Originally Posted by
Deza
Arkadaslar ben de su an foruma girdim ve hayretle göruyorum ki arastirma ekibimizden hiiiic bir ses yok. En azindan bi yazin ki, biz de burdayiz, SI ile temastayiz falan filan. Bizi sanki umursamiyorlar gibi. SI bile daha fazla umursuyor biz turk FM severleri. Lutfen bir yetkili kisi, Ömer Agabey ve Mustafa Agabeye sesleniyorum. Cikin biseyler yazin, bilgilendirin. En azindan hissedelim ki siz de bizi göruyorsunuz, sadece SI degil. Bu sizin göreviniz ve sorumlugunuzdur. Bukadar buyuk bir hata varken ligimizde sesis kalmanizi anlayamiyorum. Belki SI ile temastasinizdir, sorun cözulecektir. Öyle ise veya öyle degilse bile bizi en azindan bilgilendirmeniz gerekir diye dusunuyorum. Sanirim Sadece Ömer Agabey bu baslikta bir cevap yazdi, o da cok kisa idi ve söyle bisey idi: SI bakiyorlar diyorsa soruna bakiyorlardir... Bence tatmin edici bir bilgilendirme degil. Bu forumda yuzlerce kisi var, ve bunlarin bilgilenmeye haklari var bence.
Soruna gelince yeni bir gelisme yok su an daha SI forumlarindan takip edebildigim kadari ile. Yani hafta sonu geldi, su oyunu zevkle oynayalim diyorduk patch cikinca, yine nasip olmadi. Bekle anam bekle, eger daha duzeltme cikacak mi cikmayacak mi belli de degi. 10 sinif insan muamelesi göruyoruz herkesten.