Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 35.00%
  • Berabere

6 30.00%
  • İBB

7 35.00%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 95 sonuç

Konu: [2.Hafta] Trabzonspor - İBB

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Webooo yazdı golünüü
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Halis bey Colman'ı idare etti an itibariyle.İkinci sarıyı çıkartması gerekirken es geçti.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

cikmasi gereken bence henrique idi adam macda yoktu resmen cok top kaybi yapti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aferin İ.B.B herkesi yeniyor.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 18.Eylül.2011 at 08:19

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Henrique'de ne sıkıcı adam ya sinir etti beni bile.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İBB'nin çok can yakacağı belliydi zaten.Webo çok sağlam oyuncu.Seneye gider.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen valla ya büyükler alır ya da Avrupa'nın sağlam ekipleri alır...İBB Avrupa'ya giderse kalır gibime geliyor...Henrique ve Halil tarzı forvetler olduğu sürece TS'nin işi zor...Vittek gene fena değildi sakatlanması kötü oldu...TS devre arasında bi forvet almalı bence...Henrique böyle değildi valla çok değişmiş...

8. Default

Webo'nun zaten kumaşı belli idi ama Doka çok kaliteli bana göre ibrahim Akın'dan daha klas bir oyuncu , attığı pas Webo'nun da inanılmaz bir sakinlikle vuruş yapması mükemmeldi . Tebrikler İBB.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Vittek uzun soluklu sakatlı geçirirse bizim işimiz gerçekten zor. Henrique şu anlık tam bir hayalkırıklığı. 3-4 maçlık bir galibiyet serisi yakalamazsak sıkıntı çekeriz. çünkü anlaşılan pazar akşamları ya Galatasaray ya Fenerbahçe maçları olsun diye çarşambadan sonra maçları cuma cumartesi oynayacağız gibi duruyor. alternatif şart.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Tebrikler ibb
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar ne derseniz deyin maçın gerçek hakkı beraberlikti fakat kazananada haketmedi diyemeyiz yani ne olursa olsun herkez bu maçı hakediyordu fakat golü çıkartıksak aradan maç beraberydi iki takımda süper oynadı son zamanlarda izlediğim en güzel maçtı inanın fb antep maçında bile bu kadar zevk almadım Abdullah avcı ve Şenol güneş iki Usta hocanın maçındanda zaten böyle bir maç çıkardı fakat bu işi Avcı daha iyi yapıyor bence ibb böyle devam ederse en büyük şampiyonluk adaylarından teker teker trabzon galatasaray üst üste yenmek zor olsa gerek.Avcı yı daha bozbaykuşlar kurulmadan önce biliyordum ve destekliyordum zaten olimpiyat stadı hemen yanımızda olduğu için maçlara gidiyordum gerçekten tam bir disiplin harikası sonuna kadar oynadılar bıkmadılar.Henriqeye laf atan TS Lileride anlamıyorum emin olun ben henriqeyi buraktan daha çok beğendim çok keskin dönüşleri olup iyi ve sert şutlar atabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

vebo gsye 82 de ts ye ise 87 de attı gerçekten diri bi futbolcu ve nerede bulunmasını bilen bi topcu iki golde birbirinin aynısı neredeyse. ibb bursanın yaptığını yapar mı sanmıyorum ama çok can yakar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tarihi bir Inter galibiyetinden sonra bu mağlubiyeti yadırgamadım yine de. Tebrikler İBB...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İBB ne güzel ne yaptığını bilerek oynuyor yahu bu sezon abartmıyorum play-offu zorlar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Zevkli bir macti , her turlu skora gebeydi ama gulen taraf son dakikalarda attigi golle IBB oldu.Henrique yi ben begeniyorum acikcasi.Webo ise gercekten kalitesini gosterdi iki macta.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

10 numarasız oynadık.

Bizim 10 numaramız tempolu olacak , Adrian çok ağır hiç temposu yok. Jajayı arıyor bence bu konuda Trabzonspor bilmem katılırmısınız.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Vittek sakatlıgından dolayı 1 yıl sahalardan uzak kalıcak .

Kaynak : Maraton
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bi şansızlık bi basiretsizlik var ama haydi hayırlısı.Barış geldi sakatlandı,Vittek geldi sakatlandı.Cezalar bir şansızlıktır gidiyor.

Tebrikler Belediye'ye iyi iş çıkarıyorlar.

Buda maç istatistikleri.

Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
    Gol: Trabzonspor: 0 – Büyükşehir Belediyespor: 1
    Toplam Şut: Trabzonspor: 14 - Büyükşehir Belediyespor: 9
    İsabetli Şut: Trabzonspor: 4 - Büyükşehir Belediyespor: 3
    İsabetli Orta: Trabzonspor: 3 - Büyükşehir Belediyespor: 1
    Faul: Trabzonspor: 21 - Büyükşehir Belediyespor: 21
    Korner: Trabzonspor: 4 - Büyükşehir Belediyespor: 5
    Ofsayt: Trabzonspor: 5 - Büyükşehir Belediyespor: 2
    Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 57 - Büyükşehir Belediyespor:% 43

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by COLMAN20 View Post
    10 numarasız oynadık.

Bizim 10 numaramız tempolu olacak , Adrian çok ağır hiç temposu yok. Jajayı arıyor bence bu konuda Trabzonspor bilmem katılırmısınız.
    Adrian bahsettiğin kadar yavaş değilki Ve Jaja da çok tempolu bi adam değil. Adrian alanzinho kanat ta oynayabilirler bence adrian çok ta iyi pas çıkartabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

jaja sakat mı neden oynamıyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Helal Ibb'ye. Adamlarin fiksturu baska takimda olsa isyan ederlerdi ama Ibb rakip tanimiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    jaja sakat mı neden oynamıyor
    Bi Arap kulübüne gitti ama hangisi hatırlayamadım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

adrian sahsen begendim iyi topcu ama hemen telasa gerek yok bence trabzon haftaya patlar cunki deplasmanda daha iyi oynuyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by furkan58 View Post

Yuh boşuna alınmış olacak, gerçi çokta pahalı değildi...
    Last edited by GeNç KaRTaL : 18.Eylül.2011 at 14:40 Reason: daha uygun smile eklendi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by furkan58 View Post

Çok üzücü bir haber,kariyerini bitiren bir sakatlık olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Vittek'in sakatlığına şaşırmadım nedense. Bu adam zaten 1 yıldır yatıyodu 1 yıl daha yatsın bakalım.

Doka'yı çok beğendim İBB'de. 2 tarafını oynuyo oyunun ve kolay kolay düşmüyo mücadeleden kaçmıyo. Trabzon içinse çok zor zamanlar kapıda. Halil'i kanatta denemesi kötü oluyor. Etkinliğini azaltıyor Halil'in.

Ibb bu sezon cok can yakacaktir tebrikler IBB.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 18.Eylül.2011 at 08:24 Reason: silinen mesajdan alıntı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vittek'in pozisyonunu izlerken kesinlikle ayagı kırıldı demiştim sanırım doğru çıkmış. Üzüldüm Vittek adına. Maç çok ortada geçti iki takım da kazanabilirdi ancak bitirici hamleyi daha iyi yapan taraf İ.B.B oldu. Gerçekten çok kaliteli bir takımlar ve iyi futbol oynuyorlar. Golde Doka'nın asisti ve Webo'nun koşusu çok iyiydi. Webo ne kadar nokta bir transfer oldugu kanıtladı artık bence. Doka'yı da çok begendim hareketli bir oyuncu. Hem oynuyor hem oynatıyor. Trabzonspor bu sene bir dikiş tutturamadı henüz. Bir konsantrasyon eksikligi var. Bir takım degiller sanki. Bunu aşmaları lazım. Yoksa işleri zor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Vittek için üzüldüm 2010 dünya kupasından sonra bu ligde cok iyi iş yapacak adamdı ama artık -yaşınında vermiş oldugu mevcut durumla- kariyeri bitti diyebiliriz
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Webo gerçekten sağlam bir oyuncu.Bu adamı Fenerbahçe alsaydı rahat gol kralı olurdu ligte.İBB bu performansını devam ettirirse Play-offlara bile kalabilir.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri