Forvetsiz ligi 2. bile bitiremeyiz.
Printable View
Forvetsiz ligi 2. bile bitiremeyiz.
Hakan Özmert = Veli Kavlak 2.
İkisi de takımlarına zarar veren gereksiz oyuncular. Oynadıkları takımları haketmiyorlar. 2side ikinci lig topcusu. oyuna girdikten sonra 3-4 pozisyonu cömertce harcadı Hakan. takımın dengesini bozuyor. Hiç bir pozitif katkısı yok. Murat Kalkan'da hücumda çok etkisizdi. 3 pozisyonda o harcadı. Ali de yokları oynadı. onun dısında Ordu iyiydi. özellikle kaleci Fornezzi ve Stancu. Ben Culio'yu fizik olarak yetersiz buldum.
Stancu'nun pozisyonu kadar Serdar'ın kafasıda çok netti iyi oynamadık başta Dia ile başlasaydı farklı olabilirdi 4 yabancıyla çıkma isteğini anlayamıyorum . Önümüzde daha uzun haftalar var ama bir forvet şart .
Spor Toto Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Fenerbahçe, zorlu Orduspor deplasmanında Stancu ve Emre'nin karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Sarı-lacivertliler, lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü.
Spor Toto Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Fenerbahçe, zorlu Orduspor deplasmanında Stancu ve Emre'nin karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Sarı-lacivertliler, lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü.
Lider Galatasaray'ın haftayı 3 puan ile kapatmasının ardından Fenerbahçe, Orduspor karşısında kazanarak, zirve ile arasındaki puan farkının artmasını istemiyordu. Bunun da etkisiyle, Sarı-lacivertli ekip mücadeleye hızlı başladı.
Ev sahibi Orduspor da, yeni teknik direktörü Hector Cuper'in ilk kez takımın başında sahaya çıkmasının verdiği motivasyon ile mücadeleye hırslı bir giriş yaptı.
Hücumdaki presi ile Orduspor'u baskı altına alan Fenerbahçe, gol için önemli bir pozisyona girmekte ise zorlandı. Alex'in yerine ilk 11'de başlayan Özer Hurmacı, ceza sahası çevresinde takımı organize etmekte zorlandı ve yaptığı top kayıplarıyla, Orduspor için atak başlangıçları yarattı.
Mücadelenin 18'inci dakikasında ise hızlı gelişen Orduspor atağında, Bogdan Stancu'nun muhteşem golü geldi. Kimsenin beklemediği bir anda yaklaşık 30 metreden çok sert vuran Rumen oyuncu, kaleci Volkan Demirel'i avladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.
Fenerbahçe, bu golün şokunu üzerinden attıktan sonra Orduspor kalesinde baskı kursa da ilk devre beraberlik için pozisyon üretemedi ve soyunma odasına Orduspor'un 1-0 üstünlüğü ile gidildi.
İkinci yarıda Aykut Kocaman oyuna müdahale etti. Stoch ve Özer'i kenara alan Kocaman, Caner ve Dia'yı sahaya sürdü. Bu değişikliklerin de etkisiyle Fenerbahçe daha etkiliydi. 50'inci dakikada Semih'in pasıyla ceza sahası dışında topla buluştu. Sol ayağı ile köşeye harika bir vuruş yapan Emre, Fenerbahçe adına 1-1'lik beraberliği sağladı.
Bu golün ardından moral kazanan Fenerbahçe, öne geçmek için ciddi bir baskı kurdu. Rakibini sahasına hapseden Sarı-lacivertliler, 65'te Serdar Kesimal ile önemli bir pozisyondan yararlanamadı. 68'de ise Gökhan Gönül'ü uzaklardan sert şutunu, kaleci Fornezzi kornere çeldi.
70'den sonra ise Orduspor maçta dengeyi sağladı. Fenerbahçe ceza sahasının çevresinde kazandığı serbest vuruşlar ile etkili olan Karadeniz temsilcisi, Culio ve Stancu'nun vuruşlarında Volkan Demirel'i geçemedi.
Mücadelenin son bölümlerinde, Fenerbahçe'nin yoğun baskısı vardı. Bu baskı karşısında zorlanan Orduspor, kontra ataklarla rakip kalede gol aradı. 86'ıncı dakikada ise Orduspor'un eline inanılmaz bir gol şansı geçti. Sol kanattan yapılan ortaya, kale sahası içinde vuran Stancu, Volkan Demirel'i geçemedi. Stancu'nun vurduğu top, Volkan'ın ayaklarının arasında kaldı.
Kalan dakikalarda gol olmadı ve karşılaşma, 1-1'lik beraberlik ile sona erdi. Bu sonuçla ligdeki puanını 36'ya çıkaran Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın 4 puan gerisinde kaldı.
NTVSPOR
Maçın sadece son bölümünü izleyebildim ama transfer dönemi başlamadığı için, fazla da bir şey beklememek gerekiyor. Forvete mutlaka ve mutlaka takviye şart, birisi alınacak, kim alınırsa alınsın, eldekilerden faydalı olacağı kesin ve en kısa zamanda alınmalı.
Bazı oyunculardan artık faydalanamayacağını görüp onlardan vazgeçebilir Aykut Kocaman. Transferlerle takıma ayrı bir hava gelmesi sağlanmalı ayrıca, havayı dağıtması açısından. Maçın sonlarında konsantrasyon sorunu vardı hayli fazla, oyunculara da böyle ortamda, her maça aynı şekilde motive etmek oldukça zor, havayı dağıtacak şeyler olmazsa bu tarz izleyeceğimiz maçların sayısı artar bu devre.
Baroni direk soyunma odasına gitmiş.
Valla stancu bir gol kaçırdı. 100 kere denese 90 kere atardı.
Maçı izlemedim ama Ordu'nun hakkı olduğu söyleniyor.Tebriker Ordu'ya (:
Ben artık Gökay'dan umudu kestim. :) Şu durumda bile oynamayacaksa zaten takımdaki yeri tartışılır.
Cristian iyi oynar çıkar, kötü oynar çıkar, gol atar çıkar, asist yapar çıkar. E adam ne yapsın. Fenerbahçe'de futbolcu olsam psikolojim bozulur. Dia ve Stoch bu takımda yedek kalıyor çoğu zaman. İyi oynasak birşey demem daha neyi bekliyor bu hoca? Dia'yı aldı 2. yarı takım toparlandı resmen. Alex alex alex. Tamam Alex'te biz Alex SK değiliz Fenerbahçe Spor Kulübüyüz. Eğer Alex olmadığında kalburüstü bir anadolu takımına puan kaybediyorsak bu Fenerbahçe'nin ayıbıdır.
Yarın çıkıp demesinler ama; "biz şerefimiz için oynuyoruz" diye. Zira sahada birçok ruhsuz adam gördüm ben.
Cristian hazırladığı o videodan sonra kadro dışı kalmadığına şükretsin! ayrıca Aykut Kocaman bu kafada giderse işimiz zor,Özer beyde ısrar etmeye devam etsin böyle.
chemedya Ahmet Ercanlar
Aykut Kocaman: ulkede guc dengeleri degisti. Hakemler de bunun farkinda ve verdikleri kararlar bu guc dengelerine gore verilmis kararlar
Aykut kocaman: Sivas macindan beri ince ince Yasemince dograniyoruz. Hakemler boyle devam etsin. Guclunun yaninda olsunlar!
Sanki Fenerbahçe eze eze oynuyor da hakemler engel oluyor galibiyetine.Taraftar Aykut kocaman'ı suçluyor o da hakemleri.
cidden demiş mi bunları aykut ? Eğer demişse Fenerbahçe sezonu kapatmıştır... kafada bitirmiştir yani olayı aykut.
benim en çok takıldığım Fenerbahçe hakem hatalarıyla kazanıyor diyenler kendi takımlarına bakmıyorlar.
ben hemen bakayım....
İ.B.B. maçında Galatasaray'da Baros'un attıgı gol % 100 ofsayttı ve hak etmediğimiz bir golle farkı 3'e çıkardık. Belki maç 2-1 gitse İ.B.B. gol de atardı.Belki yine GS farka giderdi ama Hakem bizim lehimize çok ciddi bir hata yaptı. Fakat aynı hakem Doka'nın % 100 kırmızı kartını göstermedi. Yani önemli hataları teraziye koyduğumda ağır basmadı iki takıma da... En azından bu hafta böyleydi...
tamam pozisyon ofsayttıda gördündüğü kadar net ofsayt değildi çünkü ligtv çizgiyi yanlış çekmiş bide hakemin önünde oyuncu vardı hakemde yanlış yerde duruyodu pozisyonu sezmesi çok zordu hani buna farklı mana getiren varsa o yüzden sölim dedim yoksa ofsayt pozisyon kasıt yok sadece
kasıt var demedim ki... artık çıkıpta Fenerbahçe hakem hatalarıyla zirvede demezsiniz yeter.
