daa deminki aciklamada basindaki isimler yanlis dedi..
Printable View
daa deminki aciklamada basindaki isimler yanlis dedi..
Kim dedi? Osman abi mi
yok aciklama yapan yonetici ..
Tanburacı ya neden lafatılıyor anlamıyorum....Arkadaslar dikkat ettinizmi tanburacı sürekil morientes diyor:)
MORİENTES transferi yalan oldu beyler
Valencianın basın sözcüsü Morientesi satmayacağını açıkladı
Tabi ne olacağını zaman gösterecek
arkadaslar haldun ustunel d-sporda ne dedi izleyen biri yorum yapabilirmi
2 mesaj yukariyi oku bi zahmet:D
Aynı haberleri koymayın sürekli morientesin yalan oldugu falan yok serkan kardes bence tanburacı yazılarınızı edıtleyın
Sporx'teki haber,
Skysport'tan alınmıştır.
Skysport'taki haberde yabancı bir forumdan alınmıştır.
Biliyorum.İddialaşmayın insanla
ya arkadslar durup dururken adnan polat kalkıp gtmez ispanyaya son
noktayı koymak içn gtmş bu çk açk ve net ama isim kim olr onu bekleyp
görecez baptistayı tabiki yalanlyacak kalkıp aaa evt nerden bildinz ilglenyorz
az kaldı alcaz falan demesnimi beklyosnz kim varsa yalanlyacak fb carlosu
defalarca yalanladı noldu sonunda aldı ;) ona bakarsanz geretsle
yeni sözleşme yaptıgmz ay kalliyle anlaşmşz bu da farklı bi alandan benzer
mantık da bi örnek ;)geretsle sözleşme yapmalarındaki msj sana
güvenyorz arkandayz msjıydı ama noldu sonç ne ??? ;) bekleyp görelm hrşey zamanla netleşr
transferde kurtluk yapmyan iyi adam alamaz
Biri gelcek bu belli..Insallah gelecek isim Galatasaray imiza en yararli ve hayirli olacak isim olur...
Ayrıca Osman Tanburacı yazısında bile yazmıs gelecek diye,Hemde biraz önce dsporda sürekli morientesden konusuyor,Ayrıca Adnan Polat falan işi bitirdi Almanyaya Geldi.........
GS TV Yİ izleyin.................Osman tanburacı var
"Galatasaray Spor Kulübü, Ispanyol golcü Fernando Morientes ile kesin olarak anlasma saglamistir. Haber Duisburg kentinde kamp yapmakta olan takimimizin basin ve operasyon sorumlusu Yako Igual’dan bizzat otel önünde alinmistir"
emrah abinin bu yazıyı kaçncı koyuşu... bu yazı herşeyi anltyo arkadaslar biraz mantklı olun daha nolsn yako igual açklamş
Kardes imzamın neyini düzeltecem burdaki bütün arkadaslar begendi
Yorumlarına dikkat et Morientesde gelince böyle yorumlar bekliyorum olumsuz birsey olunca hemen geliyorsunuz
Morientes GS ye Avrupa maçlarında hayırlı olsun o zaman
Zaten iddamda yok zaman gösterecek dedim
Aldınızsa Morientesi susarsınız transfer yattı dienler bişi olur
bn yattı dememe ramen zaman gösterecekte dedim
Serkan tama özür diledigini biliyorum neyse tanburacı saviola hakkkında dedigini lincoln hakkında demişti:):)
Aaa tamam ama ben siliyorum, ben sildikçe mesaj atılıyor. Ayrıca mesajını editleyen o değil, ben. Mesajın altına bakarsan görürsün kimin editlediğini.
Tamam işte ben yanlış hatırlamışım. Özür de diledim daha uzatmaya gerek yok, zaten uzatan da olmaz sanıyorum.
Bir de kurallara uymayan her üyeye uyarı verilir. Bundan şüpheniz olmasın. 6S, febe gibi ifadeler kullanmak kurallarımıza aykırıdır ve bunları kullananlara gereken cezalar verilmektedir.
2 mesaj daha sildim. Hatırlatmakta fayda var, burası Galatasaray Transfer Haberleri Bölümü.
Bundan sildiğim her mesajda uyarı sistemini kullanacağım, bilginize...
