Selçuk Şahin uzaktan bir tane atar mı acaba bu maç :) Umarım turu geçen taraf oluruz.
Selçuk Şahin uzaktan bir tane atar mı acaba bu maç :) Umarım turu geçen taraf oluruz.
Fenerbahçe'ye başarılar.Kontradan yemezse ve herhangi bir derbide oynadığı futbolu oynarsa turu geçebileceğini düşünüyorum
maçı uefa'nın sitesinden satın alma şansım var mı arkadaşlar? baktım ama bulamadım. Hatırlıyorum daha önce bir real madrid-barcelona maçını satın alabilmiştim oysa.
http://www.idmantv.az/canli/idman-canli.htm
Yukarıdaki linke bir bakın maç başlarken. Idman Tv maçı verecek sanırım.
İdman tv'de digiturk'te yokki,internetten de uefa veya nba gibi köklü sitelerden maç satın alındığında kalite güzel oluyor diğer türlü hiç çekilmez. Bize yine yollar göründü
Fenerbahce: Mert - Gokhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali - M.Topal, Selcuk - M.Topuz, Kuyt, Krasic, Sow
Benim burada aslında küfür etme hakkım olmalı. Aynı şekilde sizin de. Bir zevkimiz futbol var, onu da artık hazırlık maçlarında bile para vermeden izleyemiyoruz. En azından Avrupa maçlarını yayınlıyorlardı ne güzel, 5-6 senedir o da yok.
Antep maçının 11i çıkacağı belliydi. Bir prova niteliğindeydi o maç. Skor da o maç ile aynı olur umarım.
Maçı star mı veriyor?
D-Smart veriyor ama yayinlar bol bol var net uzerinden :D
Hadi deplasmandaki maci anladim, Turkiyedeki macta niye millete eziyet cektiyorular bu yayinlama isinde ?
Gurbeteki vatandaslar hepten isyanda, bizim evimizde her kanalin avrupa yayini geliyorki onlarda macin ozetlerine bile zor bakiyoruz.
Eğer 4-4-2 oynayacaksak ve Krasic yine sol kanat olacaksa işimiz var. Hayır yabancı kontenjanı yok. Temiz temiz Krasic'i orijinal mevkisinde oynatıp sola Stoch veya Caner'den birini oynatmak varken niye böyle yaparız ki ? Krasic solda çok zorluk çekiyor adama eziyet çektirmek niye ? Bir de şu var eğer 1-0 öne geçersek eminim sol kanada Sow, Sağ kanada Krasic ortaya da Mehmet Topuz geçecek ileride de Kuyt tek başına oynayacak ve yine karman çorman bir düzen olacak. Aykut Hoca'nın her seferinde gereksiz risk almasının nedeni nedir gerçekten anlam veremiyorum. Umarım Antep maçında ki gibi şans yanımızda olur ne diyelim.
Yazdıklarında çok haklısın. Gerçi ben her maça Stoch'la başlama taraftarıyım ama Gaziantep maçında sola çekildiğinde 5 dk falan dayandı Krasiç ve mevkisini değiştirdi. Bu biraz farklı, maç öncesi solda oynayacağını kabul etmektir bu. Eminimki özel olarak bu durum konuşulmuştur ve karar alınmıştır. Zorla geçirtecek değil ya, maç öncesi Krasiç kabul etmiştir diye düşünüyorum. Kumar yanı var, tam verim alamayabiliriz; ama önümüzdeki maçta neler olacak göreceğiz.
Rus yayininda fenerbahceli oyuncularin ismi :D :D
http://i.imgur.com/xnVhk.jpg
Önceki sayfaları okumadım, kim ne yazmış ne düşünüyor haberim yok ama sanal alemde herkes, her taraftar Fenerbahçe taraftarından Rusya'da yapılan terbiyesizliğe karşılık bir şeyler yapılmasını istiyor. Bu bir sözlü tezahürat şeklinde olur umarım. Yoksa bizim de onlardan farkımız kalmaz kanısındayım.
Edit: En kötü laf sokucu "belirli seviyede" pankartlar açılır umarım.
Geçicez biz bu turu geçicez !
Ulan Topuz bi yararın dokunsun abi ya
Spartak'ın savunması çok kırılgan duruyor sanki.Fener en az 2 gol atar bence, Kuyt'un kesin golü var zaten.
ovvv bu olmadı...
edit: Fener her atağında kontra yerse spartak daha çok atar.
Yakışmadı bu gol. Neyse neyse toparlarlar şimdi 2 gol lazım.
Hadi geçmiş olsun.
bu pozisyonun sonu kesin gol dedim gol oldu.. böyle basit hatalar yapmamaliyiz yazik vallahi yazik.. 2 gol olursa uzatmalara gider 3 gol lazim
Gol oldu Fenerbahçe'nin işi zor.
Bizim olayımız bu ki yeriz illa yumurta kapıya sıkışacak..
Beklenen oldu maalesef kontra. Daha erken Fenerbahçe' nin heyecan yapmaması lazım.
Hakem koymasalarmış keşke maça bişeye yaramıyor.
hakemde daha ilk dakikalardan tarafini gösterdi isimiz zor bu dakikadan sonra..
HAKEM !
Ayrıca kapanacaktır Moskova, iyi ara toplar atıyoruz. Krasiç solda gayet iyi başladı. Kapanmaları avatajımız olur umarım.
pozisyonun ofsaytla alakasi yok
Eğer Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nden elenirse ortasaha transferi yapsa ne olacak yapmasa ne olacak.
Kontra'dan gelen bu erken gol bütün planları alt üst etmiştir. Fenerbahçe'nin işi gerçekten zor.