Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü kazanır

1 8.33%
  • Berabere biter

0 0%
  • Beşiktaş kazanır

11 91.67%
1 ile 30 arası toplam 94 sonuç

Konu: [19.Hafta] Ankaragücü - Beşiktaş

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ankaragücü oynamaya değil, oynatmamaya gelmiş. Bugün sadece bir takım maç yaptı oda Beşiktaş. Ankaragücü'ne olan antipatim bir kat daha arttı.
    Bu tarz bir oyun oynayan takım kalmayı değil düşmeyi hakeder ki bunun için savaş veriyorlar. Ektiklerini biçiyorlar. İyi oynayan bir takım bu tarz bir oyun sergilemez.
    Benim sıkıntımda senin o "oynadılar" dediğin kısımda. Oyun flan oynamadı Ankaragücü. Ben nefret ederim bu tarz oynayan takımlardan. Avrupa maçlarımızda da bir çok takım çıktı bunun gibi. Adamların durumu çok kötü diye acıyacak halimiz yok. Hepsi futbolcu. Hepsi profesyonel. Delikanlı gibi oynayacaksın futbolu. Tabi benim anlayışıma göre. Başkası nasıl düşünür bilmem.
    Epey alevlenmiş. Ben sana durumu şöyle anlatayım. Geçen hafta MİY maçında galibiyet gelince taraftarlar kendi arasında para topladı ve 30 bin tl hafta içinde Hakan Kutlu'ya teslim edildi. O paraya kimlerin kimlerin katkısı oldu. Ufakta olsa herkes elinden geleni yaptı. 8 yaşındaki çocukta verdi kumbarasındaki parayı 50 yaşında adamda. O 30 bin TL sembolik rakamdı aslında. Herkese nisbet yaptı taraftarlar. O toplantıda benimde kardeşim gibi sevdiğim İshak Doğan'ın taraftarla arasında geçen diyalog şöyle;

- İshak hastaymışsın bu hafta drumun nasıl oynayabilecekmisin.
    * Daha ölmedik ya abi sonuna kadar oynuyoruz.

Sen çıkmış birde acımayalım diyosun. Bu takımda oynayan oyuncuların 2-3 tanesi STSL'de oynamış oyuncu. Onlarda sürekli oynayan adamlar bile değil. İshak Doğan sol açık , forvetten bozma stoper oynuyor. Mehmet Taşçı daha 3 maçlık STSL kariyeri var. Gökhan Erdoğan ortasahayken forvet oynuyor. Aybars'ı zaten 6-7 maçtır izliyoruz. Ondan öncesi karanlık. Bilal Gülden, Almanya'dan geldi. Profesyonel kariyeri 2 maç. Ümit Kurt, Abdullah Keseroğlu, Gürkan Alver A2'nin gediklisi adamlar.

Evet acımadı Beşiktaş. Çünkü bu çocuklar 1 puanı sonuna kadar haketti. Hazmedebilene.

Resmi Muhammed Türkmen bastırmış. Resimdeki çocuk Eryaman tayfadan Yücel'in oğlu. Kumbarasındaki paraları verdi Ankaragücü için. Bak kardeşim böyle sıkıntılı zamandan geçti o futbolcular. Konuşmak kolay.
    Last edited by KaPaLı : 09.Ocak.2012 at 00:46

Mesaj Yetkileri