Arkadaşlar tahrik edici mesajlardan kaçınalım.
Printable View
Arkadaşlar tahrik edici mesajlardan kaçınalım.
Güya galatasaraylı ama tamamen gs düşmanı olan Hıncal Uluç'un bilmem kaç yılındaki yazısını okuyup buna inanmakta nedir sevgili arkadaşlar? Çıkarsın bizim başkanda Fenerbahçe'ye salladığı bir yazıyı okusun bu mudur? Buna mı inanacağız yani? Yapmayın gözünü seveyim.
Olaylardan bağımsız ama,
12 Mayıs günü, Polis yanımdaki çocuğu coplarken "Al bakalım Azizin Çocuğu" lafı hala içimde oturdu kaldı benim.. Çevik kuvvet gözümde o kadar itibarsız ki benim gözümde..
Madem Başbakana şükran sunuyor eee bu saydıklarını kim yapıyor bu Fenere karşı.Bizim önümüzü kapatıyorlar,geleceğe dönük yapacaklarımızı engellemek istediler.biz şu mahkemede yargılanmamız lazımken bunu örgüt davası yapıp şurda yargılıyorlar vs vs kim yapıyor bunu ? Siyasi hangi siyasiler bunlar ?
Başkan yakında bir operasyon daha var dedi.
o degil galatasarayida isin icine katmak istiyor bizide kirlendirmek istiyor ama asla.
Tribundergi : Aziz Yildirim: "Sahislarla kulup ayrilamaz. Sike yaptiysam Fenerbahce icin yaptim."
Güzel Yurdum'un güzel insanı,
Normal bir ülkede Başbakan dahil biç bir milletvekilinin Mahkeme üzerinde baskısı ve ya söz sahibi olması gibi bi durum olmaz.. Sanıyorum ki bunu siz de unuttunuz da böyle yorumlar yapıyosunuz..
Türkiye'nin geldiği nokta bu işte..
Bu arada son dakika "Seneye Avrupaya gitmiyoruz" dedi Aziz Yıldırım.
Ama hemen sevinmeyin, kamp için gitmiyoruz
Benim anladigim yargiyi ya Galatasaray yada Trabzonspor yonetiyor :)
Aziz Yildirim daha once istifa edicem dedi etmedi.Cas davasi namus davasi dendi geri cekildi.Bu havuzdan cikiyoruz tehdidi bunlara benzer mi acaba?Aziz Yildirim bu hersey beklenir.
Yalnız Sadri Şener ve Nevzat Sakar'a helal olsun.Başbakan tehdit etmeler,halkı galeyana getirmeler,yargıyı kullanmalar herşeyi yapacak güçleri varmış.2 topçuyu elde tutamadı ama bu adamlar neyse orasıda eksik kalsın.
Aziz Yıldırım'ın konuşmasının amacına ulaştığı belli oldu bu konuya girip şöyle bir sayfayı indirince. Azıcık izleyen bizden aydınlatılma isteyen başta adminimiz Disco olmak üzere umarım öğrenmek istediklerini öğrenmişlerdir.
Yargıtay cezayı onarsa bakalım Aziz Yıldırım diye birisi kalacak mı ortada?
Birde şu havuzdan çekilme tehdidi yargıtay cezayı bozana kadar.Yani çıkıpta diyemiyor bundan sonra havuzda olmuyacağız diye.
Aziz Yıldırım'ın 1976 yılındaki Hıncal Uluç'un yazısıyla ve Denizli maçı için amigonun mektupuyla bir şeyler kastetmesi fail bir durum oldu.
Bizim amigolar Sebahattin reis,ikizler felanda mektup yazsa Aysal'a.:D
Yargıtay ne zaman karar verecek bilen var mı?
Madem bu kadar Fenerbahçe ile ilgili haberleri paylaşmayı seviyorsun, tribün dergi gibi ne idüğü belirsiz bir yeri takip edeceğine, keşke açsaydın FB TV'yi de böyle komik duruma düşmeseydin :)
"Biz 58.maddenin değişmesine karşı çıktık, kişiler kurumlar ayrılamaz dedik. "Saha içinde şike yok" diyeceksin, "dışarıda şike var" diyeceksin. Yok böyle saçma iş! Ben suçluysam; Fenerbahçe için suç işlemiş olurum. Şike yaptıysam; Fenerbahçe için şike yaptım.. Biz şerefsiz değiliz, biz şike yapmadık. Eğer suçlu bulunursak da, kongreyi toplayıp, sizden yetki alıp, gereğini yapacağım."