Song Köln'e mi gidiyor?
Rigobert Song, 2001-2002 sezonunda forma giydiği Köln’ü unutamadığını, hedefinin Mondragon ile birlikte Alman kulübünde oynamak olduğunu söyledi. Mondragon’un Köln’e gitmesini kendisinin önerdiğini söyleyen Kamerunlu futbolcu, “Köln önümüzdeki sezon birinci lige çıkacak ve ben de Mondragon’la birlikte Bundesliga’da FC Köln forması giyeceğim” dedi.
Ve Carlos kampta!..
Fenerbahçemizin flaş transferi Roberto Carlos kampa katıldı
Fenerbahçe'nin Real Madrid'den transfer ettiği yıldız oyuncu Roberto Carlos sarı lacivertli takımın Avusturya kampına katıldı. İspanya Ligi geç bittiği için teknik direktör Zico'dan özel izin alan ve Fenerbahçe'nin ilk etap kampına katılmayan Brezilyalı oyuncu, tatilinin ardından bugün kampa katıldı. Uçakla Viyana'ya gelen Roberto Carlos'u havalimanında Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı karşıladı. 50 kadar sarı lacivertli taraftarda havalimanına gelerek yıldız oyuncuya sevgi gösterilerinde bulunup, çiçek verdiler. Volkan Ballı ile birlikte havalimanından ayrılan Roberto Carlos takımın konakladığı Pyramid Otel'e geçti.
Afrika Aslanı bir yere gidemez.. (:
kaynak ne sekocan ?
Bu Daum'da sabotör müdür nedir? :p :D
Topladı tüm Türkiye'yi...
kaynak ne :D
Sekocan kardes önce sana sunu diyorum bu haber 3 gün öncesinin haberi sonra antremanları izliyormusunuz song öyle mutluki ya ayrıca bu adamı mesela biz göndermek istedik kendi gitmek istemedi
Adam kendi gitmek istemiyor birisi bu haberleri yaparal ortalıgı karıstırıyor eski haberleri koymayın
Kaynak: Köln malzemecisi.. :D
Eski haberleri koymayalım yeni gelen arkadaslar eski yorumlarıda okuyun
GSTV İzleyin!!!!!!!!!!
sekocan kardes avatarından belli art niyetn olmadıgı ;);)
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...gv_Kuranyi.jpg
Bild'ten ilginç iddia
Alman Bild gazetesi, Fenerbahçe'nin Schalke 04 takımında oynayan Kevin Kuranyi'yi transfer etmek için kendisine 40 milyon euro teklif ettiğini yazdı.
Gazete, ''Türkler Kuranyi'yi 40 milyon euro'yla tavlıyorlar'' başlığıyla verdiği haberde, Fenerbahçe'nin ilk transfer ücreti teklifinin 10 milyon euro olduğu, bu teklifin daha sonra 15 milyon euroya çıkartıldığı, Kuranyi'nin kendisine de 40 milyon euro teklif edildiği belirtildi. Haberde, Schalke 04'ün menajeri Andras Müller'in, ''Kuranyi'yi dünyanın hiçbir ücretine satmayız'' şeklinde konuştuğu ifade edildi.
Müller'in, daha önce yaptığı bir açıklamada da ''Ben intihar etmek istemiyorum. Kevin'in etrafında yeni bir takım oluşturmak istiyoruz'' şeklinde açıklamada bulunduğu hatırlatıldı.
Bu arada, Fenerbahçe'nin Kuranyi'ye 4 yıllık bir sözleşme için, yüzde 80'ini peşin ödemek koşuluyla 40 milyon avro ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Kuranyi, geçen hafta içinde yaptığı açıklamada, Zico gibi büyük bir teknik direktörün kendisini Fenerbahçe'ye almak istemesinden dolayı gurur duyduğunu, ancak Schalke'de çok rahat olduğunu, bu kulüpten ayrılmak için bir nedeni olmadığını söylemişti.
Lig TV
beyler bu adam baiano olmasın
İlhan Parlak yılın en iyi genç oyuncu transferi
Fanatik'ten beterleri de var arkadaşlar.. Bild gazetesi de Almanya'nın Fotomaç'ı, Fanatik'i