Sayfa 298 / 578 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon
8,911 ile 8,940 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@benbenim

1- Forum twitter çiftliğine dönmüşken ve o kadar kişiye laf söylenmezken gelip benim facebook örneğine saçma demen pek tarafsız bir yorum olmadı. Dün mesela Eskişehir-Fenerbahçe maç konusunda twitter kaynak gösterilerek atılan bir mesaj:

Fırat Aydınus Lig'de toplam 24 kırmızı kart gösterdi. GS'ye 1, BJK'ye 2 ve Fenerbahçe'ye tam 10! Yanlış okumadınız!
    Bunun delili var mı?

Gerçeği:
    Fenerbahçenin 30 maçını yönetmiş. Fenerbahçeye 65 sarı 7 kırmızı, rakiplerine ise 76 sarı 8 kırmızı kart göstermiş. Bu maçlarda Fenerbahçe 15 galibiyet, 7 beraberlik 8 yenilgi almış.

Galatasarayın 26 maçını yönetmiş. Galatasaraya 67 sarı 7 kırmızı, rakiplerine ise 73 sarı 5 kırmızı kart göstermiş. Bu maçlarda Galatasaray 12 galibiyet, 5 beraberlik, 9 yenilgi almış.
    Önce bu tür, insanları yanlış yere gaza getirecek yalan bilgilerin paylaşılmasını önleyin, sonra gelip bana delil olmadan facebook'u twitter'ı kaynak göstermek saçma deyin. Benim orada yazdığım şey gözümle gördüğüm bir şey, emin olmasam yazmazdım. Ha dediğin gibi orada ne yazarsa yazsın burayı bağlamaz, o şekilde dersen anlarım.

2- "onu çekme bunu çek" tartışmasında yorum yazan kişiler 8 Fenerbahçe'li üye. Başka takımdan tek bir Allah'ın kulu yok. Nedenini izah edebilir misin? Neden sadece Fenerbahçeliler tepki gösteriyor? Burada iyi niyet aramak biraz fazla iyimser bir bakış açısı bence. Ayrıca Fatih Terim'in o konuyla ilgili açıklaması:

Fatih Terim, bu tür yanlış yorumların kendisine yapılan büyük bir haksızlık olduğunu belirtirken “Biz ne ile uğraşıyoruz, insanlar ne ile... İçeri giren adamın eşgali belirlensin diye, ‘Beni çekmeyin, adamı görüntüleyin’ demeye çalışıyorum ama nasıl haberler çıkıyor? Ya orada içeriye sokulan ilgisiz ve medya mensubu olmayan insanlar farklı bir hareket ya da saldırıda bulunsa ne olacaktı? Burada o adamın o odaya nasıl girip gazeteci gibi soru sorabilmesinin konuşulup yargılanması gerekirken, konuşulanlar gerçekten çok üzücü” diyerek dert yandı.
    http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...px?id=21911371

3- Rüya takım konusunda haklılık payınız var, bazı kişilerin o tarz yorumları oldu ama bunu tüm Galatasaray taraftarlarına hatta Fatih Terim'e maletmek yanlış bir yaklaşım bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

1-abi ben hangi facebook olayına saçma demişim anlamadım onu. facebook da içinizi dökün demem sana değildi genel söylemimdir. o gösterdiğin kırmızı kart olayı buna dahil mesela. dünden beri dolaşıyor etrafta ama yanlış.

2-Fatih Terim'in açıklamasını bilmiyordum yeni gördüm , olayı Fenerbahçelilerin eleştirmesi sıkıntı değil bence. şöyle forumda Beşiktaşlı arkadaşlar o kadar yorum yapmayı seven insanlar değil. onlarda yoksa anormal karşılamıştır. aksi bir şey olsa (fenerbahçe aleyhine) tek itiraz edende Galatasaraylılar olurdu.

3-Dediğim gibi Fatih Terim'in rüya takım dediğini duymadım o yüzden onu eleştirmek mantıksız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Bu arada O sow olayından aklıma geldi. Uefa bununla ilgili bir yaptırım uygulayacaktı. Hiçbir yonetici cebinden para verip oyuncu alamayacaktı falan (man city için özellikle), ne oldu o iş? Bilen var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Man.United'ın GS maçında muhtemel 11'i: De Gea, Rafael, Jones, Smalling, Buttner, Anderson, Carrick, Cleverley, Rooney, Welbeck, Chicharito

Bülent Timurlenk

--------------------------------------------------------------------------------------

www.galatasaray.org

Ne güzel yazmışlar;

Adında gururum saklı renklerinde asalet !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben yine 3 boyutlu koroegrafi bekliyorum ultrAslan'dan ve Manchester'a bir lafım var ayrıca ;

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Man.United'ın GS maçında muhtemel 11'i: De Gea, Rafael, Jones, Smalling, Buttner, Anderson, Carrick, Cleverley, Rooney, Welbeck, Chicharito

Bülent Timurlenk

--------------------------------------------------------------------------------------

www.galatasaray.org

Ne güzel yazmışlar;

Adında gururum saklı renklerinde asalet !
    Rooney oynamaz gibime geliyor hocam , kaleci de keşke Lindegaard olsa , defans hattı iyi bizim için , Chicharito ve Welbeck'e dikkat etmek lazım , Rooney oynamaz bence yerine Kagawa veya Ashley Young olabilir bence.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Şu cleverley iyi topçu hea ona dikkat etmek lazım ortasahada

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Scholes,Rooney, Rio Ferdinand, De Gea, Giggs, van Persie, Kagawa, Nani, Evra, Evans maç kadrosunda yokmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

'Durum beklenenden daha vahim!

Bataklığa dönen Arena'yla ilgili rapor geldi

Şampiyonlar Ligi’ndeki Cluj maçı sırasında yağan yağmur, Türk Telekom Arena’nın zeminini önce göle, sonra da bataklığa çevirmişti. Sorumlunun kim olduğu uzun süre tartışıldı, analizler yapıldı. Çıkan sonuca göre, durum beklenenden daha vahim.

KANALİZASYON SİSTEMİ TIKALI!

Stadın çok değişik bir problemi ortaya çıktı. Civarda devam eden inşaatların getirdiği yük, stadın bulunduğu bölgenin kanalizasyon boşaltım sistemini aşırı yağışlarda kilitliyor, bu durum da drenaj sisteminin terse çalışarak stat çevresinin ve yeşil sahanın su basmasına neden oluyor. Özellikle inşaatı süren hastane ve yan tarafta da dev bir iş merkezi için kazılan 70 metrelik temel çukurunun boşaltımı için kurulan pompaların, bu civarın kanalizasyon sistemini kilitlediği düşünülüyor. Problem bununla da sınırlı değil.

SU TOPLAMA HAVUZU YAPILABİLİR

Henüz birkaç ay önce yenilenen çimler aşırı suda kaldığı için çürüme tehlikesiyle yüz yüze. Karabük maçında zeminin yağış olmamasına rağmen yaprak yaprak kalkmasıyla harekete geçen Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, görevlilere talimat vererek durumun hemen incelenmesini istedi. Stadı incelemek için gelen Teknik Üniversite yetkililerinin de drenaj sisteminden çok, kanalizasyon problemine dikkat çektikleri belirtildi. Çözüm için Batı Tribünü’nün arkalarına su toplama havuzlarının yapılması gündeme geliyor. Tüm stadın çevresinin sular altında kalması da bu tezi doğruluyor. Yani problem sanıldığından büyük ve Galatasaray’ın kendi imkanlarıyla bu sorunu ortadan kaldırabilmesi imkansız görünüyor. Bu da Galatasaray’ın hükümetle tekrar karşı karşıya kalabileceği anlamına geliyor.
    Kaynak

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Şampiyonlar Ligi'ndeki 5. maçında Galatasaray ile karşılaşacak olan Manchester United'da, teknik direktör Alex Ferguson genç oyunculardan kurulu bir kadro seçimi yaptı.

United'da; Wayne Rooney, Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Paul Scholes, David De Gea, Robin van Persie, Antonio Valencia ve Patrice Evra'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Kagawa, Nani ve Evans maç kadrosuna alınmadı.

United'ın 21 kişilik kadrosu şöyle:
    "Sam Johnstone, Anders Lindegaard; Rafael, Alexander Buttner, Phil Jones, Tom Thorpe, Marnick Vermijl, Scott Wootton; Michael Carrick, Davide Petrucci, Larnell Cole, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Anderson, Nick Powell, Ashley Young, Ryan Tunnicliffe; Javier Hernandez, Joshua King, Danny Welbeck, Federico Macheda

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eğer bu maçı kazanamazsak,Allah aşkına Avrupa Ligi'ne de gitmeyelim eğer gideceğimiz varsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sermaye arttırımı için açılan dava düşmüş;

http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=248090

Bu da mı gol değil hakim bey

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

G.Saray'da sürpriz transfer gelişmesi

Galatasaray'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşanıyor.

Bir dönem ülkemizde Çaykur Rizespor forması da giyen 1989 doğumlu ABD'li forvet Freddy Adu, 2 hafta boyunca sarı-kırmızılı ekiple antrenmana çıkarak denenecek.

Amerika Birleşik Devletleri Ligi MLS'te sezonun sona ermesi nedeniyle, sezon öncesi hazırlıklarının bir bölümünü Florya'da geçirecek olan Adu ile ilgili sarı-kırmızılı ekipten herhangi bir açıklama yapılmazken; oyuncunun kulübü Philadelphia Union'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada bir dönem Pele'nin varisi olarak gösterilen Adu'nun Galatasaray ile antrenmana çıkacağı doğrulandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

burak yilmaz, gecen sene ligde gosterdigi performansi galatasaray'da gosteremez: 10 mac 8 gol

avrupa icin yeterli degil: 5 mac 5 gol

kafa vuramiyor: sampiyonlar ligi'nde 3 kafa golu

bencil bir oyuncu: 4 asist

sadece gol atiyor, baska bir sey yapmiyor: bir forvet gol atmanin yani sira, patates de kizartmali, haklisiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

http://www.borsagundem.com/haber/Gal...ediyor/120977/
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Demek ki sadece yatırımcıyı yanıltmıyor, kamuoyuna da yanlış bilgi veriliyor, gerçi verilen bu paravan bilgi bile Galatasaray için olumlu bir bilgi olduğundan borsada işlem gören Galatasaray hissesi olumlu yönde etkileniyor yani yine manipülasyon oluyor. Asacaksın bunları ok meydanında bakalım bir daha yapıyorlar mı : )

Not: Tamamen espri amaçlıdır. Keşke bu notu yazmak zorunda kalmasak ama...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zaten bir dava daha varmış, sonradan farkettim onu;

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=240963

15 kişinin açtığı dava. Diğer davada da Hulusi Akdere niye katılmamış onu anlamadım, neyse yakında hepsi açığa çıkacak, varsa sıkıntı zaten gereken yapılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@uAburak89

Sen takip ediyorsan biliyosundur, http://tr.eurosport.com/futbol/super...73/story.shtml 1-2 gün önce başlayan bu dava hangisiydi ? Aynı konu mu farklı konu mu ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu davalarda haksız görülürsek ne olacak küme mi düşücez?Yoksa tazminat mı ödiyeceğiz?Zararı ne olacak bizim açımızdan?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @uAburak89

Sen takip ediyorsan biliyosundur, http://tr.eurosport.com/futbol/super...73/story.shtml 1-2 gün önce başlayan bu dava hangisiydi ? Aynı konu mu farklı konu mu ?
    Çok bilgim yok, kap'ta gördüm sadece 2 farklı dava bildirimi vardır. Senin verdiğin linkte davacı Necla Yıldız diyor, benbenim'in verdiği linkte ise avukat Neclan Yıldız diyor, ikisinden biri yanlış, bilgi kirliliği var bence bu konuda. Eurosport'un haberi balon gibi. Kulübün kap'a yaptığı bildiriye bakınca, dava düşmüş deniyor ama davanın diğer tarafları öyle bir şey yok demiş, konu aynı kısacası ama işi karıştırmışlar.

@C h A o S
    Sermeya arttırımı iptal olur herhalde zaten talep bu şekilde. Niye küme düşelim ne alaka, sahaya bir şey yansımadı ki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok bilgim yok, kap'ta gördüm sadece 2 farklı dava bildirimi vardır. Senin verdiğin linkte davacı Necla Yıldız diyor, benbenim'in verdiği linkte ise avukat Neclan Yıldız diyor, ikisinden biri yanlış, bilgi kirliliği var bence bu konuda. Eurosport'un haberi balon gibi. Kulübün kap'a yaptığı bildiriye bakınca, dava düşmüş deniyor ama davanın diğer tarafları öyle bir şey yok demiş, konu aynı kısacası ama işi karıştırmışlar.

