Sayfa 386 / 483 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436 ... SonSon
11,551 ile 11,580 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Başından beri siyasi diyenler tahliyeyi duyunca her şeyi unutur olmuşlar.
    Biz unutmadık. Ankaragücü ile nasıl şike yaptık ? Göksel Gümüşdağ beraat. Trabzon yönetimi beraat. Peki o zaman Mehmet Yıldız'a neden ceza var. Mehmet Yıldız dememiş miydi teşvik geldi diye. Onu kim gönderdi ?
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Katılmamak elde değil.
    Karar kimin aleyhneyse o taraf hep adalet yanlı der. Bu böyledir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Aygün saçma sapan şeyler yazmaya başladın umarım farkındasındır, tahliyeye sevinilmesinin sebebi bi insanın özgürlüğüne kavulmasıdır.. Dilerim Allah aynı sevinci sizlere de yaşatır.. Zira biz hiç bi şeyi unutmadık

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Tufan Türenç @tturenc
    Somut bir örnek: Mahkeme Ankaragücü, Karabük maçlarından şike cezası verdi ama bu iki takımdan kimse yargılanmıyordu. Şike kimle yapıldı?
    O zaman mahkeme aptal, bu kadar basit?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Aygün saçma sapan şeyler yazmaya başladın umarım farkındasındır, tahliyeye sevinilmesinin sebebi bi insanın özgürlüğüne kavulmasıdır.. Dilerim Allah aynı sevinci sizlere de yaşatır.. Zira biz hiç bi şeyi unutmadık
    Bazıları için söylüyorum , burada karara üzülenler için falan ; onlar için eş değer sevinç , bir Türk takımının ( bkz:Fenerbahçe) Avrupa'dan men edilmesiyle yaşanır.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    O zaman mahkeme aptal, bu kadar basit?
    Hayır biz aptalız, size laf anlatmaya kalktığımız için..

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Aptallıkdan çok olayın arkaplanında başka şeyler olduğu anlatılmaya çalışılıyo burda.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hayır biz aptalız, size laf anlatmaya kalktığımız için..
    Hayır bız aptalız, Türk insanına yanlışı anlattığmz için. Yanlış yolda olup adalete sövmemek gerektiğni söyledğmz için.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sürecin başından beri demediğiniz şey kalmayan mahkemenin verdiği karara sevinmek daha saçma bence.Siyasi mahkeme,sizi bitirmeye çalışan mahkeme Aziz Yıldırım'ı tahliye etti

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Biz unutmadık. Ankaragücü ile nasıl şike yaptık ? Göksel Gümüşdağ beraat. Trabzon yönetimi beraat. Peki o zaman Mehmet Yıldız'a neden ceza var. Mehmet Yıldız dememiş miydi teşvik geldi diye. Onu kim gönderdi ?

İbrahim Akın şikeyi itiraf ettiğinde ve TFF bunun üstünü örttüğünde neden hiçbir soru sormadıysanız şimdi de sormayın bence.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bazıları için söylüyorum , burada karara üzülenler için falan ; onlar için eş değer sevinç , bir Türk takımının ( bkz:Fenerbahçe) Avrupa'dan men edilmesiyle yaşanır.
    bırak allahını seversen gidip cska yı destekleyen ben değildim senelerdir Galatasaray'ın avrupa her zaman rakibini destekleyen de sizsiniz gözünüzü hırs bürümüş her zaman en büyük olmak istemişsiniz aziz yıldırımın cezası da bundandır onun da gözünü hırs bürümüştü şimdi cezasını aldı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sürecin başından beri demediğiniz şey kalmayan mahkemenin verdiği karara sevinmek daha saçma bence.Siyasi mahkeme,sizi bitirmeye çalışan mahkeme Aziz Yıldırım'ı tahliye etti

İbrahim Akın şikeyi itiraf ettiğinde ve TFF bunun üstünü örttüğünde neden hiçbir soru sormadıysanız şimdi de sormayın bence.
    Aygün anlamamakta ısrar ediyosun, sana kitap oku dediğimde en son cin aliyi okumuştum demiştin
    Mahkemenin verdiği karara değil, Aziz Yıldırım'ın özgür kalmasına seviniyoruz biz, ancak verilen kararları da sorguluyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Hayır bız aptalız, Türk insanına yanlışı anlattığmz için. Yanlış yolda olup adalete sövmemek gerektiğni söyledğmz için.
    Biz aptal olduğumuzu söylüyoruz işte. Ne gerek var konuşmaya. Cezalar verildi. Şike tescillendi. Türk Futbolunu kirleten Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'dı. Cezasını çekecek. Ama nedense biz hala inanmıyoruz. Bizde bir sorun var.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sadri Şener kupayı istemek için yarını beklemez herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aygün anlamamakta ısrar ediyosun, sana kitap oku dediğimde en son cin aliyi okumuştum demiştin
    Mahkemenin verdiği karara değil, Aziz Yıldırım'ın özgür kalmasına seviniyoruz biz, ancak verilen kararları da sorguluyoruz..
    Kitap okuyorum artık (: Aziz Yıldırım'ın tahliye kararını da ben verdim zaten Ben hiç kararları sorgulayanı görmedim şu ana kadar.Herkes yargıtayı bekleyin diyor,Aziz Yıldırım'a seviniyor.Birçok kişi kabullenmiş kararları.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ben sunu anlamadım. Fb-sivas maçında hem mecnun otyakmza para verilmiş hemde korcana ayrı para verilmis şike icin öyle mi? O zaman mecnun otyakmaz o parayı tüm takıma dağtması icin verildyse tüm takımın ceza alması gerekmez mi düz mantık?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    bırak allahını seversen gidip cska yı destekleyen ben değildim senelerdir Galatasaray'ın avrupa her zaman rakibini destekleyen de sizsiniz gözünüzü hırs bürümüş her zaman en büyük olmak istemişsiniz aziz yıldırımın cezası da bundandır onun da gözünü hırs bürümüştü şimdi cezasını aldı
    Cezası onanırsa konuşursun .Boş yere nefes tüketme . Geçti.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bakalım bu dava bittikten sonra medyayı ne ile oyalayacaklar. 1 sene de Aziz Yıldırım' ın kendisine yapılan yargısız infazlara karşı tepkisi konuşulur büyük ihtimal. Bir bakmış anayasa değişmiş.

Fenerbahçe Camiasına geçmiş olsun.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Cezası onanırsa konuşursun .Boş yere nefes tüketme . Geçti.
    Nefes tüketmiyor zaten klavyeyle yazıyor Mahkeme şike var desin konuşursunuz diyordunuz şimdi de ceza onansın konuşursunuz diyorsunuz.Bakalım ceza onanınca ne diyeceksiniz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Bu cezalarla Şike tescil edilmiş oluyor üstü kapalı olarak. Yargıtayda ne olur bilinmez fakat biz cezaların düşeceği Aziz yıldırım için koyulan başkanlık yasağının kesinleşeceğini düşünüyoruz. Burada Fenerli arkadaşlarımla sert tartışmalara giriyoruz sürekli ama ortak buluştuğumuz noktaların bazıları bunlar diyebiliriz. Geçmiş olsun herkese.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nefes tüketmiyor zaten klavyeyle yazıyor
    Kafede yap şu esprilerini

Mahkeme şike var desin konuşursunuz diyordunuz şimdi de ceza onansın konuşursunuz diyorsunuz.Bakalım ceza onanınca ne diyeceksiniz
    Mahkeme kendiyle çelişip duruyor neyine inanayım Aygün , Ankaragücü ve Karabük maçları komedisi nedir hala kendime onu açıklamaya çalışıyorum burada ben

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Nefes tüketmiyor zaten klavyeyle yazıyor Mahkeme şike var desin konuşursunuz diyordunuz şimdi de ceza onansın konuşursunuz diyorsunuz.Bakalım ceza onanınca ne diyeceksiniz
    Sürekli katılır oldum size

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Teşekkürler

Mahkeme kendiyle çelişip duruyor neyine inanayım Aygün , Ankaragücü ve Karabük maçları komedisi nedir hala kendime onu açıklamaya çalışıyorum burada ben
    İbrahim Akın kendi kendine şike yapınca komik olmuyor da şimdi mi oluyor

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Aman Coşkun çok kafa yorma. Devreleri yakarsın en sonunda. Nesli tükenen mavi kulaklı yeşil ejderhaları düşün daha iyi.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Sivas maçındakini açıklayabiliyosan yeterlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aziz Yıldırım son sözü sorulduğunda, "Darağacında olsam bile son sözüm Fenerbahçe... Türkiye Futbol Federasyonu'nun oynattığı maçlardaki pislikler, bizim üzerimizden temizlenmeye çalışılıyor. Mahkemenize güveniyorum. Bugün burada verilecek olan karar tarih önünde yargılanacaktır." dedi.

Hâkim Mehmet Ekinci: Merak etmeyin biz gördüğümüzü çalacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Teşekkürler

İbrahim Akın kendi kendine şike yapınca komik olmuyor da şimdi mi oluyor
    Yoo , o zaten komikti . Hatta şu an Serdar Kulbilge için de ilginç bi durum söz konusu.Onu da komedinin içine katabiiriz Aygün

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Aman Coşkun çok kafa yorma. Devreleri yakarsın en sonunda. Nesli tükenen mavi kulaklı yeşil ejderhaları düşün daha iyi.
    Yok Zafer'im.Kafa yormak demeyelim de , hepimiz formalarımızla baktığımız için olaya , kendimizce çıkarıyoruz itiraz edecek bir şeyler.Mavi kulaklı yeşil ejderhalar ise cezbedici gelmiyor pek

Yargıtay sürecini bekleyip görelim. Muhtemelen 1 yılı aşar bu süre.
    Last edited by eGowiCh : 03.Temmuz.2012 at 12:50

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

aziz yıldırımı felan geçinde

tayfur havutcu nasıl ceza alır ben hala anlamış değilim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Futbolda şike ve teşvik iddialarına yönelik Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde görülen davada Özel Yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi başkanı Mehmet Ekinci kararları açıkladı.

Fenerbahçe'de tercüman Samet Güzel'e şike ve teşvikten 1 yıl 15 gün ceza verildi.

Öte yandan Gökçek Vederson da Trabzon-Bursa maçında teşvikten dolayı 5 ay hapis cezası aldı

Hahaha komediye bakın Tercümana patladı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sonunda oLacakLar herhaLde Yargıtay kararı onar, ordan indirim, buradan indirip derken cezaLar para cezasına dönüşür ve hikaye kapatıLır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri