Geçen sezon İnönü'de ki maçlarda iyi oyunla almadınız o skorları. Biri 0-0 zaten diğeride hakemle kazanılmış bir maç çok övünmeye gerek yok sanırım.
Printable View
Bırakın şu hakemi de geçmişide. Geçmiş geçmişte kaldı yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçı konuşalım.
Zor maç olur, Beşiktaş'ın durumu kötü olmasına kötü ama neticede derbi oynuyoruz.
Skor tahminim BJK 1-1 GS..
Her iki takıma da başarılar.
NOT: Umarım kazanırız da Metin Kurt'a armağan edeceğimiz bi şeyler olur..
2-1 alırız diyorum ben. Galatasaray 1-0 öne geçer, 2 gol bulup öne geçeriz.
Olcay'in macı olur diye düşünüyorum.
Galatasaray'ın yenilmeyeceğini düşünüyorum.1-1'lik beraberlik veya 2-1'lik Galatasaray galibiyeti olabilir.
Orta hakemin tasarrufunda olan birşey mi bu Anıl? Eyvallah doğru hatırlıyorsun zaten. Maç sırasında sürekli Hüseyin Göçek'e küfredildi, maçtan sonra da sadece Hüseyin Göçek konuşuldu. Ama Hüseyin Göçek'in kontrolünde bir pozisyon değildi. Zor da bir pozisyondu bunu bahane olarak söylemiyorum yardımcı hakemin işi o, zor da olsa görecek ama bu pozisyon yüzünden bütün sorumluluğun Hüseyin Göçek'e yüklenip galibiyete gölge düşmesini saçma buluyorum.
Ben öyle birşey söylemedim kardeşim. Zaten dediğim gibi olan oldu geçti gitti. Şimdi akşamki maçı bugünün koşullarına göre konuşmak lazım. Vay efendim geçen sene de çok rahattık bilmem neyle konuşmak değil.
Eğer biri çıkıp burda biz çok rahattık yine kazanırız gibisinden bir laf ederse ben de 2-0 dan 3 dakikada 2-2 olan maç soğusun ve bitsin diye yakılan meşaleleri , ortasahada vakit öldürmeye çalışan Melo'yu hatırlatırım. Ama gerek yok :)
Maymun taklidi falan olmadı. Böyle kötü iftiralar atmayın.
Edit : İftira atmadan önce de kendi futbolunuzun ne kadar pisleştiğini ve kişiliğinin de öyle olduğunu bilin.
Nasıl olmadı yahu. Aygün eklemiş zaten resmi ama geçen yıl büyün haberlerde, gazetelerde yayınlandı o foto. Şimdi 1 futbolcu herkesi bağlamaz felan diyeceksiniz ama Twitter'dan toplu olarak yapıılan ırkçılıklarıda gördük o günlerde.
O günlerde yazdığım mesajı alıntılayacaktım buraya ama eski maç konuları arşive kaldırılmış.
Umarım geçen seneki olaylar yaşanmaz.
2 takım da 100 yılı aşkındır maç yapıyor, sayısız maç oynandı. Kimini Beşiktaş kimini Galatasaray kazandı veya sonuç berabere. Sezonun daha başında olduğumuzdan dolayı takımlar arasında alınacak her türlü sonucun telafisi fazlasıyla var. Umarım maçtan sonra konuştuğumuz tek şey futbol olur.
İki takıma da başarılar.
Beşiktaş - Galatasaray karşılaşmasının nasıl olacağını kendi düşüncelerimle yazmaya çalıştım, okumanızı tavsiye ederim.
http://gonulluelestirmen.com/26-agus...atasaray-maci/
Evet canım biz iftira atıyoruz zaten :)
Fatih Terim yapmaz da, umarım bazı futbolcular taraftar gibi küçümseme gibi bir hataya düşmez.
Aygun resmi koymus zaten.
Besiktas su zaman kadar sayisiz mac oynadi tek vakit geciren takim bizdik sanirim Besiktas'la oynayan. Ayni zamanda aldigi darbeden sonra abartan oyuncuya tek sahip olan takim da Galatasaray. Eboue yabanci madde yerken ama yerde yatiyor haketti diyen insanlar da var.
Ben Anil'la iyi arkadasimdir ve o sozleri hangi amacla soyledigini biliyorum. Sen bunu kendi soylediklerin icin kullanip laf sokma pesindesin. Ama gerek yok degil mi Ralf bunlari konusmaya " :icon_biggrin: "
Eboue'nin bu akşam çok etkili olmasını bekliyorum.Uğur Boral'ı oldukça zorlayacaktır.Hamit de artık gol atsın :)
Hamit'in ekstra performans göstereceği maç olacak bence. Öyle bir umudum var. :) Sadece tek korkum forvette bir takım sorunlar oluşması :/
Bu maç daha iyi olacaktır zaman tanımak lazım biraz adama.O da dahil kimse memnun değil oyunundan.Geçen sezon doğru düzgün bir şey oynamadı.Yeni yeni kendine geliyor.Geçen hafta az daha gol atıyordu.Gerçi pas verse şut çekmek yerine boş kaleye atıyordu diğerleri :D
Galatasaray XI: Muslera-Eboue-Ujfalusi-Semih-Hakan Balta-Hamit-Selçuk-Melo-Emre Çolak-Johan Elmander-Umut Bulut.