http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70122
Konu burada mevcut.
Printable View
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70122
Konu burada mevcut.
Daily Mail'den bomba iddia !.. Geçen sezon transfer olduğu Middlesbrough'dati başarı çıtasını her geçen gün yükselten Tuncay Şanlı'nın, Ocak ayında Chelsea'ye transfer olabileceği öne sürüldü !..
Daily Mail, Chelsea'nin Boro'ya Tuncay Şanlı için Ocak ayında 8 milyon Pound teklif edeceğini yazdı. Hareketli ve süratli bir oyuncu isteyen Chelsea Menajeri Scolari'nin, Middlesbrough'da çok başarılı bir sezon geçiren Milli futbolcumuzu yakın takibe aldığı belirtiliyor. Chelsea'nin Ocak ayında Tuncay için Boro'ya cazip bir teklif sunmaya hazırlandığı da belirtiliyor.
Yalandır bence Tuncay'ın ismi öle çok duyulmuyo:) gibi
İngiltere'nin Fotomaçları iş başında desene :) Sanmıyorum Tuncay'ın Chelsea'ye gideceğini Tottenham'dan ötesi zor bence..
Tuncay her hafta takiminin en iyisi. ins boyle bi transfer olur.
Gayette umutluyum, Boroda daha fazla durmaz
Gelecek için neden olmasın ama yakın zaman için daha erken bence.
daily mail in sitesine girerseniz görürsünüz arkadaşlar spor bölümüne girdiginizde en önde tuncayın haberi var inş dogrudur
http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...8m-Tuncay.html
İsteyenlere link...
tuncay sanli will be like roben, i hope he will came to chelsea. and you will se what he can .
Danimarkalı bir arkadaş ;
Tuncay şanlı robben'e benziyor umarım chelsea'ye giderde neler yapabildiğini görebiliriz demiş.
Yorumlar olumlu yönde şöyle bir baktımda :) ama çoğunu türkler yazmış tabiki :D
O sitedeki yorumlara bakarsak Tuncay'ın gitmesi herkesi memnun etmiş. :)
Transfer kesin mi ?
Chelsea Giderse Malouda'yı Kesebilir.. Umarım Transfer Olur.. Çelsi Türklerermi Saldırıyor ne :p
Scolari ilginç bir teknik direktör , Tuncay'ı istemiş olabilir şaşırmamak lazım
Haber yalan gibime geliyor gitse bile.Yedek kulübesinin demirbaşlarından olur gibime geliyor.
Tuncay Chelsea kalitesinde bir adam mı, emin değilim:)
Tuncay: Deco + 10 milyon Sterlin
http://www.sporx.com/images/1/33/9825_B_tuncay018.jpg
Middlesbrough’nun teknik patronu Gareth Southgate, Tuncay Şanlı için gündeme getirilen transfer ücreti olan 8 milyon Sterlin’in gülünç olduğunu ve Chelsea’nin bir bek oyuncusu için iki kat ödediğini söyledi. İngiltere’de Chelsea’nin Tuncay için gelecek ayki transfer döneminde teklif yapmaya hazırlandığı dile getirilirken, Southgate ünlü kulübün Türk futbolcuyu istiyorsa daha fazlasını gözden çıkarması gerektiğini ifade etti. Southgate, "Kafalarındaki rakamı okuyunca oldukça güldüm çünkü bu kulüp beklere bile iki katını ödüyor. Transfer dönemi her zaman kafa karıştırıcıdır çünkü oyuncular hakkında sürekli spekülasyonlar yapılır. En iyi oyuncularımızı tutmak için her şeyi yapmaya hazırız" dedi.
DECO + 10 MİLYON STERLİN
2007 yazında Fenerbahçe’den bonservis bedelsiz olarak alınan Tuncay’ın Chelsea’ye transfer olacağı iddiaları Middlesbrough’un taraftarları arasında da tartışma konusu oldu.
Tuncay’ın satışına karşı çıkan taraftarlar forumlarında bunu "Middlesbrough’a kötü haber" başlığıyla dile getirdi. Taraftarlardan bazıları, 8 milyon Sterlin’in az olduğunu belirtirken, "Tuncay için bize Deco ve 10 milyon Sterlin vermeliler" ifadelerini kullandı.
13.12.2008Kaynak : Hürriyet
Deco için 10 Milyon Sterlin + Tuncay olmasın :)
Fotomaç İngiltere'de Dağıtıma Başlamış Anlaşılan İnsan O kadar şey istemeye utanır be :D :)
Haberi doğru okuyun.. o fiyatı taraftarlar belirlemiş gazete değil:)
Quote:
Taraftarlardan bazıları, 8 milyon Sterlin’in az olduğunu belirtirken, "Tuncay için bize Deco ve 10 milyon Sterlin vermeliler" ifadelerini kullandı.
Bu taraftarın görüşü.Ciddiye almamak gerekiyor bence.He birde yorum yapacak arkadaşlar önce bir konuyu okusun bence.Çünkü okumadan yorum yaparlarsa ya gazetelere yada Boro menajerine boşuna sallayacaklar..:icon_smile:
İşte haberi okumadan yapılan yorumların sonucunu görüyoruz. Burada çıkan sonuç, Tuncay'ı ne pahasına olursa olsun göndermeyiz anlamı taşıyor. Zamanında biz Fenerbahçelilerin yazdığı gibi ama; sonunda bedavaya ucup gittiği...
İnsan'dan kastım taraftarlardı. Evet ilk yorumumu okumadan yazdım sonra konuyu okuyuncada 2. yorumu ekledim yanına.
Kaptan yine gemisini kurtardı. 2-0 dan Gerrard'ın golleriyle 2-2'ye çevirdik maçı. ManU'da puan kaybetti Arsenal'de. Chelsea'ninde puan kaybı yapmasını diliyoruz.
Ah be Hull 2-0'dan maç mı verilir.
Değişik skorlar olmuş bu hafta;
Tot. 0-0 Manu
Liv. 2-2 Hull
Mid 1-1 Ars.
A.Villa 4-2 Bol
Sun 4-0 Wba
M.City 0-1 Eve
Wig 3-0 Bla
Sto 0-0 Ful
Middlesbrough kulübünden yapılmış bir resmi açıklama değil sonuçta,taraftarlarının düşüncesi.
Yok Mahmut abi demek istediğim aslında bu değildi.Taraftarlar takımlarının yıldız oyuncularının takımdan ayrıllmasını hiç bir zaman istemezler.Hatta bu konuda biraz bencil düşünür bir çok taraftar.Boro taraftarlarıda biliyor Chelsea'nin Tuncay için Deco için 10 milyon pound+Deco'yu vermeyeceğini.Bu yüzden ciddiye almamak gerekiyor dedim.Yoksa taraftarların görüşleri önemsizdir diye bir şey söylemek istemedim.Ayrıca bunu söylemeleri Tuncay'ı ne kadar sevdiklerini,ona ne kadar değer verdiklerini gösteriyor.Tuncay kendisini taraftara bu kadar kabul ettirebilmişse ne mutlu ona..
Tuncay'ın en parlak hali bile Deco+10 Milyon etmez, edemez. Tuncay bana göre Hasan Şaş'ın zamanında Avrupa'ya açılmış hali sadece...
M'boro bu transfer için epey direnecek anlaşılan ...