Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 21.43%
  • Berabere biter

5 11.90%
  • Galatasaray kazanır

28 66.67%
Sayfa 3 / 18 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 523 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 2. Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İşte yenilirsek dersleri bahane edip girmiycem Ama çok rahatım şahsen ben.Geçen sene de Beşiktaş'a karşı oynuyorduk skorlar ortada Bu sene yepyeni ve çok daha güçsüz kendi içinde problemler yaşayan bir Beşiktaş'ın karşısında kadrosunu korumuş ve takviyeler yapmış sezona kupayla başlamış morali tavan yapmış bir Galatasaray var
    Geçen sezon İnönü'de ki maçlarda iyi oyunla almadınız o skorları. Biri 0-0 zaten diğeride hakemle kazanılmış bir maç çok övünmeye gerek yok sanırım.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Geçen sezon İnönü'de ki maçlarda iyi oyunla almadınız o skorları. Biri 0-0 zaten diğeride hakemle kazanılmış bir maç çok övünmeye gerek yok sanırım.
    Hmm peki Biz geçen sene deplasmanda derbi kaybetmedik.Ne Fenerbahçe'ye ne de Beşiktaş'a.Hatta Trabzonspor'a.Övünülecek çok şey var ortada.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hakemlemi kazanılmış ahaha hiç gülüceğim yoktu nolmuş durduk yere penaltımı vermiş yoksa elimizle topu kontrol edip gol mü atmışız hakemle kazanılmış diyoya bide bunu bi fenerli diyo ironiye bakın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bırakın şu hakemi de geçmişide. Geçmiş geçmişte kaldı yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçı konuşalım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Zor maç olur, Beşiktaş'ın durumu kötü olmasına kötü ama neticede derbi oynuyoruz.

Skor tahminim BJK 1-1 GS..

Her iki takıma da başarılar.

NOT: Umarım kazanırız da Metin Kurt'a armağan edeceğimiz bi şeyler olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2-1 alırız diyorum ben. Galatasaray 1-0 öne geçer, 2 gol bulup öne geçeriz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Olcay'in macı olur diye düşünüyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kardeş senin derdin ne her yerde bir provakasyon çabası, bana geçen seneki maçtan skoru direkt etkileyen sadece 1 tane hata gösterir misin?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Kardeş senin derdin ne her yerde bir provakasyon çabası, bana geçen seneki maçtan skoru direkt etkileyen sadece 1 tane hata gösterir misin?
    Hatırladığım kadarıyla attığınız gol ofsayttı (Melo'nun ki) Yanlış hatırlıyor olabilirim tabi..

Neyse bunları konuşmaya gerek yok.Ondan önceki sene de biz her iki maçta da güle oynaya yenmiştik Galatasaray'ı. Geçmiş geçmişte kaldı. Tartışmaya gerek yok.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın yenilmeyeceğini düşünüyorum.1-1'lik beraberlik veya 2-1'lik Galatasaray galibiyeti olabilir.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Hatırladığım kadarıyla attığınız gol ofsayttı (Melo'nun ki) Yanlış hatırlıyor olabilirim tabi..

Neyse bunları konuşmaya gerek yok.Ondan önceki sene de biz her iki maçta da güle oynaya yenmiştik Galatasaray'ı. Geçmiş geçmişte kaldı. Tartışmaya gerek yok.
    Orta hakemin tasarrufunda olan birşey mi bu Anıl? Eyvallah doğru hatırlıyorsun zaten. Maç sırasında sürekli Hüseyin Göçek'e küfredildi, maçtan sonra da sadece Hüseyin Göçek konuşuldu. Ama Hüseyin Göçek'in kontrolünde bir pozisyon değildi. Zor da bir pozisyondu bunu bahane olarak söylemiyorum yardımcı hakemin işi o, zor da olsa görecek ama bu pozisyon yüzünden bütün sorumluluğun Hüseyin Göçek'e yüklenip galibiyete gölge düşmesini saçma buluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orta hakemin tasarrufunda olan birşey mi bu Anıl? Eyvallah doğru hatırlıyorsun zaten. Maç sırasında sürekli Hüseyin Göçek'e küfredildi, maçtan sonra da sadece Hüseyin Göçek konuşuldu. Ama Hüseyin Göçek'in kontrolünde bir pozisyon değildi. Zor da bir pozisyondu bunu bahane olarak söylemiyorum yardımcı hakemin işi o, zor da olsa görecek ama bu pozisyon yüzünden bütün sorumluluğun Hüseyin Göçek'e yüklenip galibiyete gölge düşmesini saçma buluyorum.
    Ben öyle birşey söylemedim kardeşim. Zaten dediğim gibi olan oldu geçti gitti. Şimdi akşamki maçı bugünün koşullarına göre konuşmak lazım. Vay efendim geçen sene de çok rahattık bilmem neyle konuşmak değil.

Eğer biri çıkıp burda biz çok rahattık yine kazanırız gibisinden bir laf ederse ben de 2-0 dan 3 dakikada 2-2 olan maç soğusun ve bitsin diye yakılan meşaleleri , ortasahada vakit öldürmeye çalışan Melo'yu hatırlatırım. Ama gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben öyle birşey söylemedim kardeşim. Zaten dediğim gibi olan oldu geçti gitti. Şimdi akşamki maçı bugünün koşullarına göre konuşmak lazım. Vay efendim geçen sene de çok rahattık bilmem neyle konuşmak değil.

Eğer biri çıkıp burda biz çok rahattık yine kazanırız gibisinden bir laf ederse ben de 2-0 dan 3 dakikada 2-2 olan maç soğusun ve bitsin diye yakılan meşaleleri , ortasahada vakit öldürmeye çalışan Melo'yu hatırlatırım. Ama gerek yok
    Çok doğru Gerek yok
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2. cümleden sonra yazdıklarım sana değildi zaten kardeşim. Hiçbir cümlemde de yok rahattık yine rahatız tarzı şeyler söylemedim.

Hatırlatmaya gelince evet bir sürü şey hatırlatılır. Maymun taklidi yapan taraftara kadar gider olay ama dediğin gibi gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maymun taklidi falan olmadı. Böyle kötü iftiralar atmayın.

Edit : İftira atmadan önce de kendi futbolunuzun ne kadar pisleştiğini ve kişiliğinin de öyle olduğunu bilin.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Provakasyon çabalarım felan yok objektif bakarak yorumladım. Rasengen 2 maçtada ezdik demiş bende 0-0'lık maçta bir ezme yok diğer maçtada ofsayttan gol attınız dedim. Skoru direkt etkileyen sadece 1 hata bkz: ofsayttan attığınız gol.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    hakemlemi kazanılmış ahaha hiç gülüceğim yoktu nolmuş durduk yere penaltımı vermiş yoksa elimizle topu kontrol edip gol mü atmışız hakemle kazanılmış diyoya bide bunu bi fenerli diyo ironiye bakın
    Penaltı vermemişti de ofsayttan gol vermişti Neyse tartışma konusu burası değil gidip yeri ve zamanında yazılan yazıları okursan alırsın bir kaç şey ironiyi kim yapıyormuş anlarsın o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Ralf View Post

Edit : İftira atmadan önce de kendi futbolunuzun ne kadar pisleştiğini ve kişiliğinin de öyle olduğunu bilin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Nasıl olmadı yahu. Aygün eklemiş zaten resmi ama geçen yıl büyün haberlerde, gazetelerde yayınlandı o foto. Şimdi 1 futbolcu herkesi bağlamaz felan diyeceksiniz ama Twitter'dan toplu olarak yapıılan ırkçılıklarıda gördük o günlerde.

O günlerde yazdığım mesajı alıntılayacaktım buraya ama eski maç konuları arşive kaldırılmış.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Umarım geçen seneki olaylar yaşanmaz.
    2 takım da 100 yılı aşkındır maç yapıyor, sayısız maç oynandı. Kimini Beşiktaş kimini Galatasaray kazandı veya sonuç berabere. Sezonun daha başında olduğumuzdan dolayı takımlar arasında alınacak her türlü sonucun telafisi fazlasıyla var. Umarım maçtan sonra konuştuğumuz tek şey futbol olur.
    İki takıma da başarılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Beşiktaş - Galatasaray karşılaşmasının nasıl olacağını kendi düşüncelerimle yazmaya çalıştım, okumanızı tavsiye ederim.

http://gonulluelestirmen.com/26-agus...atasaray-maci/

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Arkadas resimi koymus onuda geçtim ebouye irkci girisimler oldu ve atilan yabanci maddelerde "CABASI".

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Evet canım biz iftira atıyoruz zaten
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim yapmaz da, umarım bazı futbolcular taraftar gibi küçümseme gibi bir hataya düşmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aygun resmi koymus zaten.

Besiktas su zaman kadar sayisiz mac oynadi tek vakit geciren takim bizdik sanirim Besiktas'la oynayan. Ayni zamanda aldigi darbeden sonra abartan oyuncuya tek sahip olan takim da Galatasaray. Eboue yabanci madde yerken ama yerde yatiyor haketti diyen insanlar da var.

Ben Anil'la iyi arkadasimdir ve o sozleri hangi amacla soyledigini biliyorum. Sen bunu kendi soylediklerin icin kullanip laf sokma pesindesin. Ama gerek yok degil mi Ralf bunlari konusmaya " "

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Eboue'nin bu akşam çok etkili olmasını bekliyorum.Uğur Boral'ı oldukça zorlayacaktır.Hamit de artık gol atsın

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Eboue'nin bu akşam çok etkili olmasını bekliyorum.Uğur Boral'ı oldukça zorlayacaktır.Hamit de artık gol atsın
    Hamit önce adam akıllı futbol oynasın da golü atmasa da olur.
    Football is simple,but Football Manager is not

Hamit'in ekstra performans göstereceği maç olacak bence. Öyle bir umudum var. Sadece tek korkum forvette bir takım sorunlar oluşması :/

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Hamit önce adam akıllı futbol oynasın da golü atmasa da olur.

Bu maç daha iyi olacaktır zaman tanımak lazım biraz adama.O da dahil kimse memnun değil oyunundan.Geçen sezon doğru düzgün bir şey oynamadı.Yeni yeni kendine geliyor.Geçen hafta az daha gol atıyordu.Gerçi pas verse şut çekmek yerine boş kaleye atıyordu diğerleri

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray XI: Muslera-Eboue-Ujfalusi-Semih-Hakan Balta-Hamit-Selçuk-Melo-Emre Çolak-Johan Elmander-Umut Bulut.

Sayfa 3 / 18 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri