Aptallıkdan çok olayın arkaplanında başka şeyler olduğu anlatılmaya çalışılıyo burda.
Sürecin başından beri demediğiniz şey kalmayan mahkemenin verdiği karara sevinmek daha saçma bence.Siyasi mahkeme,sizi bitirmeye çalışan mahkeme Aziz Yıldırım'ı tahliye etti![]()
İbrahim Akın şikeyi itiraf ettiğinde ve TFF bunun üstünü örttüğünde neden hiçbir soru sormadıysanız şimdi de sormayın bence.
bırak allahını seversen gidip cska yı destekleyen ben değildim senelerdir Galatasaray'ın avrupa her zaman rakibini destekleyen de sizsiniz gözünüzü hırs bürümüş her zaman en büyük olmak istemişsiniz aziz yıldırımın cezası da bundandır onun da gözünü hırs bürümüştü şimdi cezasını aldı
Sadri Şener kupayı istemek için yarını beklemez herhalde.
ben sunu anlamadım. Fb-sivas maçında hem mecnun otyakmza para verilmiş hemde korcana ayrı para verilmis şike icin öyle mi? O zaman mecnun otyakmaz o parayı tüm takıma dağtması icin verildyse tüm takımın ceza alması gerekmez mi düz mantık?
Bakalım bu dava bittikten sonra medyayı ne ile oyalayacaklar. 1 sene de Aziz Yıldırım' ın kendisine yapılan yargısız infazlara karşı tepkisi konuşulur büyük ihtimal. Bir bakmış anayasa değişmiş.
Fenerbahçe Camiasına geçmiş olsun.
Football is simple,but Football Manager is not
Bu cezalarla Şike tescil edilmiş oluyor üstü kapalı olarak. Yargıtayda ne olur bilinmez fakat biz cezaların düşeceği Aziz yıldırım için koyulan başkanlık yasağının kesinleşeceğini düşünüyoruz. Burada Fenerli arkadaşlarımla sert tartışmalara giriyoruz sürekli ama ortak buluştuğumuz noktaların bazıları bunlar diyebiliriz. Geçmiş olsun herkese.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Aziz Yıldırım son sözü sorulduğunda, "Darağacında olsam bile son sözüm Fenerbahçe... Türkiye Futbol Federasyonu'nun oynattığı maçlardaki pislikler, bizim üzerimizden temizlenmeye çalışılıyor. Mahkemenize güveniyorum. Bugün burada verilecek olan karar tarih önünde yargılanacaktır." dedi.
Hâkim Mehmet Ekinci: Merak etmeyin biz gördüğümüzü çalacağız.
Yoo , o zaten komikti . Hatta şu an Serdar Kulbilge için de ilginç bi durum söz konusu.Onu da komedinin içine katabiiriz Aygün
Yok Zafer'im.Kafa yormak demeyelim de , hepimiz formalarımızla baktığımız için olaya , kendimizce çıkarıyoruz itiraz edecek bir şeyler.Mavi kulaklı yeşil ejderhalar ise cezbedici gelmiyor pek![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yargıtay sürecini bekleyip görelim. Muhtemelen 1 yılı aşar bu süre.
Last edited by eGowiCh : 03.Temmuz.2012 at 12:50
aziz yıldırımı felan geçinde
tayfur havutcu nasıl ceza alır ben hala anlamış değilim
Futbolda şike ve teşvik iddialarına yönelik Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde görülen davada Özel Yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi başkanı Mehmet Ekinci kararları açıkladı.
Fenerbahçe'de tercüman Samet Güzel'e şike ve teşvikten 1 yıl 15 gün ceza verildi.
Öte yandan Gökçek Vederson da Trabzon-Bursa maçında teşvikten dolayı 5 ay hapis cezası aldı
Hahaha komediye bakınTercümana patladı.
Football is simple,but Football Manager is not
Sonunda oLacakLar herhaLde Yargıtay kararı onar, ordan indirim, buradan indirip derken cezaLar para cezasına dönüşür ve hikaye kapatıLır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...