Konuşmanın tamamı budur..
her zamanki gibi çarpıtarak yazmışlar :D
http://s7.directupload.net/images/120728/ewp793bh.swf
burda o dediklerinin (baştakileri saymıyorum) bi çoğu yok nedense ?
Ya yaptığın ispatlanırsa yani cezan onanırsa?Quote:
Aziz Yıldırım : biz şerefsiz değiliz, biz şike yapmadık.
Aziz Yıldırım'ın olayı milli mücadele temasına sürüklemesi durumu epikleştirmiyor, gülünçleştiriyor. Efsanevi sözler öyle milyonlarca olmaz, İslam Çupi söyler, Lefter söyler, Ali Sami Yen söyler, Metin söyler.. Yapmasın, yeşil dev Hulk değil takım, Fenerbahçe..
Ne Galatasaray'mış be, peh..
Türk futbolunda büyük soruşturma.
Merdivenler, Galatasaray - Denizlispor, Song, Fatih Terim, Strum Graz. :D
Havuzdan çıkabileceğini sanmıyorum. Cas davası ne olmuş, onu göremedim, belki gözümden kaçtı. Konuşmaları okurken bir titredim, depremden herhalde.
12 numaranın da arkasındakiler belli olmuş.
adam kendine mi güvenecek mahkemenin verdiği karara mı ?
....
hep söyledim yine aynı şeyi söylüyorum: Diğer kulüplerin Aziz Yıldırım gibi bir başkanları olmadığı için sürekli belaltı vurmaları normaldir.
3 Temmuz Türk Futboluna denge getirmek için yapılmış bir darbedir ve tabii Aziz Yıldırım'dan kurtulmak istenilmiştir ama Fenerbahçe taraftarı bu oyuna gelmemiştir. Siz istediğiniz gibi düşünün...
Fenerbahçe, Kuva-yı Milliye'dir. Bir ruhtur. Bizi sadece tarih yargılayacak.
Bu sözün üstüne yorumda yapmam, çıkın havuzdan benim param sadece kulübüme gitsin... Diğer takımlar umrumda bile değil.
Sivassporlu çocuk kim ismi "adı bende kalsın" mı ?
Geçen sene ligten, bu sene havuzdan çekiliyoruz. Sonuç, Cas davası geri çekildi.
Havuzdan çıkarsanız maçlarınız ntvsporda olur herhalde, 2. kanalınız nasıl olsa.
Fenerbahçe Divan Kurulunda Galatasaray'ın konuşulması, birileri büyüklük diyordu dimi ?
Yine titreme geldi..
Valla bizim takım pek titreticek durumda değil eskiden öyleydik bundan 2011 senesine kadar elimizden alındı bu sıra galatasarayda ama onların elinden alıncağını sanmıyorum.
Arkadaşlar tartışırken karşıdaki kişiyi küçük düşürücü ifadeler kullanmayın. Bir anlık sinirle üyeliğinizden olmayın.
Sivasspor'luya çocuk demedi Trabzonspor'lu eski futbolcuya dedi çocuk açıklamayayım diye.
Fenerbahçe divan kurulunda çok konu konuşuldu Aziz Yıldırım 1 saat konuşma yaptı. Kendi kendini sürecin parçası yapan kulüpler hakkında da konuştu Aziz Yıldırım bunda sorun ne ?
Beyler tahrik edici konuşmaya gerek yok. Sürecin başından beri boşuna geriliyoruz. Saygı çerçevesinde yorum yapacaksak yapalım. Açıkçası ben konuşmalar ve haberler de artık foruma girmiyorum. Çünkü ister istemez tartışma çıkıyor. Çıkın gezin, dolaşın, rahatlayın.
Arkadaşlar aziz yıldırımı bende savunurum ama çok büyük konuşmamak gerekir sonuçta yargıtaydan da tersi bi karar çıkarsa ben aziz yıldırıma desteği bırakıcam çünkü şu an bile zarar verebiliyor takıma oturduğu yerden yani işin özü büyük konuşmamak istersek haklı olalım bu davada hakkımız yenilsin isterse gerçekten bir suç işlemiş olalım farketmicek "şike" tescillendi diyecek herkes
ben en başta bize ceza verilmesi taraftarıydım eminim ki bu sene lige çıkmış olurduk tekrardan şu an şike tescillense bile verecek cevabımız olurdu şu an gözümüz kapalı ilerliyoruz şu an düzlükteyiz ama uçurum her an gelebilir iyi değil.