morinyodan güzel bi tokat barçaya :D
merak ediyorum C.Ronald maçtan sonra üçlü çektirecek mi :D:D:D
Printable View
morinyodan güzel bi tokat barçaya :D
merak ediyorum C.Ronald maçtan sonra üçlü çektirecek mi :D:D:D
Ya hesabımda para kalmamış maç 1-0 ken mesut girdikten sonra 5 misli atacaktım beraberlige 5.10 mu ne veriodu tüh ya :D
Artık bu skor ile şampiyon Barcelona :) Real taraftarları beraberliğe sevinecektir kolay değil tabi Ronaldo'dan 3'lü çektirmesini bekliyorum taraftara :D
Kral'ların sözü son söz oldu...
Bundan sonrasını onlar düşünsün...
Serhat e şimdi noldu, hani gol gol gol ?
o değil de puyol ve pique nin 2 kritik müdahalesi var ki o hamleleri zaten ancak o ikisi yapabilir...
Puyol sakatlanmış bu arada umarım diğer maçlara yetişir...
aynen illa barcelona yönüne çekiyorlar olayı.10 kişi ile taktiksel üstünlük kuran mourinho kazanmıştır maçı bana göre.Bu adebayor iyi hoş indiriyo falanda madride göre biri değil bence.ilk yarıdada benzema yoktu sahada resmen.Güzel maç oldu kazansaydık iyiydi :) iddaa'dan da kırmızı kart olur oynamıştım yüklü iyi oldu :)
Abi real harcar şampiyonlar liginde barçayı,harbidende busquets defansa geçince barça bitti yaw çok ilginç
Madrid 10 kisi ile cok iyi savasdi. Özil cok iyi oynadi ilk 11'de baslamaliydi Di Maria'nin yerine
Kızanlar olabilirde ben yinede yazacağım (:
Ligimizin ilk yarısındaki Fenerbahçe - Galatasaray maçından sonra binlerce kişi 3 lü çekti ya sabri reyizle :n: Rakible dalga geçmeyelim lütfen (:
Maça gelirsek ;
Şu maçta Pepe'yi izleyenler daha'da Luganoya sallamasınlar :n: Mesut Özil 11'de başlasaydı maç çok farklı olurdu.
Bana göre kral kupasını Barcelona alır , Şampiyonlar liginde de Real Madrid turlar.
Adebayor ölmüş, David Villa bitmiş ki ne bitmiş.
Mesut alıyor götürüyor, günahım kadar sevmem ama helal olsun iyi oynuyor.
Harbi o Pepe nasıl kart görmeden bitirdi ya :D:D
Beraberliğe seviniyor muyum? Evet, çünkü girdiğimiz iddia da durum değişmedi hâlâ 0 - 0, benim için zaten ligin bir önemi yok, Gijon maçından da çok önce bu iş bitti.
Bundan sonrasını onlar düşünsün...
Maçın adamı Pepe ve Mesut :D İnanamadım dünya faul yaptı ama kart görmeden bitirdi karşılaşmayı :D Ama hakikaten öyle faullerde kasıt yoktu, çok agresif değildi. Hele kanatlara bi uzun paslar attı ki takımı hücuma taşıyan isim oldu. Acaba kral kupasında da aynı şeyi dener mi Mourinho?
Ligin bittiğini mourinho'da biliyodu söylemişti yenildikleri maçta artık çok zor diye.bu maçı taktiksel deneme olarak görmüş olabilir bence diğer maçlarda bir patlama olabilir :) pepe'de çok salakçı faulu yapıyo hemen kaçıyo ordan hiç gözükmüyo başkaları hakemin etrafını sarıyor buda bir mourinho oyunu :D
Ya tercüme eden kadın hiç etmesen adah çok şey anlardım ya sesin tırmaladı kafamı ya
Tercümana da bir tercüman lazım.
o bölüm tercüme miydi tv arkamda reklamlar yada ajans falan girdi sandım :D:D:D
Di Maira bu maçtan sonra birkez daha düştü gözümden.Bu kadar mı kötü olunur ya,hele Benzema hiç oynamasaydı daha iyiydi.Umarım Mourinhonun doğru hamleleriyle kalan 3 maçtan zaferle ayrılırız.