Özellikle ilk sözlerinden önceden gücün Fenerbahçe'de(veya yandaş artık kim desteliyorsa) olduğu şimdi değiştiği anlamını çıkartan galiba sadece benim.
Kötü oynayan takımlar hakeme suç atar haklılar da, geçen sene bizde böyleydik zaten zar zor puan alıyoduk o da hakemler yüzünden gidince çok sinir bozucu oluyor cidden.Normal karşılıyorum bu tip sözleri.Ama bu maçta çok hata yok, abartılmış Emre hakemin önünde yumruğunu göstermiş sarı almış Culio orada niye sarı almış acaba :)
Tolga Özkalfa'ya bıkmadan yorulmadan sabah akşam faul nedir? faul neye çalınır? diye ders vermek bence insanlık için büyük bir adım olacaktır. Pes be adam
Adam tekmeyi bize vurur faul onların olur
Adam kendi ayağına takılır faul onların olur
Adam çime takılır yine faul onların olur
Bir ara Ordulu oyuncular işi o kadar abarttı ki topu alan balıklama yere atlıyordu el insaf. Fenerbahçe tam baskıyı kuruyor Ordu çıkamıyor komik bir faul takım geri çekiliyor,Fenerbahçe yeniden tam baskıyı kuruyor Ordu çıkamıyor komik bir faul takım geri çekiliyor koca maçta defalarca bu sahneyi görmek sinir bozucu, Ayrıca Fenerbahçe kötü oynuyor diye bu takımı ezip biçmek bu hataları meşrulaştırmaz öyle sebep mi olur ? biz dün kral gibi top oynayıp biçileni de gördük.
Perşembe günü Transfer dönemi açılıyor, ne yapıyorsa yapsınlar şu takıma 2-3 tane düzgün adam alsınlar, Semih ve Bienvenu emekleme dönemindeler, yerden kalkamadılar. Semih bavulun neyin varsa topla ve git. Senelerce şans verilmiyor verilmiyor diye ağlıyordun O şansı buldun takım gol atamama rekoruna gidiyor.
Ayrıca söylemeyi unuttum o nasıl bir zemindir öyle ?
Hani yağmur yağmasa, kurak bir mevsim olsa neyse diyecez. Ülkenin en nemli yerlerinden birinde çimler bu kadar berbat ve bakımsızsa vay halimize. Patlıcan ek 2 haftaya yeşersin bildiğin tarla.
Iki takimada mücadeleleri icin tebrikler.Orduya da en yakin rakibimizden puan kopardiklari icin tesekkürler.
Fenerbahçe lehine bir hata yapılsa burada 100 lerce yorum atılır . Başka takım lehine olunca hakem göremezdi felan deniliyor . Neyse kötü oynadıkta kötü oynuyoruz diye puan kaybedicek değiliz dün trabzonda çok kötü oynamış öyle duydum televizyondan ama 3 puanı aldı her maç iyi olmak zorunda değil takım tamam bu sene zor günler geçiriyoruz kötü olabiliriz bir iki forvet transferiyle düzeleceğiz diye umuyorum .
Sow'u almışız hayırlı olsun
Dia stochdan daha etkiliydi.Aykut hocanın söylediği herşeye katılıyorum güç dengeleri değişti değiştirildi değiştirdiler
Takim kotu oynayinca aykut hocada saga sola saldirmaya baslamis nese ordunun puan alacagini cok rahat biliyordum hector cuper ile zamanla daha iyi olcaklardir iyide oynadilar fenerbahceye gelirsek alex olmadan iyi pas yaptilar ilk yari ama 90 dakkada ahim sahim pozisyonu yoktu 10 numara SIKINTISI ve forvet eksigi goze carpiyor fenerbahcenin saglam bi forvet alirlarsa duzelirler iki takimada tebrikler
Volkanda iyi guldurdu beni mactan sonraki aciklamalari ile :)