UEFA da biliyordur heralde.
Sadri Sener: "Biz beraat ettigimize, F.Bahceliler de hukum giydigine gore, artik sampiyonluk kupamizi almamiz lazim.. TFF'ye basvuracagiz.."
aziz yıldırım ile çok kavga edicek bu adam
fb tvde bitane taraftar çıldırdı :D :D :D üstünü başını çıkarttı duvarlara tırmanıyor :D :D
Özel Yetkili'den tescilli Trabzonspor :)
Twitter' da ne şakalar dönüyor öyle :D Milletimiz gerçekten yaratıcı
Eğer Aziz Yıldırım' ın ceza alması kesinleşirse yani onanırsa, taraftarın yapması gereken Aziz Yıldırım' ı değil Fenerbahçe Camiasını savunmaktır bana göre. Bana kalsa sürecin başından beri yapılması gereken budur, orası ayrı. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Camiasının yanında bir hiçtir. Asırlık kulüp için sadece kötü bir başkan olur gider. Ancak Fenerbahçe kulübü baki kalacaktır. Daha kapışacak onlarca sene var önümüzde.
Allah akıl fikir versin, koç kesecekmiş Fenerbahçe'liler. Gittikçe komik düşürüyorlar kendilerini. Destekledikleri kulüpten daha çok tutuyorlar bu adamı.
Kaydet dostum , karar ortada , karara bi itirazım bi sitemim yok.Benim sözlerim , Fenerbahçe Avrupa Kupaları'na katılacak diye üzülenlere , kupa istemeye kendini şampiyon ilan edene.Bunlardan değilsen zaten alınacak birşey yok.He problem kişisel olursa onu da özel mesajla konuşuruz.
bellimi yargitayin karar gunu arkadaslar
Tekrardan belirtelim direnişe tam kadro devam edeceğimiz için seviniyoruz.
hala arabadan cantadan ya da formadan bahseden var, bosuna nefes tuketiyorsunuz burda. ciddiyim, su konuya bakmak bile zaman kaybi acikcasi. 1-2 kisi disinda maksadini asan cok mesaj var maalesef. tam bir copluge donustu. coktan GMA ya gitmeliydi bence :]