ne kötü kadromuz varmış bizim ya
Printable View
ne kötü kadromuz varmış bizim ya
Alex ve Sow'un olmaması Fenerbahçe'ye büyük güç kaybı yaşatır.Stoch ve Emre'nin performansları çok önemli bu maçta. Emre 3 haftadan sonra takıma girmiş. Orta alanda oyun kurucu görevi ona düşecek. Topuz'u sağda kullanırsa Stoch'u Alex'in mevkisine kaydıracak sanırım A.Kocaman. Yalnız Stoch sol kanat haricinde pek etkili olamıyor gibi. Bakalım neler olacak. Başarılar Antalyaspor....
Anadolu Takımı kıvamına geliyoruz yavaş yavaş. :) Devam böyle.
İlk 11
Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet, Selçuk, Cristian, Caner, Stoch, Bienvenu.
Her türlü oyunu rakip sahaya yıkarız bu maç kadıköy'deyiz sonuçta ama kim gol atacak? kim riskli ve güzel pasları deneyecek? kim adam geçecek? bunların hepsini yapabilen sadece stoch var 11 kişi arasında.
antalya pankart acmis
http://f1204.hizliresim.com/w/7/45z3g.jpg
Valla Fenerbahçe zorlanır diye düşünüyordum ama istatistiklere bakınca 2-3 gollü hatta daha fazla farklı bir Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.
Artık Sow'da kesilmeye baslanmış. :) Durmak yok yola devam.
Ömer Çatkıç başlamıştır şimdi zaman geçirmeye. Ama adamda haklı tabi 1 puan alsa kümede kalıyo.
Dk 12 şutmuz yok.
Dk 20 şutumuz yok ayıptır be Aykut Hoca ayıptır.Yüklenen Antalyaspor.
tolgaaa özkalfaaaa kontra atak durdurulurmuuu
Allah razı olsun Stoch 29. dk ilk şutumuzu attık.
Şuan yanlız iki takımda psikolejik savaş veriyor :)
Biri yılın emeği elinden gitcek diye diğeride, küme düşmeme çabası veren takıma puan kaybedecem diye :)
Yahu Caner normal orta kesemiyor ki bu adama ne diye korner kullandırıyorlar anlamadım :D
Sazı aldık elimize yavaş yavaş geliyoruz.
Maçı izlemiyorum ama canlı anlatımlardan takip ettiğim kadarıyla maç ortada geçiyor. Maçın ilk 20,30 dakikası Fenerbahçe'nin baskılı başlayacağını düşünüyordum. Tam Antalyaspor'un istediği gibi gidiyor. Skor böyleyken Antalyaspor'un her geçen dakika direnci artacaktır. 60.dakikaya kadar oyunu 0-0 kitleyen Antalyaspor Alex'siz Fenerbahçe'den istediğini alır diye tahmin ediyorum. Umarım tersi olur.
sahada berbat bi futbol var hakem de avantaj kuralını bilmiyor galiba durdurup duruyor
2. yarı Emre ve Sow kesinlikle girmeli.Yeter artık Aykut Kocaman senin kaprisin , tribin için bu takım şampiyonluğu kaybedemez.Egonu tatmin etmek yerine takımı düsün biraz.
emreyi alması lazım 2. yarı çok top kaybı yapıyoruz basit pas hataları
Al gülüm ver gülüm bir maç oluyor.Ne Fenerbahçe galibiyet için bastırıyor,nede Antalya.Böyle giderse maçta golü bırakın gol pozisyonu bile zor olur.
Fenerbahçe anca bu kadar kötü oynayabilirdi.İlk şut 30'da geldi ona da şut denirse.Çok çok kötü oynuyorlar.Alex olmadan gerçekten Fenerbahçe napıcağını şimdiden düşünmeli.Onun dışında Emre ve Sow da olmayınca takım yokları oynuyor.İkinci yarı ne olacağı belli olmaz.Antalyaspor olur da önce geçerse Fenerbahçe çeviremez maçı.
Bu mac bizim rahat olun :)
Alex ile alakası yok şu anki oyunun,Aykut Kocaman ile var.Alex tabiki çok önemli bir eksik ama sahaya 9 tane hücum yapamayan oyuncu ile çıkarsan 3.lig'den karma bir takımda gelse bugünkinden iyi oynayamazsın. Aykut Kocaman'ın mental bir problemi var bana kalırsa. Yoksa haftalardır aynı yanlışlarda ısrarcı olmazdı.
Keşke elimizde Maldonado, Deniz Barış, Josico falanda olsaydı hazır anadolu takımı kıvamını alıyoruz onlarsız olmazdı. Karşında 11 kişilik savunma yapan takım var ve senin, bırak ortasaha oyuncularını, kanat oyuncuların bile savunma ağırlıklı oynuyor, şu rakibe karşı bile 2 forvet çıkamıyor, hala savunma oynatıyorsan bu takımı, söyleyebileceğim tek şey var ;
Sportif Direktör Aykut Kocaman lütfen teknik direktör Aykut Kocaman'a yaptıklarından dolayı teşekkür et ve sezon sonunda bu yetkilerini elinden al. Yeter artık bu rezillik ayıptır !
Fenerbahçe çift forvet çıksa ölecek sanki. Koy Bienvenu'nun yanına Semih'i işte madem Sow'un sakatlığı var hiç olmadı Berk Elitez'i oynat Dia'yı forvete koy. Aykut Kocaman'ı anlayan biri var mı bilmiyorum ama ben ne yaptığını hiç anlamıyorum