1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Abdülkadir Kayalı Chelsea'de

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Abdülkadir Kayalı Chelsea'de

Ankaragücü'nün 17 yaşındaki futbolcusu Abdülkadir Kayalı Chelsea'de forma giymeyi iple çekiyor.2009'a kadar başkent ekibiyle sözleşmesi bulunan ancak bunu tazelemeyen Abdulkadir önümüzdeki sezon Londra'da futbol yaşamını sürdürecek.

Ankaragücü'nün altyapısında yetişen ve halen bazen paf takımında ve bazen de A takımda orta saha ve ön libero pozisyonlarında oynayabilen Abdülkadir 1991 doğumlu. Antalya'da yapılan U 17 Avrupa Şampiyonası'nda sergilediği başarılı oyunu ile dikkatleri üzerine çeken ''Ankaragücü'nün'' 1991 doğumlu Abdülkadir Kayalı otoriler tarafından turnucanın en iyi oyuncusu seçildi. Son 3 karşılaşmada sergilediği başarılı oyunla turnuvanın yıldızı olan Abdülkadir Kayalı'ya dünyaca ünlü İngiliz kulübü Chelsea talip oldu. Geçen yılda uluslararası arenada sergilediği oynla dikkatleri üzerine çeken Abdülkadir Kayalı, İngiltere'den Manchester City'nin de transfer listesine girmişti ama o Chelsea'yi tercih etti. Londra ekibine toplam 2 milyon YTL'ye malolan Abdulkadir 5 yıllık anlaşmaya vardı.

Ankaragücü'ne 5 yıllık ımza atmadığı için istenmeyen adam ilan edilmesinin doğru olmadığını belirten genç yetenek, "Kesinlikle böyle bir şey yok. Ben 2 trilyon karşılığında Chelsea kulübü ile anlaşmaya vardım. Ankaragücü'nden bana herhangi bir baskı yapılmadı. Bu duruma anlayış gösterdiler ve ben de kararımı Chelsea'den yana kullanarak, Ankaragücü'ne imza atmadım" diye konuştu.

Genç yetenek 4 kez U-15, 20 kez U-16 ve 6 kez U-17 olmak üzere 31 kez milli oldu.

DHA
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

inanası zor bi haber başarılar dilerim futbol hayatında

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Valla çok sevindim.Burada harcanıp gidiyorlar.En azından İngiltere'de iyi bir futbol eğitimi alıp dilini öğrenir.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bu kadar genç yaşta gidecek olması oldukça sevindirici..Umarız başarılı olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ne zamandan beri haberler çıkıyordu Chelsea Abdülkadir ile ilgileniyor diye.Umarım orada kaybolup gitmezde kendisini gösterme imkanı bulur.Ayrıca böyle yetenekli bir gencin Ankaragücü A takımında değerlendirilmemesi bence büyük hata..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bulduğu bu fırsatı ii değerlendirecektir.. Akslı varsa değerlendirir zaten.. Dünyada sayılı genç bu fırsatı yakalıyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Orda kendini çok daha iyi yetiştirecektir sevindim

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

orda daha ıyı bı futbol eğitim alır gurbetci futbolcuların nasıl olduğu ortada oda onlar gibi olur nşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

UEFA'nın 17 yaşındaki en iyi 10 futbolcusu arasında yer alan Ankaragücü'nün genç yıldızı Abdülkadir Kayalı, hakkında çıkan transfer haberlerine gülüp geçtiğini belirtirken, "Bir çok kulübün transfer listesinde olabilirim ama şu anda sadece Ankaragücü'nü düşünüyorum" dedi!

Gazi Üniversitesi BEYSO Antrenörlük Bölümü 1. sınıf öğrencisi olan Abdülkadir, transfer işlerini tamamıyla menajeri Haluk Canatar'ın yürüttüğünü ifade ederek, ''Bir taraftan okul, bir taraftan antrenmanlar... Bu yoğun tempo içinde transfer görüşmeleriyle uğraşacak vaktim yok. Şu anda tamamen kulübümün başarısını düşünüyorum. Ankaragücü ile olan sözleşmem Mayıs 2009'da bitiyor. O tarihe kadar benim için Ankaragücü'nden başka bir kulüp yok'' diye konuştu.

15 yaşından itibaren milli takımlara seçilen ve en son 18 Yaş Altı Milli Takım'ın kaptanlığını da yapan yıldız futbolcuyu yurt dışından ve yurt içinden bir çok kulüp transfer listesine almış durumda bulunuyor.

Genç futbolcunun menajeri Haluk Canatar da yaptığı açıklamada, gazetelerde olsun, internet sitelerinde olsun Abdülkadir Kayalı ile ilgili yanlış haberler çıktığını söyledi.

Bazı yayın organlarında çıkan ''Abdülkadir Chelsea'de'' ya da ''Abdülkadir İngiliz kulüplerinin kıskacında'' gibi haberlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını belirten Canatar, ''Abdülkadir daha çok genç. İngiliz kulüpleri Abdülkadir için 4-5 seneden önce ancak hayal olabilir. Abdülkadir gerçekten geleceği olan bir futbolcu ancak biz onu kaybetmek istemiyoruz. Öncelikle yurt içinde büyük bir kulüpte oynaması söz konusu olabilir'' diye konuştu.

FIFA kuralları gereği sözleşme dönemi haricinde transfer görüşmelerinin yapılmasının yasak olduğunu ve bu yasağa İngiliz kulüplerinin çok dikkat ettiklerini ifade eden Haluk Canatar, şunları söyledi:
    ''FIFA'ya göre transfer dönemi haricinde görüşme dahi yapılması büyük suçtur. Abdülkadir'i bir İngiliz kulübü istemiş olsa zaten kendisini değil öncelikle Ankaragücü'nü ya da beni arardı. Yani basında çıkan bu transfer haberlerinin hepsi yanlış.

Abdülkadir'in transferi için yurt dışından bir çok menajerin aradığı doğrudur. Fakat ben bu menajerlerin kim olduğunu, resmiyetlerini bile araştırmadım. Çünkü, böyle bir transfer düşünmüyoruz. Abdülkadir'in bir İngiliz kulübüne transfer olması 4-5 seneden önce, ancak hayal olabilir.''

Ajansspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

sakary Ali Misafir

Yuh yalanmıydı şimdi..Harbi yuh ya

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Üniversiteye nası girmiş onu anlamadım benim yaşımda bildiğim kadarıyla.Erkenden gitmesi onun için avantaj olur sonraya kalırsa bir daha hiç gidemeyebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende 17 yaşımda girdim Üniversiteye gayet normal

Yalan olması kötü olmuş. Bir Türk futbolcunun genç yaşta Avrupaya transfer olmasına çok sevinirdim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ben de araştırmadan açtım başlığı DHA'ya güvenerek Haber birinci ağızdan yalanlandığına göre konu gma gider.
    (/s)

Mesaj Yetkileri