Ercan Taner bu kadar mı yanlı maç anlatılırdı ya.
Kaka ve Higuain'in oynamamasına çok şaşırdım zaten Mourinho asıl kartlarını 2. yarıda sürdü sahaya ve işini gördü buda...
madridde sahaba kadar eğlence var. thy'de ekstra seferler koymuş. giden gidene.
10 kişi Madrid Barcelona'yı bu hale getiriyorsa 11 kişili Kaka'lı Mesut'lu Higuain'li haliyle neler yapar düşünemiyorum bile :)
Şampiyonluk kimin umurunda bu saatten sonra, bizi Osasuna maçı yaktı.
Şampiyonluk Oğuz'un da dediği gibi Osasuna maçında bitti zaten.Madrid'in ligi pek taktığını düşünmüyorum.O kadar dakikada 10 kişi oynayan bi Madrid Barca'dan puan aldı.Daha ne olacaktı.Mourinho'nun taktiksel bilgisi ortada.Kral Kupası ve Ş.Liginde asıl maçlar
Yaz dedem beni Madrid'e:)
Puyol çıktıktan sonra Barcelona kendine gelemedi. Sağdan soldan dağıttı Real Madrid. Khedira biraz akıllı olsaydı, Mesut gibi düşünseydi bomboş pozisyonda yazardı golu. Neyse sağlık olsun. 1. El Classico meydan muharebesini atlattık.
Real Madrid'in teknik direktörü Yılmaz Vural olsaydı Albiol'ü muhtemelen hastanelik ederdi. Hangi mantıkla Villa'yı paketlemeye çalışıyor ? Hem gol hem kırmızı kart oldu. Faul yapma adam atıyorsa da atsın daha maçın bitimine yarım saatten fazla süre vardı.
Mourinho yaptığı değişikliklerle 10 kişi kalan takımını ayağa kaldırmayı başardı. Diğer arkadaşların da söylediği gibi Pepe ve Mesut Real Madrid adına sahanın en iyileriydi. Mesut sonradan girmesine rağmen çok iş yaptı. Ronaldo kendisini Barca'ya karşı kanıtlama mücadelesine girince etkisiz oldu. Her topu kendisi kullanmaya çalıştı.
Hakem de Real Madrid'e hafiften omuz verdi. Villa'nın pozisyonunda Villa topu kurtarmıştı, penaltı verilebilirdi.
Maçın sadece ilk yarısını izledim. Şu Barcelona top oynarken benim sinirlerim bozuluyor. Adamlar 3-4 dakka rahat pas yapıyolar. Belki bu süre daha fazladır. Acayip sıkılıyorum maç izlerken. Ne bir aksiyon oluyo ne bişi. Yarım saat pas yapıyolar.
Rakip takımların da siniri bozuluyodur muhtemelen.
Bu maç zaten önemsizdi ama 10 kişiyken geriden gelip baskılı bir oyunla beraberliği bulması psikolojik açıdan Real'i rahatlatacaktır biraz. İyi oldu bu.
İspanya kupası Barçanın olsun Bize Şampiyonlar ligi yeter.
İlk yarıda maçı seyrederken dalmışım. Dalmadan önce dakika 16 idi ve Barcelona orta sahada top çeviriyordu, gözümü açtım dakika 27 olmuş hala Barcelona orta sahada top çeviriyordu. :D
İlk yarıda Villa'ya yapılan bir hareket vardı penaltı idi o da. Ama hakem vermedi. Güzel bir maç oldu en azından. Ben seyrederken keyif aldım.
Bu arada ilk tahminin tuttu Emre abi (: Beraberliğe oynamıştın (:
Maç güzeldi de Rıdvan Dilmen ve Ercan Taner Barça yanlısı anlattı maçı tamamen :)
Barcelonanın futbolunu beğenmeyen sıkılanlardan biri de benim izlerken , mourinho 10 kişi nasıl oynanır gösterdi , gerçekten taktiksel bir deha bu adam , mesut 11 başlasaydı daha farklı olabilirdi