dalgaya alıyorsunuz ama, ne demek istediğimi, ne için tepki gösterdiğimi siz de anladınız, salağa yatmakta üstünüze yok![]()
dalgaya alıyorsunuz ama, ne demek istediğimi, ne için tepki gösterdiğimi siz de anladınız, salağa yatmakta üstünüze yok![]()
(/s)
O değilde Aziz Yıldırım net bi şekilde şike yaptınız diyor. Biz bile bu süreç içinde bu kadar net konuşmamışken Aziz Yıldırımın ne haddine böyle konuşmak ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Çocukça espriler dönmüş, neyse..
Denizlispor olayında dönemin Denizlispor amigosunun yazdığı mektuplar ve mahkeme dilekçeleri de dikkate alınmamış pek..
Fenerbahçe temizlenene kadar Havuzdan Çıkacağız dedi bu arada.. Alkış koptu..
Aziz Yıldırım:Şahıslar ve kulüp ayrılamaz! Şike yaptıysam Fb için yaptım..Madem öyle..Kulüp olarak gereken kararı alacağız'
buyrun taptığınız sayın başkanınız böyle dedi.
Biz temizlenene kadar havuzdan çekiliyoruz.
Eğer Yargıtay cezayı onarsa ve şike yaptıysam, ben kendi adıma şike yapmadım, kişiler ve kurumlar ayrılamaz, Fenerbahçe şike yapmıştır, genel kurulu toplar gerekeni yaparız.
Bunlar benim için yeterlidir. Gerisine alıştık çünkü, hemen hemen aynı benzer olaylar karşısında nasıl da adaletsiz uygulamalar olduğunu aylardır görüyoruz, adalet kişiden kişiye değişmez, iddialar aynıysa, aynı uygulamaları yaparsın.
"YÜCE ATATÜRK"
Aziz Yıldırım elinde gazete yazılarıyla felan basınının neler yazdıklarını gösteriyor biz şike yapmadık diye.Sonra bilmem 1976 senesindeki Hıncal Uluç'un yazdığı yazıyı göstererek Galatasaray-Göztepe maçında şike var diyor.
2006'daki Denizli maçı ile ilgilide gerçekten söyledikleri yer yerinden oynattı.Amigo mektup yazmış.Gerçekten güzel kanıtları var.
Sığınaklara beyler...
Arkadaşlar tahrik edici mesajlardan kaçınalım.
Burak
Güya galatasaraylı ama tamamen gs düşmanı olan Hıncal Uluç'un bilmem kaç yılındaki yazısını okuyup buna inanmakta nedir sevgili arkadaşlar? Çıkarsın bizim başkanda Fenerbahçe'ye salladığı bir yazıyı okusun bu mudur? Buna mı inanacağız yani? Yapmayın gözünü seveyim.
Olaylardan bağımsız ama,
12 Mayıs günü, Polis yanımdaki çocuğu coplarken "Al bakalım Azizin Çocuğu" lafı hala içimde oturdu kaldı benim.. Çevik kuvvet gözümde o kadar itibarsız ki benim gözümde..
Madem Başbakana şükran sunuyor eee bu saydıklarını kim yapıyor bu Fenere karşı.Bizim önümüzü kapatıyorlar,geleceğe dönük yapacaklarımızı engellemek istediler.biz şu mahkemede yargılanmamız lazımken bunu örgüt davası yapıp şurda yargılıyorlar vs vs kim yapıyor bunu ? Siyasi hangi siyasiler bunlar ?
Başkan yakında bir operasyon daha var dedi.
TariboWest
o degil galatasarayida isin icine katmak istiyor bizide kirlendirmek istiyor ama asla.
Tribundergi : Aziz Yildirim: "Sahislarla kulup ayrilamaz. Sike yaptiysam Fenerbahce icin yaptim."
Güzel Yurdum'un güzel insanı,
Normal bir ülkede Başbakan dahil biç bir milletvekilinin Mahkeme üzerinde baskısı ve ya söz sahibi olması gibi bi durum olmaz.. Sanıyorum ki bunu siz de unuttunuz da böyle yorumlar yapıyosunuz..
Türkiye'nin geldiği nokta bu işte..
Bu arada son dakika "Seneye Avrupaya gitmiyoruz" dedi Aziz Yıldırım.
Ama hemen sevinmeyin, kamp için gitmiyoruz
Benim anladigim yargiyi ya Galatasaray yada Trabzonspor yonetiyor![]()
Aziz Yildirim daha once istifa edicem dedi etmedi.Cas davasi namus davasi dendi geri cekildi.Bu havuzdan cikiyoruz tehdidi bunlara benzer mi acaba?Aziz Yildirim bu hersey beklenir.
Yalnız Sadri Şener ve Nevzat Sakar'a helal olsun.Başbakan tehdit etmeler,halkı galeyana getirmeler,yargıyı kullanmalar herşeyi yapacak güçleri varmış.2 topçuyu elde tutamadı ama bu adamlar neyse orasıda eksik kalsın.
Aziz Yıldırım'ın konuşmasının amacına ulaştığı belli oldu bu konuya girip şöyle bir sayfayı indirince. Azıcık izleyen bizden aydınlatılma isteyen başta adminimiz Disco olmak üzere umarım öğrenmek istediklerini öğrenmişlerdir.
Yargıtay cezayı onarsa bakalım Aziz Yıldırım diye birisi kalacak mı ortada?
Birde şu havuzdan çekilme tehdidi yargıtay cezayı bozana kadar.Yani çıkıpta diyemiyor bundan sonra havuzda olmuyacağız diye.
Aziz Yıldırım'ın 1976 yılındaki Hıncal Uluç'un yazısıyla ve Denizli maçı için amigonun mektupuyla bir şeyler kastetmesi fail bir durum oldu.
Bizim amigolar Sebahattin reis,ikizler felanda mektup yazsa Aysal'a.
Yargıtay ne zaman karar verecek bilen var mı?
Madem bu kadar Fenerbahçe ile ilgili haberleri paylaşmayı seviyorsun, tribün dergi gibi ne idüğü belirsiz bir yeri takip edeceğine, keşke açsaydın FB TV'yi de böyle komik duruma düşmeseydin
"Biz 58.maddenin değişmesine karşı çıktık, kişiler kurumlar ayrılamaz dedik. "Saha içinde şike yok" diyeceksin, "dışarıda şike var" diyeceksin. Yok böyle saçma iş! Ben suçluysam; Fenerbahçe için suç işlemiş olurum. Şike yaptıysam; Fenerbahçe için şike yaptım.. Biz şerefsiz değiliz, biz şike yapmadık. Eğer suçlu bulunursak da, kongreyi toplayıp, sizden yetki alıp, gereğini yapacağım."
Konuşmanın tamamı budur..
Last edited by NisRoc : 28.Temmuz.2012 at 20:08
her zamanki gibi çarpıtarak yazmışlar![]()
(/s)
http://s7.directupload.net/images/120728/ewp793bh.swf
burda o dediklerinin (baştakileri saymıyorum) bi çoğu yok nedense ?