Fenerbahçe ligin verdiği galibiyet moraliyle maçı alır diye düşünüyorum. Hatta rahat bir galibiyet alacak gibi geliyor bana. Spartak Moscow Fenerbahçe'den güçlü bir takım değil.
FM Gazetesi
Gaziantep Maçı umut verici. Ayrıca kendi sahamızda olduğumuz için kolay bir galibiyet bekliyorum.
Krasic'in lig maçındaki harika oyunu beni sevindirdi.Yaptığı hareketler ile hücumda bize hız kazandırdı...
Umarım bu maç Krasic oynar.Maça gelecek olursak Spartak güçlü bir ekip ancak bizde onları eleyebilecek potansiyel fazlası ile var.Kuyt'tan 2 gol bekliyorum iyi oynayarak kazanacağız inşallah.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
antep macinin kadrosu guzeldi. ayni sekilde cikarsak guzel olur. 1-0 yeter diye dusunurse aykut kocaman krasic-kuyt-sow 3 lusunden birini yanina koyabilir.
totem amacli beraberlik verdim ankette![]()
İlk maçta gördük ki Spartak çok abartılcak bir takım değil ancak bizde çok iyi futbol oynamıyoruz. Antep maçı prova açısından güzeldi o oyunu sahaya yansıtabilirsek eleyebiliriz. Gol yiceğimizi düşünüyorum tahmini skorum 3-1. Goller : Kuyt , Sow(x2) - Emenike
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
2-1 Fenerbahçe lehine giden maçın son dakikalarında gelecek Spartak golüyle 2-2 biteceğini düşünüyorum. Spartak çok iyi değil ama çok ters bir takım, zor maç. Umarım ben yanılırım, Fenerbahçe turu geçer, Avrupa'da başarılı bir Türk futbolu olmalı artık.
Eger bir tane atıp yatarsak mümkün degil eleyemeyiz.2-0 biter diye düsünüyorum.
heyecanla bekliyorum maçı. alacağımızı düşünüyorum. kanatları iyi kullanmamıza bakar. lakin gol yememeliyiz , yersek zorlanırız.
--------Sow Kuyt
Caner--------------Krasiç
Topal(Selçuk) Topuz
Hasan Yobo Egemen GG
---------Mert
şeklinde çıkarsak istediğimiz Fenerbahçe'yi izleriz
vurduğun gol olsun Fenerbahçem![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Şu anda geldiğimiz nokta bu sezon oynadığımız maçların en iyisini,en az hatalısını oynama zamanı.Bu maçta takım ve taraftar rakibe müthiş bir baskı kurmalı.Sakin oynayarak 1-0 maç sonuna kadar kovalanmalı gibi düşünmek yanlış olur.Eğer golü bulamazsak rakibin kontralarında çok sıkıntı yaşarız.İlk 15 dakika veya olmadı 30 dakika çok önemli golü bulursak tadından yenmez.Belki Aykut hoca öne geçersek takımı geri çeker ama Spartak defansı gerçekten iyi değil ve bu sefer kontralarda biz etkili olabiliriz.Onun için erken gol çok önemli.Maçın sonuna kadar rakibini ısıran bir takım istiyoruz.İnşallah bu maçı ve turu alacağız.
Emenike'nin kontratak toplarına dikkat ederse Fenerbahçe zorluk yaşamaz çünkü oyun hakimiyeti onlarda olacaktır. Ancak dediğim gibi Spartak hücumunda Emenike gibi tabir-i caizse bir tankın ve sürat konusunda elit isimlerden McGeady'nin ve ortasahada da onlara çok güzel toplar atabilecek Bilyaletdinov , Romulo gibi isimlerin olması beni korkutuyor açıkçası.
Temsilcimize başarılar diliyorum.
Romulo lig maçında oynamamış iyileşti mi acaba?
Kuyt ve Sow ileride yan yana oynamalı.Spartak'ın iki stoperini Kuyt'ın presi Sow'un koşuları ile dağıtabiliriz bence.
Sabırlı oynamamız lazım yoksa Spartak'ın çok etkili kontra atak oyuncuları var.
Mutlaka gol atarız bu takıma golü erken bulursak hurra geri çekilme mantığımız ortaya çıkarsa maç yine sıkıntıya girer.
Aykut hoca artık aşssa şu özelliğini.Şüpheler bizi yiyip bitirmese.
Herkesin en iyi olduğu mevkide, kendi yerinde oynadığı bir Fenerbahçe bu turu geçer.
4-4-2 yada 4-3-3 farketmez..
Beraberlik geçiyor içimden. Zor bir maç olacak.
bence herkesin sandigi gibi kolay bir mac olmayacak ama görecegiz hep beraber![]()
Antep maçının 11'ini bekliyorum
Alex kadrodaymış sanıyorum.
2 0 kazanır gruplara kalırız ardından da orta saha transferini açıklanır
Yukardaki kadroda Caner yerine Stoch olmalı.
Ayrıca maça gelecek olursak; erken gol bulmamız çok önemli. Özellikle ilk yarı gol bulamazsak iş çok zorlaşır.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Fenerbahce zorda olsa kazanir ama tur icin yeterli olurmu bilemem. Defansi cok cok iyi yaparsa belki
Fenerbahçe iyi oynadığı takdirde kazanıp, gruplara kalmayı başaracaktır.
Canım FEDA olsun sana !
Mert çok iyi toparlamış kendini kalede artık güven veriyor...Zaten Fenerbahçe'nin evinde öyle ya da böyle yenilmediğini biliyoruz bu maçta da yenilmezler önemli olan yenmekFenerbahçeye gol lazım olması güzel bir olay tıpkı Vaslui maçındaki gibi bir fark olabilir 1-0 yapınca direk skora yatma gibi bir hata olursa işler değişebilir tabi...
İlk maçtan önce de söylemiştim tekrar edeyim, Moskova takımı bana kalırsa tam bir deplasman takımı hüvviyetinde. Bu sebeple F.Bahçe'nin işi çok zor.
Mutlaka gol atacaktır Spartak, o sebeple F.Bahçe'nin çok gol atması lazım.
Temsilcimize başarılar diliyorum, inşallah turu geçerler.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İnşallah,Fenerbahçe gruplara kalır Türkiye'yi Avrupa'da en iyi şekilde temsil ederiz![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kalede Mert olacakmış.
Aykut Kocaman: "Şu anda Alex yarın ki Spartak Moskova maçı için kafamda çizdiğim kadroda yok. Ama bir antrenman daha yapıp duruma bakacağız."
Spartak Moskova'nın savunma zaafları var, ama hücum hattı da bir o kadar etkili. Tam 4-4-2'ye uygun kadro var elinde Aykut Kocaman'ın, zayıf savunmaya karşı şov yapabilirler.
Çok dikkatli olmak lazım, Fenerbahçe gol bulacaktır ama önemli olan yememek. Benim beklediğim- dilediğim kadro şu:
...............Mert
Gökhan Bekir Yobo Hasan Ali
.....M. Topuz M. Topal
Krasic........................Stoch
...........Kuyt...Sow
alex kesin hirs yapmistir performansinada yansir bu.. oynatirsa birsey kaybetmez alexsiz de kaybettik sonucta adamlara..
Gaziantepspor maçındaki kadronun aynısı çıkar.
SON DAKİKA - Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman: Alex yarınki maçın kafamdaki kadrosunda yok. Ama son antrenmanda bakacağız.
NTVSPOR
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva