Kupa maçinda A2 takimdan oyuncu (kanat oyuncusu, Erkut, Kadir mesela) alinsin, deneyelim en azindan.
Printable View
Kupa maçinda A2 takimdan oyuncu (kanat oyuncusu, Erkut, Kadir mesela) alinsin, deneyelim en azindan.
------ernst-necip------------
----------manu-------------
Quaresma-----Burak
--------Almeida------
Uygun olduğunda şu hücum hattı bi denensin Allah aşkına.
Bugün gol harici herşey vardı sahada.
11 Kişi savunma yapan bir takıma karşı oynamaya alışık olmadığımızı gösterdik. Ne zaman Ankaragücü 1-2 pas yapıp hücuma çıkmaya kalkıştı ancak o zaman daha iyi oynamaya başladık.
Bu herhangi bir oyuncunun çıkıp yıldız olacağı bir maçtı çok sıkışık alanda oynandı oyun ancak sonuç gelmedi.
Bobo'yu çok özlüyorum...
Epey alevlenmiş. Ben sana durumu şöyle anlatayım. Geçen hafta MİY maçında galibiyet gelince taraftarlar kendi arasında para topladı ve 30 bin tl hafta içinde Hakan Kutlu'ya teslim edildi. O paraya kimlerin kimlerin katkısı oldu. Ufakta olsa herkes elinden geleni yaptı. 8 yaşındaki çocukta verdi kumbarasındaki parayı 50 yaşında adamda. O 30 bin TL sembolik rakamdı aslında. Herkese nisbet yaptı taraftarlar. O toplantıda benimde kardeşim gibi sevdiğim İshak Doğan'ın taraftarla arasında geçen diyalog şöyle;
- İshak hastaymışsın bu hafta drumun nasıl oynayabilecekmisin.
* Daha ölmedik ya abi sonuna kadar oynuyoruz.
Sen çıkmış birde acımayalım diyosun. Bu takımda oynayan oyuncuların 2-3 tanesi STSL'de oynamış oyuncu. Onlarda sürekli oynayan adamlar bile değil. İshak Doğan sol açık , forvetten bozma stoper oynuyor. Mehmet Taşçı daha 3 maçlık STSL kariyeri var. Gökhan Erdoğan ortasahayken forvet oynuyor. Aybars'ı zaten 6-7 maçtır izliyoruz. Ondan öncesi karanlık. Bilal Gülden, Almanya'dan geldi. Profesyonel kariyeri 2 maç. Ümit Kurt, Abdullah Keseroğlu, Gürkan Alver A2'nin gediklisi adamlar.
Evet acımadı Beşiktaş. Çünkü bu çocuklar 1 puanı sonuna kadar haketti. Hazmedebilene.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...10864320_n.jpg
Resmi Muhammed Türkmen bastırmış. Resimdeki çocuk Eryaman tayfadan Yücel'in oğlu. Kumbarasındaki paraları verdi Ankaragücü için. Bak kardeşim böyle sıkıntılı zamandan geçti o futbolcular. Konuşmak kolay.
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...20583714_n.jpg
Ankara'da başka polis kalmamıştır kesin :)
Çok gerginim, kime kızacağımı bilemiyorum. Takımı yanlış düzende sahaya çıkaran, sakatlıktan yeni çıkmış Simao'yu 70 dakika sahada tutan ve forvetleri açıkta kullanan hocaya mı, oyun içerisinde hiçbir yaratıcılık, üretkenlik gösteremeyen futbolculara mı? Çok yazık böyle bir maçta gelen puan kaybı. Maç öncesi fark atarız diyenler de artık maçın oynanmadan kazanılmadığını anlasınlar. Bu tip maçlardan korkuyorum ben ve ne yazık ki, korktuğum başıma geldi.
NOT: Galip gelseydik de iyi şeyler yazmayacaktım, çünkü takım bugün gerçekten iyi değildi. Rakip yarısından çoğu A2 takım futbolcularıyla sahaya çıkan A.Gücü çünkü. Bahanesi olamaz böyle bir futbolun, puan kaybının.
Almeida, mümkünse denenmesin artık kardeşim yahu.! Çünkü kiminle ve nasıl denediysen olmuyor, bir şeyler var bu sene. Pektemek'in üzerine düşülsün bundan sonra. Edu desen, zaten kiralık. Hadi onu geçtim. Almeida da ederi varken, Avrupa Şampiyonası'ndan sonra iyi bir teklif getirene satılsın. Yerine hızlı, dağıtıcı, sprinter bir forvet alınsın. Zor değil istediğimiz.
Lan tekten yattık iyimi. Bütün güvenim Beşiktaş'a dı.
Kardeşim seni gönülden tebrik ediyorum. Görsem zaten ben mesaj atardım. Söylenecek o kadar güzel şey varken ya da aynaya bakmak varken çıkıp konuşulan şeylere bak.
http://666kb.com/i/c07ymdebv2obqrd9h.gif
Maçtan yaklaşık 2 gün önce attığım tweetler. Eğer bu sezon Ankaragücü aleyhine verilen yanlış kararlar bugün Abdullah veya Ergin'in pozisyonunda verilseydi son dediğim kısımda olacaktı ama yine de benim gözümde onlar galip geldiler zaten.
