Webooo yazdı golünüü :)
Printable View
Webooo yazdı golünüü :)
Halis bey Colman'ı idare etti an itibariyle.İkinci sarıyı çıkartması gerekirken es geçti.
cikmasi gereken bence henrique idi adam macda yoktu resmen cok top kaybi yapti
Henrique'de ne sıkıcı adam ya sinir etti beni bile.
Aferin İ.B.B herkesi yeniyor.
İBB'nin çok can yakacağı belliydi zaten.Webo çok sağlam oyuncu.Seneye gider.
Aynen valla ya büyükler alır ya da Avrupa'nın sağlam ekipleri alır...İBB Avrupa'ya giderse kalır gibime geliyor...Henrique ve Halil tarzı forvetler olduğu sürece TS'nin işi zor...Vittek gene fena değildi sakatlanması kötü oldu...TS devre arasında bi forvet almalı bence...Henrique böyle değildi valla çok değişmiş...
Webo'nun zaten kumaşı belli idi ama Doka çok kaliteli bana göre ibrahim Akın'dan daha klas bir oyuncu , attığı pas Webo'nun da inanılmaz bir sakinlikle vuruş yapması mükemmeldi . Tebrikler İBB.
Vittek uzun soluklu sakatlı geçirirse bizim işimiz gerçekten zor. Henrique şu anlık tam bir hayalkırıklığı. 3-4 maçlık bir galibiyet serisi yakalamazsak sıkıntı çekeriz. çünkü anlaşılan pazar akşamları ya Galatasaray ya Fenerbahçe maçları olsun diye çarşambadan sonra maçları cuma cumartesi oynayacağız gibi duruyor. alternatif şart.
Tebrikler ibb:)
Arkadaşlar ne derseniz deyin maçın gerçek hakkı beraberlikti fakat kazananada haketmedi diyemeyiz yani ne olursa olsun herkez bu maçı hakediyordu fakat golü çıkartıksak aradan maç beraberydi iki takımda süper oynadı son zamanlarda izlediğim en güzel maçtı inanın fb antep maçında bile bu kadar zevk almadım Abdullah avcı ve Şenol güneş iki Usta hocanın maçındanda zaten böyle bir maç çıkardı fakat bu işi Avcı daha iyi yapıyor bence ibb böyle devam ederse en büyük şampiyonluk adaylarından teker teker trabzon galatasaray üst üste yenmek zor olsa gerek.Avcı yı daha bozbaykuşlar kurulmadan önce biliyordum ve destekliyordum zaten olimpiyat stadı hemen yanımızda olduğu için maçlara gidiyordum gerçekten tam bir disiplin harikası sonuna kadar oynadılar bıkmadılar.Henriqeye laf atan TS Lileride anlamıyorum emin olun ben henriqeyi buraktan daha çok beğendim çok keskin dönüşleri olup iyi ve sert şutlar atabiliyor.
vebo gsye 82 de ts ye ise 87 de attı gerçekten diri bi futbolcu ve nerede bulunmasını bilen bi topcu iki golde birbirinin aynısı neredeyse. ibb bursanın yaptığını yapar mı sanmıyorum ama çok can yakar.
Tarihi bir Inter galibiyetinden sonra bu mağlubiyeti yadırgamadım yine de. Tebrikler İBB...
İBB ne güzel ne yaptığını bilerek oynuyor yahu bu sezon abartmıyorum play-offu zorlar
Zevkli bir macti , her turlu skora gebeydi ama gulen taraf son dakikalarda attigi golle IBB oldu.Henrique yi ben begeniyorum acikcasi.Webo ise gercekten kalitesini gosterdi iki macta.
10 numarasız oynadık.
Bizim 10 numaramız tempolu olacak , Adrian çok ağır hiç temposu yok. Jajayı arıyor bence bu konuda Trabzonspor bilmem katılırmısınız.
Vittek sakatlıgından dolayı 1 yıl sahalardan uzak kalıcak .
Kaynak : Maraton
Bi şansızlık bi basiretsizlik var ama haydi hayırlısı.Barış geldi sakatlandı,Vittek geldi sakatlandı.Cezalar bir şansızlıktır gidiyor.
Tebrikler Belediye'ye iyi iş çıkarıyorlar.
Buda maç istatistikleri.
Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
Gol: Trabzonspor: 0 – Büyükşehir Belediyespor: 1
Toplam Şut: Trabzonspor: 14 - Büyükşehir Belediyespor: 9
İsabetli Şut: Trabzonspor: 4 - Büyükşehir Belediyespor: 3
İsabetli Orta: Trabzonspor: 3 - Büyükşehir Belediyespor: 1
Faul: Trabzonspor: 21 - Büyükşehir Belediyespor: 21
Korner: Trabzonspor: 4 - Büyükşehir Belediyespor: 5
Ofsayt: Trabzonspor: 5 - Büyükşehir Belediyespor: 2
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 57 - Büyükşehir Belediyespor:% 43
jaja sakat mı neden oynamıyor
Helal Ibb'ye. Adamlarin fiksturu baska takimda olsa isyan ederlerdi ama Ibb rakip tanimiyor
adrian sahsen begendim iyi topcu ama hemen telasa gerek yok bence trabzon haftaya patlar cunki deplasmanda daha iyi oynuyor.
Vittek'in sakatlığına şaşırmadım nedense. Bu adam zaten 1 yıldır yatıyodu 1 yıl daha yatsın bakalım.
Doka'yı çok beğendim İBB'de. 2 tarafını oynuyo oyunun ve kolay kolay düşmüyo mücadeleden kaçmıyo. Trabzon içinse çok zor zamanlar kapıda. Halil'i kanatta denemesi kötü oluyor. Etkinliğini azaltıyor Halil'in.
Ibb bu sezon cok can yakacaktir tebrikler IBB.
Vittek'in pozisyonunu izlerken kesinlikle ayagı kırıldı demiştim sanırım doğru çıkmış. Üzüldüm Vittek adına. Maç çok ortada geçti iki takım da kazanabilirdi ancak bitirici hamleyi daha iyi yapan taraf İ.B.B oldu. Gerçekten çok kaliteli bir takımlar ve iyi futbol oynuyorlar. Golde Doka'nın asisti ve Webo'nun koşusu çok iyiydi. Webo ne kadar nokta bir transfer oldugu kanıtladı artık bence. Doka'yı da çok begendim hareketli bir oyuncu. Hem oynuyor hem oynatıyor. Trabzonspor bu sene bir dikiş tutturamadı henüz. Bir konsantrasyon eksikligi var. Bir takım degiller sanki. Bunu aşmaları lazım. Yoksa işleri zor.
Vittek için üzüldüm 2010 dünya kupasından sonra bu ligde cok iyi iş yapacak adamdı ama artık -yaşınında vermiş oldugu mevcut durumla- kariyeri bitti diyebiliriz
Webo gerçekten sağlam bir oyuncu.Bu adamı Fenerbahçe alsaydı rahat gol kralı olurdu ligte.İBB bu performansını devam ettirirse Play-offlara bile kalabilir.