@C h A o S
    Sermeya arttırımı iptal olur herhalde zaten talep bu şekilde. Niye küme düşelim ne alaka, sahaya bir şey yansımadı ki.
    Zaten bu davalar bana fasa fiso gibi geliyor.Yönetiminde pek bir endişesi olucağını düşünmüyorum.Davayı açanlarda sanırım Galatasaray'ın zararlı çıkacağından değilde birazda gündem yaratmak,ortalığı bulandırmak için uğraşıyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Abi ben orada yazanlara hala katılıyorum ancak Burak nasıl o kadar katkı sağladı hala anlayamadım

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Futebol Finance, en popüler 100 takımı açıkladı.

Tüm dünyadaki futbol kulüplerinin resmi facebook sayfalarını tarayan Futebol Finance, en popüler 100 takımı açıkladı. Türkiye birincisi Galatasaray, dünyanın en çok takip edilen 8. futbol kulübü oldu.

Futbol ekonomisinin nabzını tutan Futebol Finance kuruluşu, futbol kulüplerinin sosyal medya üzerindeki son durumlarını açıklayan bir rapor yayınladı. Tüm dünyadaki futbol kulüplerinin resmi facebook sayfalarındaki takipçi sayısını mercek altına alan Futebol Finance’ın araştırmasına göre ilk 10 sırada iki tane Türk takımı bulunuyor.

Barcelona’nın 36 milyon 619 bin takipçi ile ilk sırada bulunduğu sıralamada ikinciliği bir diğer İspanyol kulübü Real Madrid, üçüncülüğü ise İngiliz devi Manchester United aldı. Listede ilk 10’a Türkiye’den giren takımlar ise Galatasaray ve Fenerbahçe oldu. Sarı kırmızılılar 7 milyon 581 bin takipçi ile 8., Fenerbahçe ise 6 milyon 99 bin takipçi ile 9. sırada yer aldılar. Bir diğer Türk takımı Beşiktaş 3 milyon 746 bin ile 13. sırayı alırken, Trabzonspor 466 bin ile 52. basamakta yer aldı.

İşte dünyanın ilk 100 takımı listesinde ilk 10:

SIRA TAKIM TAKİPÇİ
    1- Barcelona 36.619.000
    2- R.Madrid 32.858.000
    3- M.United 28.533.000
    4- Chelsea 13.762.000
    5- Milan 12.206.000
    6- Arsenal 11.778.000
    7- Liverpool 10.529.000
    8- G.SARAY 7.581.000
    9- F.BAHÇE 6.099.000
    10- B.Münih 5.279.000

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Transfer döneminde çok isabetli duyumları olan biri var takip ettiğim, Alper Potuk Galatasaray'da diyor, Alper listenin 1. sırasında diyordu. Az önce de Alper twitter'dan Es-Es taraftarına teşekkür etti, artık bilemiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transfer döneminde çok isabetli duyumları olan biri var takip ettiğim, Alper Potuk Galatasaray'da diyor, Alper listenin 1. sırasında diyordu. Az önce de Alper twitter'dan Es-Es taraftarına teşekkür etti, artık bilemiyorum.
    olaylar olaylar
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alper yanlış anlaşıldım ben desteğe teşekkür ettim dedi, tabii herkes transfer sorunca evet gidiyorum diyecek değildi. Şaka bir yana, devre arasına ilk takviye Alper olacak gibi, kim bilir kaça patlayacak o da ayrı konu.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Hocam çok isabetli duyumları olan biri kim söyleyin de bizde takip edelim ?
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Hocam çok isabetli duyumları olan biri kim söyleyin de bizde takip edelim ?
    https://twitter.com/34cimbom34

Stoper için Cris'in adı geçmezken, Fransa'dan gelecek diyordu bu kişi. Her yazdığı doğru çıkacak değil tabii ama genelde isabetli oluyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

https://twitter.com/34cimbom34

Stoper için Cris'in adı geçmezken, Fransa'dan gelecek diyordu bu kişi. Her yazdığı doğru çıkacak değil tabii ama genelde isabetli oluyor.
    Evet hatırladım 34cimbom34 kraldır ya zaten , Burak'ı da ilk o söylemişti.

Mesaj Yetkileri