Ayakta alkışladım takımı maçtan çıkarken. Güreşçi Çoğum bile parçalıyor kendini. İyi futbol, kötü futbol değil yaptıkları. Elde malzemeyle yapılabilecek olandır bu.
Kimse Ankaragücünden öyle 4-3-3 yada ne bileyim 4-1-2-1-2 gibi dizilişler beklemesin. Ne o kadar geniş kadro var, ne o kadar yetenekli oyuncular var. Yapabilecekleri bu. Haftaya da aynı mentalite olacaktır kesinlikle. Geriye yaslan, eğer aradan bi tane sıkıştırabilirsen ne ala. Eğer düşerse zaten kimse gelipte hesap soramaz niye düştünüz ulan diye.
Bu arada taraftar gövde gösterisi yaptı ve bi BJK maçına rağmen inanılmaz az küfür oldu. Yıllar sonra ilk defa uyumluydu tüm stad.
Ankaragücünún dik durusu ve onurlu mucadelesi takdire şayan.Fakat eleştirmek istediğim bir nokta var eger kızmazsanız.Ankaragûcûnde bu olaylar yaşanmadan öncede böyle hırs,azim görmek isterdim.Bir takımın oyuncularının canını dişine takıp oynaması icin illa bu duruma mı gelmesi gerekiyor?Bu olaylar yaşanmadan oyuncular tabiri caizse 'kanlarının son damlasına' kadar oynasalar Ankaragûcû şuan da bambaşka biyerde olurdu ligte.Dediğim şey túm takımların oyuncuları icinde geçerli.
Eski takımdan Ergin ve Turgut dışında kimse kalmadı ki :) Turgutta gitmiş diyorlar. Doğruysa bi Ergin kaldı.
Ankaragücü'ne helal olsun,bu halde bile puan çıkarmasını biliyorlar...Ayrıca Ralf'e katılmıyorum 20 yaşında çocuklardan oluşan bir takım böyle maçlarda kapanacaktır zaten yapacakları başka bişey yok...Ayrıca bu puan almak için yapılan birşey bencede Ankaragücü ligde kalmayı hak ediyor :)
Farklı bir niyetim yok ama şunu sormak istiyorum bu maçın sonucu Beşiktaş lehine 5-0 bitmiş olsaydı yine aynı konular konuşulacak mıydı ?
Maçı seyretmedim.Skoru öğrenince de şaşırmadım.Ankaragücü'nün kapanacağı belliydi.Bizim takımın kapanan takımları açmakta zorlanması yıllardır var olan bir problem.Bu yüzden şaşırmadım.Ama bu tarz maçlarda puan kaybedeceksek işimiz çok zor.Onun dışında en önemli oyuncularımız,formdayken uzun süreli sakatlanmaya devam edeceklerse umutlanmamıza bile gerek o ayrı konu.Neyse sağlık olsun.Umarım bu uzun bir süre için ligdeki son puan kaybı olur.Ankaragücü'ne tebrikler.
Bir de Edu'nun penaltı kazanmak için kendini yere atması hiç hoş olmamış.Tamam yeteneklerin kısıtlı olur falan ama sahtekarlık kabul edilebilecek bir şey değil.Hele ki bu tarz konularda hassas olan bir taraftara sahip olan bir takımda oynuyorsan.
Bizi yıLLardır ŞampiyonLuktan iten maçLar bu tip maçLar oLmuştur. Şu maçLarı kazanamadığımız sürece ŞampiyonLuktan bahsetmemek gerekLi. Rakip zaten zor durumda, taraftarLar parasını ödemiş, maçtan sonra oyuncuLarı ortada yok, kuLüp tam bir kaosta ama biz yenemiyoruz.
Böyle futbol olmaz , böyle mac olmaz. Sonra diyoruz neden Türk futbolu böyle zevksiz , başarısız. Ankaragücü hic bir şey oynamadı haksız bir puan aldılar.
Senin futboldaki değişkenlerden ve taktiksel düzenden anlamadığını düşünüyorum Night_Mare17 :) Yanılyorumdur yüksek ihtimal :)
Beyler,sonuçta savunma futbolun içinde olan bir şey.Tamam belki göze hoş gelmeyebilir ama takımları da sürekli kapandıkları için suçlamak bence ağır söylemler.Hele ki Ankaragücü gibi zor durumda olan bir takım için.
Bu sezon kapanan takımları açmakta önemli bir silahımız vardı:duran toplar.Maçı seyretmemiştim,özette de hatırlamıyorum var mı yok mu.Pek korner olmadı mı yoksa etkili mi olamadık? Kötü oyuna rağmen bir tane kornerden sıkıştırsaydık yine fena olmazdı valla.:)
Ankaragücü'nün başında olsan ve böyle kritik bir yerde puan alman gerekse ve elindeki 18 kişilik kadroda 12 tane A2 olsa sen ne yapardın.
Lütfen arkadaşlar buradan konuşmak çok ama çok kolay. Yerimize koyalım onları. Sen 19 yaşındasın. Bir anda takımı kümde tutmak gibi bir görev düşüyor üstüne.
Ben evimde oturup zevkle bjk nin macını acıyorum. Futbol bir zevktir fakat bu zevki insanın kursağında bırakıyorlar.
Arjantin ligi daha zevkli :D