Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

18 75.00%
  • Berabere biter

3 12.50%
  • Antalyaspor kazanır

3 12.50%
1 ile 30 arası toplam 145 sonuç

Konu: [34. Hafta] Fenerbahçe - Antalyaspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Fenerbahçe anca bu kadar kötü oynayabilirdi.İlk şut 30'da geldi ona da şut denirse.Çok çok kötü oynuyorlar.Alex olmadan gerçekten Fenerbahçe napıcağını şimdiden düşünmeli.Onun dışında Emre ve Sow da olmayınca takım yokları oynuyor.İkinci yarı ne olacağı belli olmaz.Antalyaspor olur da önce geçerse Fenerbahçe çeviremez maçı.
    Alex ile alakası yok şu anki oyunun,Aykut Kocaman ile var.Alex tabiki çok önemli bir eksik ama sahaya 9 tane hücum yapamayan oyuncu ile çıkarsan 3.lig'den karma bir takımda gelse bugünkinden iyi oynayamazsın. Aykut Kocaman'ın mental bir problemi var bana kalırsa. Yoksa haftalardır aynı yanlışlarda ısrarcı olmazdı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Alex ile alakası yok şu anki oyunun,Aykut Kocaman ile var.Alex tabiki çok önemli bir eksik ama sahaya 9 tane hücum yapamayan oyuncu ile çıkarsan 3.lig'den karma bir takımda gelse bugünkinden iyi oynayamazsın. Aykut Kocaman'ın mental bir problemi var bana kalırsa. Yoksa haftalardır aynı yanlışlarda ısrarcı olmazdı.
    Yaratıcılık açısından söyledim Alex'i.Hücumda onun olmadığı çok belli oluyor.Ve Alex olmadığı zaman Fenerbahçe oldukça zorlanıyor.Bir de buna diğer iki oyuncu eklenince iyice çöküyor takım.

Mesaj Yetkileri