Her zaman Realciler Taraflı davranır yine Barcelona 1-0 önde bakalım ne olacak![]()
Her zaman Realciler Taraflı davranır yine Barcelona 1-0 önde bakalım ne olacak![]()
Kapattım ben maçı![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Penaltı oldu
Penaltıııı
Ronaldo 1-1
2 golde penaltıdan ilginç![]()
Mesut çok fena oynuyor.
Ridvan Dilmen ve diger spiker yillarin Barcalisi gibi anlatiyorlar maci bu kadar da olmaz![]()
Son dakikada canlı yaptım1.50 lira kar ettim
![]()
real madrid taraftarı 1 puan aldıkları için bayram eder artık![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
morinyodan güzel bi tokat barçaya
merak ediyorum C.Ronald maçtan sonra üçlü çektirecek mi![]()
Ya hesabımda para kalmamış maç 1-0 ken mesut girdikten sonra 5 misli atacaktım beraberlige 5.10 mu ne veriodu tüh ya![]()
Artık bu skor ile şampiyon BarcelonaReal taraftarları beraberliğe sevinecektir kolay değil tabi Ronaldo'dan 3'lü çektirmesini bekliyorum taraftara
![]()
Kral'ların sözü son söz oldu...
Bundan sonrasını onlar düşünsün...
Serhat e şimdi noldu, hani gol gol gol ?
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
o değil de puyol ve pique nin 2 kritik müdahalesi var ki o hamleleri zaten ancak o ikisi yapabilir...
Puyol sakatlanmış bu arada umarım diğer maçlara yetişir...
aynen illa barcelona yönüne çekiyorlar olayı.10 kişi ile taktiksel üstünlük kuran mourinho kazanmıştır maçı bana göre.Bu adebayor iyi hoş indiriyo falanda madride göre biri değil bence.ilk yarıdada benzema yoktu sahada resmen.Güzel maç oldu kazansaydık iyiydiiddaa'dan da kırmızı kart olur oynamıştım yüklü iyi oldu
![]()
Abi real harcar şampiyonlar liginde barçayı,harbidende busquets defansa geçince barça bitti yaw çok ilginç
Madrid 10 kisi ile cok iyi savasdi. Özil cok iyi oynadi ilk 11'de baslamaliydi Di Maria'nin yerine
Kızanlar olabilirde ben yinede yazacağım (:
Ligimizin ilk yarısındaki Fenerbahçe - Galatasaray maçından sonra binlerce kişi 3 lü çekti ya sabri reyizleRakible dalga geçmeyelim lütfen (:
Maça gelirsek ;
Şu maçta Pepe'yi izleyenler daha'da Luganoya sallamasınlarMesut Özil 11'de başlasaydı maç çok farklı olurdu.
Bana göre kral kupasını Barcelona alır , Şampiyonlar liginde de Real Madrid turlar.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Adebayor ölmüş, David Villa bitmiş ki ne bitmiş.
Mesut alıyor götürüyor, günahım kadar sevmem ama helal olsun iyi oynuyor.
Harbi o Pepe nasıl kart görmeden bitirdi ya![]()
Beraberliğe seviniyor muyum? Evet, çünkü girdiğimiz iddia da durum değişmedi hâlâ 0 - 0, benim için zaten ligin bir önemi yok, Gijon maçından da çok önce bu iş bitti.
Bundan sonrasını onlar düşünsün...
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Maçın adamı Pepe ve Mesutİnanamadım dünya faul yaptı ama kart görmeden bitirdi karşılaşmayı
Ama hakikaten öyle faullerde kasıt yoktu, çok agresif değildi. Hele kanatlara bi uzun paslar attı ki takımı hücuma taşıyan isim oldu. Acaba kral kupasında da aynı şeyi dener mi Mourinho?
Ligin bittiğini mourinho'da biliyodu söylemişti yenildikleri maçta artık çok zor diye.bu maçı taktiksel deneme olarak görmüş olabilir bence diğer maçlarda bir patlama olabilirpepe'de çok salakçı faulu yapıyo hemen kaçıyo ordan hiç gözükmüyo başkaları hakemin etrafını sarıyor buda bir mourinho oyunu
![]()
Ya tercüme eden kadın hiç etmesen adah çok şey anlardım ya sesin tırmaladı kafamı ya
Tercümana da bir tercüman lazım.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT