Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Orduspor kazanır

3 18.75%
  • Berabere biter

7 43.75%
  • Fenerbahçe kazanır

6 37.50%
1 ile 30 arası toplam 112 sonuç

Konu: [18.Hafta] Orduspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

chemedya Ahmet Ercanlar
    Aykut Kocaman: ulkede guc dengeleri degisti. Hakemler de bunun farkinda ve verdikleri kararlar bu guc dengelerine gore verilmis kararlar

Aykut kocaman: Sivas macindan beri ince ince Yasemince dograniyoruz. Hakemler boyle devam etsin. Guclunun yaninda olsunlar!
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    chemedya Ahmet Ercanlar
    Aykut Kocaman: ulkede guc dengeleri degisti. Hakemler de bunun farkinda ve verdikleri kararlar bu guc dengelerine gore verilmis kararlar

Aykut kocaman: Sivas macindan beri ince ince Yasemince dograniyoruz. Hakemler boyle devam etsin. Guclunun yaninda olsunlar!
    Bu chemedya'nın son yazdıklarını takip ettim ve gerçekten salladıklarını anladım artık. Yok Samet oyuncu transferi için Brezilya'ya gitti falan. Bu tarz haberleri buraya eklemeyin lütfen.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    chemedya Ahmet Ercanlar

Özellikle ilk sözlerinden önceden gücün Fenerbahçe'de(veya yandaş artık kim desteliyorsa) olduğu şimdi değiştiği anlamını çıkartan galiba sadece benim.

Kötü oynayan takımlar hakeme suç atar haklılar da, geçen sene bizde böyleydik zaten zar zor puan alıyoduk o da hakemler yüzünden gidince çok sinir bozucu oluyor cidden.Normal karşılıyorum bu tip sözleri.Ama bu maçta çok hata yok, abartılmış Emre hakemin önünde yumruğunu göstermiş sarı almış Culio orada niye sarı almış acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tolga Özkalfa'ya bıkmadan yorulmadan sabah akşam faul nedir? faul neye çalınır? diye ders vermek bence insanlık için büyük bir adım olacaktır. Pes be adam
    Adam tekmeyi bize vurur faul onların olur
    Adam kendi ayağına takılır faul onların olur
    Adam çime takılır yine faul onların olur
    Bir ara Ordulu oyuncular işi o kadar abarttı ki topu alan balıklama yere atlıyordu el insaf. Fenerbahçe tam baskıyı kuruyor Ordu çıkamıyor komik bir faul takım geri çekiliyor,Fenerbahçe yeniden tam baskıyı kuruyor Ordu çıkamıyor komik bir faul takım geri çekiliyor koca maçta defalarca bu sahneyi görmek sinir bozucu, Ayrıca Fenerbahçe kötü oynuyor diye bu takımı ezip biçmek bu hataları meşrulaştırmaz öyle sebep mi olur ? biz dün kral gibi top oynayıp biçileni de gördük.

Perşembe günü Transfer dönemi açılıyor, ne yapıyorsa yapsınlar şu takıma 2-3 tane düzgün adam alsınlar, Semih ve Bienvenu emekleme dönemindeler, yerden kalkamadılar. Semih bavulun neyin varsa topla ve git. Senelerce şans verilmiyor verilmiyor diye ağlıyordun O şansı buldun takım gol atamama rekoruna gidiyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri