@benbenim
1- Forum twitter çiftliğine dönmüşken ve o kadar kişiye laf söylenmezken gelip benim facebook örneğine saçma demen pek tarafsız bir yorum olmadı. Dün mesela Eskişehir-Fenerbahçe maç konusunda twitter kaynak gösterilerek atılan bir mesaj:
Bunun delili var mı?Quote:
Fırat Aydınus Lig'de toplam 24 kırmızı kart gösterdi. GS'ye 1, BJK'ye 2 ve Fenerbahçe'ye tam 10! Yanlış okumadınız!
Gerçeği:
Önce bu tür, insanları yanlış yere gaza getirecek yalan bilgilerin paylaşılmasını önleyin, sonra gelip bana delil olmadan facebook'u twitter'ı kaynak göstermek saçma deyin. Benim orada yazdığım şey gözümle gördüğüm bir şey, emin olmasam yazmazdım. Ha dediğin gibi orada ne yazarsa yazsın burayı bağlamaz, o şekilde dersen anlarım.Quote:
Fenerbahçenin 30 maçını yönetmiş. Fenerbahçeye 65 sarı 7 kırmızı, rakiplerine ise 76 sarı 8 kırmızı kart göstermiş. Bu maçlarda Fenerbahçe 15 galibiyet, 7 beraberlik 8 yenilgi almış.
Galatasarayın 26 maçını yönetmiş. Galatasaraya 67 sarı 7 kırmızı, rakiplerine ise 73 sarı 5 kırmızı kart göstermiş. Bu maçlarda Galatasaray 12 galibiyet, 5 beraberlik, 9 yenilgi almış.
2- "onu çekme bunu çek" tartışmasında yorum yazan kişiler 8 Fenerbahçe'li üye. Başka takımdan tek bir Allah'ın kulu yok. Nedenini izah edebilir misin? Neden sadece Fenerbahçeliler tepki gösteriyor? Burada iyi niyet aramak biraz fazla iyimser bir bakış açısı bence. Ayrıca Fatih Terim'in o konuyla ilgili açıklaması:
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...px?id=21911371Quote:
Fatih Terim, bu tür yanlış yorumların kendisine yapılan büyük bir haksızlık olduğunu belirtirken “Biz ne ile uğraşıyoruz, insanlar ne ile... İçeri giren adamın eşgali belirlensin diye, ‘Beni çekmeyin, adamı görüntüleyin’ demeye çalışıyorum ama nasıl haberler çıkıyor? Ya orada içeriye sokulan ilgisiz ve medya mensubu olmayan insanlar farklı bir hareket ya da saldırıda bulunsa ne olacaktı? Burada o adamın o odaya nasıl girip gazeteci gibi soru sorabilmesinin konuşulup yargılanması gerekirken, konuşulanlar gerçekten çok üzücü” diyerek dert yandı.
3- Rüya takım konusunda haklılık payınız var, bazı kişilerin o tarz yorumları oldu ama bunu tüm Galatasaray taraftarlarına hatta Fatih Terim'e maletmek yanlış bir yaklaşım bence.