Umarım yeneriz, ancak ben 1-1 gibi bi sonuç bekliyorum.. Umarım yanılırım da gol yemeden kazanırız..
Printable View
Umarım yeneriz, ancak ben 1-1 gibi bi sonuç bekliyorum.. Umarım yanılırım da gol yemeden kazanırız..
topalın son durumu ney oynucakmı yarın ?
"Sahaya çıkacak 11 oyucu da her şeyiyle düşünülmüş olacak"
Spartak Moskova karşısında yaptığı kadro seçimi ve strateji değişikliğinin bir benzerinin yarın oynayacağımız Marsilya maçında olacağına ilişkin soruya ise; "Her zaman kolayından tartışmayı seviyoruz. 24 oyuncumuz var ve bunlarda antrenmana çıkan herkesin ismini UEFA’ya bildirdik. Benim açımdan sahaya çıkan 11 her şeyiyle düşünülmüş ve Fenerbahçe’nin en değerli 11’idir. Yarın da böyle olacak. Rakibimizi düşünerek sahaya bir 11 çıkaracağız. Sonuç istemediğimiz gibi olursa da tartışılacaktır" cevabını verdi.
Yapma hocam bırak o seni düşünerek çıksn sahaya sen içerde oynuyosun fenerbahçesin sen o seni düşünsün
Joey Barton'a atmosfer nedir gösterip kazanırız.
Marsilya sanırım 3-4 as oyuncusunu oynatmayacak ( mış ).
Marsilya Fenerbahçe'nin başa çıkamayacağı takım değil, potansiyel var, ama bu potansiyeli kinetik enerjiye çeviremedik gitti :) En az rakibi kadar mücadele eden bir Fenerbahçe her takımla başa baş oynar. Anahtar istek ve özgüven.
Bence şöyle bir onbir makbuldür:
Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Hasan Ali, M.Topuz, Topal (Cristian), Meireles, Stoch, Alex, Sow
Stoch eğer ilk yarı iyi performans gösteremezse duruma göre Caner alınabilir.
Bir de, Alex'in yedek kalmaması, Selçuk'un oynamaması lazım. Topal yoksa oynat Cristian'ı. Adam zaten gol atmış, moralli. Alex de kesin oynamalı. G.Saray bugün Man Utd karşısına Umut-Burak gibi çift forvetle çıktı, solda da Stoch gibi ofansif yönü olan Amrabat'ı oynattı. Demek ki istenildi mi, bazı şeyler oluyor. G.Saray Man Utd deplasmanına böyle cesur çıkıp harika bir futbol ortaya koyarken Kocaman'dan daha fazla cesur olmasını bekliyorum.
fenerbahçe'nin galatasaray kadar koştuğunu ömrü hayatımda gömüş değilim. adam gibi kondisyoner lazım bize.
Maç D-Smart'ta mı?
Önemli bir maç fakat kesinlikle sezonun maçı diyemeyiz. Sakatlar arasından iyileşmeye yakın oyuncuları tam randıman alamayacaksak oynatmanın bir anlamı yok. Önümüzdeki 10 gün içinde Trabzon maçı ve Gladbach deplasmanını da düşünmek lazım.
Bize kesinlikle erken bir gol lazım. Vaslui ve Spartak maçlarında tribünde olan birisi olarak bundan eminim. Maçın başında rakibi hem futbolumuzla, hem de tribünümüzle baskı altına almalıyız. Erken bir gol bulursak istediğimiz maçı çıkartırız.
Bu maç için oluru bu diyebileceğim şöyle bir ilk 11 var kafamda.
Volkan
GG-Bekir-Yobo-HAK
Topal-Meireles
Topuz-Alex-Caner
Sow
Aykut kocaman o takımın başında olduğu sürece avrupada başarı gelmeyecektir. Maçı 1-2 yada 1-3 gibi skorlarla Marsilya kazanacaktır.
EDIT : Ayrıca Varonil arkadaşımızın dediği gibi TS ve deplasmanda Gladbach maçları var. Bence Hoca bu maçı şimdiden unuttu bile.Kendisi TSL odaklı bir kişilik olduğu için buda çok normal.
Aykut hocayı bırak FB'li herhangi bir kişinin konuşmalarını bile dinlemem. Bu iş konuşmayla olsaydı FB şimdi 5 yıl üst üste şampiyon olmuş ŞL'de şampiyonluklar yaşamış bir takım olurdu (bkz. geçmiş yıllarda ki Aziz başkanın açıklamaları) buna cevap verdikten sonra Aykut hocaya gelelim. Elle tutulur birşey yok tabi bununla ilgili fakat maçlara çıkardığı kadrolar bunun en açık örnekleri.Hatta geçmişte yapılan transferler bile bunun bir kanıtı olabilir. Bu kanıtlar size yeterli gelmeyecek tabi ama bir insanın fikrini ve zikrini anlamak için müneccim olmayada gerek yoktur diye düşünüyorum. Adamın avrupa ile hiç alakası yok , onuda geçtim avrupaya yetecek kapasitesi yok. Korkak ve taktik ykosunu bir hoca
hangi transfer Avrupayı düşünmediğini gösteriyor ? ben sizin nasıl bu kanıya vardığınızı hala anlamış değilim. somut hiçbir şey sunmuyorsunuz. adamın açıklamalarını dinlemem ama adamın neler düşündüğünü bilirim diyorsunuz ? bunu nasıl başarıyorsunuz , büyük bir yetenek olsa gerek.
Eksik oyunculara bağlı olmakla birlikte ben temsilcimizin şansını maalesef az görüyorum gönül ister ki yanilayim. Gerçi marsilya da eksikmis sanırım son durumlar nedir bir bilen arkadaşım yazabilir mi ?
Dostum adını bilsem adınla hitap edicem ama... Bu tarz söylemlerin sizi rahatsız ettiğini görmek beni şaşırtmıyor çok normal çünkü her olumlu yada olumsuz olaya bir şekilde kulp takarak hayır efendim o aslında öyle değil böyle diyerek savunma mekanizmalarını devreye sokuyorsunuz. Bu dava süreci sizi objektif olmaktan çıkarıp daha bir fanatik yaptı bu açıkça ortada. Benim Aykut hoca için söylediklerimi birçok FB li taraftarda söylüyor ama bu küçük bir grup olduğu için onlara gerçek FB li değiller muamelesi yapılıyor buda çok normal.
İlk sorunuza cevap ; Şimdi oturup hangi transferlerdi bunlar diye düşünecek değilim.Somut birşeyler biraz araştırıp sunulabilir ama bunuda kabul etmeyeceksiniz o yüzden bunu ben söylemedim farz edin benim hatam olarak kalsın.
İkinci sorunuzun cevabı ; Bir insanın sadece konuşmalarını dinlemek mi gerekir o insanla alakalı birşeyler anlayabilmek için bende bunu merak ediyorum?Dinlemiyorum tabi ki ama oynadğınız maçları izliyoruz , yaptığı hamleleri , maçlarda ki ruh halini oyuncuları ile iletişimini rahatça gözlemleyebiliyoruz evelallah (buda bizim doğa üstü yeteneğimiz olsa gerek)
Ziconun FB'si ile Aykut hocanın Fb sine bir bakın ondan sonra kafanızı iki elinizin arasına alıp bir düşünün. Belki birşeyler canlanır kafanıza Avrupa ile ilgili...Başkaca cevap vermiycem uzayıp gidecek çünkü.Bazi şeylere objekif yaklaşmayı öğrenin , arada bir at gözlüklerini çıkarın...
Aykut hocanın eleştirilmesine asla karşı değilim , karşı olduğum hakaret edilmesi .. objektiflik konusunda önce özeleştiri yapmanızı tavsiye ederim.
Transfer konusuna gelince , Aykut hoca geldiğinden beri yaptığı transferler hep yerinde , nokta transferler. bunu en fanatik Galatasaraylı bile kabul ediyor. neyse hatanız olduğunu kabul etmişsiniz zaten sizde.
bir insanın avrupayı düşünmediğini nasıl anladığınızı sordum. somut hiçbir şey sunmadınız.. hep genel konuşuyorsunuz.. bana şu Avrupa maçında şu adamı oynatmadı ardından ligde şu maçı vardı onu düşünüyordu diyin ki ; evet bu adam avrupayı düşünmüyor diyeyim bende. ki bu adam Galatasaray(süper kupa) ve elazığ maçları hiç umrumda değildi tek düşüncem Spartak maçıydı demiş ve Elazığ'a karşı iki önliberoyla çıkmamı eleştirenlere de cevabım spartak maçı için deniyordum demiş bir insan. yani aklı fikri Avrupa şuanda Aykut hocanın.
at gözlükleri tabirinin de sizden gelmesi güldürdü beni :)
Telepati yöntemiyle gayet kolay aslında. Arkadaş o konuda uzmanlaşmış olabilir.
TOPAL VE SOW DÖNÜYOR
Spartak Moskova'ya elenerek UEFA Avrupa Ligi'ne kalan Fenerbahçe, ilk maçında mutlak galibiyet hedefliyor.
Sarı lacivertli ekipte sakatlığı geçen Milos Krasic'in maç kadrosuna alınması teknik heyeti sevindirirken Mersin İdman Yurdu maçında ayağına darbe alan Mehmet Topal'ın da Marsilya karşısında forma giymesi bekleniyor. Öte yandan iyileşmesine rağmen Mersin İ.Y maçında oynatılmayan Moussa Sow'un da karşılaşmaya ilk 11'de başlaması bekleniyor.
Sarı lacivertli ekipte ayrıca Serdar Kesimal, Egemen Korkmaz ve Dirk Kuyt'ın maç öncesi yapılan son idmanda yer almayarak karşılaşmada da forma giyememeleri kesinleşti.
MARSİLYA ÇEKİNİYOR
Fenerbahçe'nin bulunduğu C Grubu'nda bulunan Marsilya'da karşılaşma öncesinde teknik direktör Elie Baup, grubun favorisinin sarı lacivertli ekip olduğunu ifade etmişti.
Öte yandan Fransız ekibinde Souleymane Diawara, Rafidine Abdullah ve Kassim Abdallah'ın sakatlıkları nedeniyle kadroda bulunmadığı ifade edildi.
MUHTEMEL 11'LER
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Yobo
Bekir
Hasan Ali
Mehmet Topal
Meireles
Cristian
Krasic
Alex
Sow
MARSİLYA
Mandanda
Kabore
Fanni
N'Koulou
Morel
Barton
Cheyrou
Raspentino
Amalfitano
Jordan Ayew
Remy
STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 20.00
HAKEM: Ivan Bebek
YAYIN: Star TV
Sporx
Seviye tartışmasına girmeyelim isterseniz.
Sporx'in kadrosunda gariplik var sanki. Aykut hocanın pek öyle bir 11'le çıkacağını düşünmüyorum. O kadroda Cristian yerine Topuz daha mantıklı 4-4-1-1 düzeni için. Krasic'in dönmüş olması da ayrı bir sevindirici unsur.
Bencede girmeyelim. Tabi söylemlerinize dikkat ettiğiniz sürece.
Benim 11 tahminim : Volkan - Yobo - Bekir - Gökhan - H.Ali - Topal - Meireless - Topuz - Caner -Alex - Sow
Sporx'in muhtemel 11'inde taktik ne olacakmış, 4-3-3 ve en uçta Alex mi olacak, bu kadro saçma geldi bana.
Ankette beraberlik demiştim ama iki teknik adamın açıklamalarından sonra zor da olsa Fenerbahçe'nin galibiyeti kazanarak ülke puanına katkı yapacağını düşünüyorum.
Forsaken'ın Sporx'ten alıntıladığı kadro ile çıkarsak staddan kadrolar sayılırken çıkarım.İsterse 10 tane atsın o kadro umrumda değil.
Krasic sakatlıktan yeni çıktı.Kaldı ki beklenenden baya çabuk döndü.11 başlamaz diye düşünüyorum
Fransızlar karşısında Fenerbahçe'ye başarılar.
hoca meireles'i sol kanat denemeden rahat bırakmaz :D
Güzeldi : )
@uAburak89
En uçta neden Alex oynamasın ? Geçen sene Galatasaray ve son MİY maçında oynamadı mı ? Kuyt sürekli sağa kayıyor ileride Alex tek başına kalıyordu. Soldan ve sağdan defalarca orta attık veya atmaya kalkıştık içeride adam yoktu. Alex'in mevcut formsuz hali kendi bölgesinde bile çekilmezken bir de ilerideki son adam oluyor yani olmayacak bir şey değil : ) Sonra Fener niye son dakikada maçı kurtardı vs Fener ne oynadığını bilmiyor ki.
Ben olsam bu maçta pres yapabilecek oyuncularla başlardım.
------Topal-----Meireles-----
--Topuz----Stoch-----Caner
--------------Sow---------------
İleri elemanları bunu nihayetinde yerine getirebilir. Alex bey oynasın diye oyuncu seçimlerini ve dizilimi karman çorman yapmamak gerek. Şöyle bir tercih ve dizilim ile çıkarsak şaşırmam.
-------------Topal--------------
-----Cristian----Meireles-----
--Topuz----Alex---------Sow
Oyuncular gercekten isteyip hirsli oynarlarsa (ki avrupa da her oyuncu kendini góstermek ister) maci kazanacaklarini dûsünüyorum.Marsilya evet fena takim degil ama okadar fazla abartmamak lazim.Tek sorun ligte cok formda olmalari.Kendi hocalari bile Fenerbahce grubun favorisi diyor.Takimimiz defansta sacma sapan hatalar yapmazsa kazanacaktır.Basarılar.