Sayfa 396 / 439 İlkİlk ... 296346386394395396397398406 ... SonSon
11,851 ile 11,880 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aynı haberleri koymayın sürekli morientesin yalan oldugu falan yok serkan kardes bence tanburacı yazılarınızı edıtleyın

Sporx'teki haber,

Skysport'tan alınmıştır.

Skysport'taki haberde yabancı bir forumdan alınmıştır.

Biliyorum.İddialaşmayın insanla

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya arkadslar durup dururken adnan polat kalkıp gtmez ispanyaya son

noktayı koymak içn gtmş bu çk açk ve net ama isim kim olr onu bekleyp

görecez baptistayı tabiki yalanlyacak kalkıp aaa evt nerden bildinz ilglenyorz

az kaldı alcaz falan demesnimi beklyosnz kim varsa yalanlyacak fb carlosu

defalarca yalanladı noldu sonunda aldı
    ona bakarsanz geretsle

yeni sözleşme yaptıgmz ay kalliyle anlaşmşz bu da farklı bi alandan benzer

mantık da bi örnek
    geretsle sözleşme yapmalarındaki msj sana

güvenyorz arkandayz msjıydı ama noldu sonç ne ??? bekleyp görelm hrşey zamanla netleşr

transferde kurtluk yapmyan iyi adam alamaz

Biri gelcek bu belli..Insallah gelecek isim Galatasaray imiza en yararli ve hayirli olacak isim olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Son Kez Koyuyorum!!!!!!!!

Ibrahim Bedir demiş,

Arkadaslar,

Öncelikle sitemize duydugunuz güvenden ötürü hepinize tesekkür ederim. Elimizden geldigince, dogruluk payi yüksek olan haberleri sizlerle paylasmaya calisiyoruz. Bu transfer döneminde bu tür haberlerle cok karsilastik, fakat dedigim gibi, sadece dogruluk payi yüksek olan - kesin olan, haberleri size sunmaya gayret gösterdik. Cünkü biz, sadece kendi taraftarlarimizin gözünde degil, tüm spor kamuoyunun gözünde de güvenilir bir kaynak olmaktan son derece gururluyuz, ve bunu bu sekilde devam ettirmek istiyoruz. Sözü daha fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum. Galatasaray Spor Kulübü, Ispanyol golcü Fernando Morientes ile kesin olarak anlasma saglamistir. Haber Duisburg kentinde kamp yapmakta olan takimimizin basin ve operasyon sorumlusu Yako Igual’dan bizzat otel önünde alinmistir. Lincoln transferinde oldugu gibi, bu konuda da en kisa sürede resmi bir aciklama yapilacagini düsünüyorum.

Ibrahim Bedir
    tekbuyuk.com
    Almanya Editörü
    [Değerli arkadaşlarım,

Çok heyecanlıyız biliyorum.Sizler kadar bizler de çok heyecanlandık. Bizlerden açıklama bekleyenler oluyor. Gerekli açıklamaları Almanya editörü arkadaşım İbrahim Bedir yapmıştır(Biraz daha yukarıda koyu harflerle yazıldı). Kesinlikle kendi kendimize yarattığımız bir haber değildir. Bu haberin nelere dayanarak çıkarıldığını yine yukarıda arkadaşım İbrahim Bedir’in yazısında bulabilirsiniz(Koyu harflerle yazıldı). Kaynaklarımız, herhangi bir basın yayın organı değildir.

Saygılarımla
    Barış Yarar
    tekbuyuk.com Ankara editörü

Ayrıca Osman Tanburacı yazısında bile yazmıs gelecek diye,Hemde biraz önce dsporda sürekli morientesden konusuyor,Ayrıca Adnan Polat falan işi bitirdi Almanyaya Geldi.........

GS TV Yİ izleyin.................Osman tanburacı var

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

"Galatasaray Spor Kulübü, Ispanyol golcü Fernando Morientes ile kesin olarak anlasma saglamistir. Haber Duisburg kentinde kamp yapmakta olan takimimizin basin ve operasyon sorumlusu Yako Igual’dan bizzat otel önünde alinmistir"

emrah abinin bu yazıyı kaçncı koyuşu... bu yazı herşeyi anltyo arkadaslar biraz mantklı olun daha nolsn yako igual açklamş

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kardes imzamın neyini düzeltecem burdaki bütün arkadaslar begendi

Yorumlarına dikkat et Morientesde gelince böyle yorumlar bekliyorum olumsuz birsey olunca hemen geliyorsunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aynı haberleri koymayın sürekli morientesin yalan oldugu falan yok serkan kardes bence tanburacı yazılarınızı edıtleyın

Neden editleyeyim? Bir yorum yaptım, yanlış biliyormuşum ve bu nedenle de özürümü diledim. Editlemeye niye gerek var?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul__.. Karizma:World Class

Morientes GS ye Avrupa maçlarında hayırlı olsun o zaman
    Zaten iddamda yok zaman gösterecek dedim
    Aldınızsa Morientesi susarsınız transfer yattı dienler bişi olur
    bn yattı dememe ramen zaman gösterecekte dedim
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Serkan tama özür diledigini biliyorum neyse tanburacı saviola hakkkında dedigini lincoln hakkında demişti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    yaz yaz sonra editle ohh nese sinrlenmyecegm bomba gibi bi takm kurdk bu bazılarının canını actyoo aksine sevnyorm bile

üzülme real siznde olr
    Aaa tamam ama ben siliyorum, ben sildikçe mesaj atılıyor. Ayrıca mesajını editleyen o değil, ben. Mesajın altına bakarsan görürsün kimin editlediğini.

Umarım uyarı verılmıstır arkadasa.......Serkan tama özür diledigini biliyorum neyse tanburacı saviola hakkkında dedigini lincoln hakkında demişti
    Tamam işte ben yanlış hatırlamışım. Özür de diledim daha uzatmaya gerek yok, zaten uzatan da olmaz sanıyorum.

Bir de kurallara uymayan her üyeye uyarı verilir. Bundan şüpheniz olmasın. 6S, febe gibi ifadeler kullanmak kurallarımıza aykırıdır ve bunları kullananlara gereken cezalar verilmektedir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2 mesaj daha sildim. Hatırlatmakta fayda var, burası Galatasaray Transfer Haberleri Bölümü.

Bundan sildiğim her mesajda uyarı sistemini kullanacağım, bilginize...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Song Köln'e mi gidiyor?

Rigobert Song, 2001-2002 sezonunda forma giydiği Köln’ü unutamadığını, hedefinin Mondragon ile birlikte Alman kulübünde oynamak olduğunu söyledi. Mondragon’un Köln’e gitmesini kendisinin önerdiğini söyleyen Kamerunlu futbolcu, “Köln önümüzdeki sezon birinci lige çıkacak ve ben de Mondragon’la birlikte Bundesliga’da FC Köln forması giyeceğim” dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ve Carlos kampta!..
    Fenerbahçemizin flaş transferi Roberto Carlos kampa katıldı

Fenerbahçe'nin Real Madrid'den transfer ettiği yıldız oyuncu Roberto Carlos sarı lacivertli takımın Avusturya kampına katıldı. İspanya Ligi geç bittiği için teknik direktör Zico'dan özel izin alan ve Fenerbahçe'nin ilk etap kampına katılmayan Brezilyalı oyuncu, tatilinin ardından bugün kampa katıldı. Uçakla Viyana'ya gelen Roberto Carlos'u havalimanında Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı karşıladı. 50 kadar sarı lacivertli taraftarda havalimanına gelerek yıldız oyuncuya sevgi gösterilerinde bulunup, çiçek verdiler. Volkan Ballı ile birlikte havalimanından ayrılan Roberto Carlos takımın konakladığı Pyramid Otel'e geçti.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Afrika Aslanı bir yere gidemez.. (:

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kaynak ne sekocan ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu Daum'da sabotör müdür nedir?

Topladı tüm Türkiye'yi...

kaynak ne

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sekocan kardes önce sana sunu diyorum bu haber 3 gün öncesinin haberi sonra antremanları izliyormusunuz song öyle mutluki ya ayrıca bu adamı mesela biz göndermek istedik kendi gitmek istemedi

Adam kendi gitmek istemiyor birisi bu haberleri yaparal ortalıgı karıstırıyor eski haberleri koymayın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kaynak: Köln malzemecisi..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Eski haberleri koymayalım yeni gelen arkadaslar eski yorumlarıda okuyun

GSTV İzleyin!!!!!!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sekocan kardes önce sana sunu diyorum bu haber 3 gün öncesinin haberi sonra antremanları izliyormusunuz song öyle mutluki ya ayrıca bu adamı mesela biz göndermek istedik kendi gitmek istemedi

Adam kendi gitmek istemiyor birisi bu haberleri yaparal ortalıgı karıstırıyor eski haberleri koymayın
    Emrah abi ben bişi bilmiom Haberi gördüm siteye koyayım dedim webaslan.com dan gördüm sizinlede paylaşmak istedim.

Öyle bi art niyetim yok yanlış anlamayın

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sekocan kardes avatarından belli art niyetn olmadıgı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Eski haberleri koymayalım yeni gelen arkadaslar eski yorumlarıda okuyun

GSTV İzleyin!!!!!!!!!!
    584 sayfanın hangi birini okusun yeni gelen yahu. Beyler çok hızlı gidiyorsunuz yahu bu konudan transfer takip etmek imkansız oldu gibi. Sadece 25 saat online olursan biraz bisey anlıyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    sekocan kardes avatarından belli art niyetn olmadıgı
    Eyw. Çok saol.. Beni anladığın için

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Eyw. Çok saol.. Beni anladığın için
    eyv kardes biz burda iyi niyetle yazan bütün arkadaslarmzı anlarz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    584 sayfanın hangi birini okusun yeni gelen yahu. Beyler çok hızlı gidiyorsunuz yahu bu konudan transfer takip etmek imkansız oldu gibi. Sadece 25 saat online olursan biraz bisey anlıyorsun.
    eeee Bizim Gündem yogun

Ya benim demek istedigim en azından 1 veya 2 sayafa geriye baksınlar hemen atlamasınlar

Osman tanburacı forvet degerlendırıyor GSTv de

Bild'ten ilginç iddia

Alman Bild gazetesi, Fenerbahçe'nin Schalke 04 takımında oynayan Kevin Kuranyi'yi transfer etmek için kendisine 40 milyon euro teklif ettiğini yazdı.

Gazete, ''Türkler Kuranyi'yi 40 milyon euro'yla tavlıyorlar'' başlığıyla verdiği haberde, Fenerbahçe'nin ilk transfer ücreti teklifinin 10 milyon euro olduğu, bu teklifin daha sonra 15 milyon euroya çıkartıldığı, Kuranyi'nin kendisine de 40 milyon euro teklif edildiği belirtildi. Haberde, Schalke 04'ün menajeri Andras Müller'in, ''Kuranyi'yi dünyanın hiçbir ücretine satmayız'' şeklinde konuştuğu ifade edildi.
    Müller'in, daha önce yaptığı bir açıklamada da ''Ben intihar etmek istemiyorum. Kevin'in etrafında yeni bir takım oluşturmak istiyoruz'' şeklinde açıklamada bulunduğu hatırlatıldı.

Bu arada, Fenerbahçe'nin Kuranyi'ye 4 yıllık bir sözleşme için, yüzde 80'ini peşin ödemek koşuluyla 40 milyon avro ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Kuranyi, geçen hafta içinde yaptığı açıklamada, Zico gibi büyük bir teknik direktörün kendisini Fenerbahçe'ye almak istemesinden dolayı gurur duyduğunu, ancak Schalke'de çok rahat olduğunu, bu kulüpten ayrılmak için bir nedeni olmadığını söylemişti.

Lig TV

beyler bu adam baiano olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul__.. Karizma:World Class

İlhan Parlak yılın en iyi genç oyuncu transferi
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Fanatik'ten beterleri de var arkadaşlar.. Bild gazetesi de Almanya'nın Fotomaç'ı, Fanatik'i

Mesaj Yetkileri