Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 45.45%
  • Berabere biter

11 25.00%
  • Marsilya kazanır

13 29.55%
1 ile 30 arası toplam 327 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Marsilya | Avrupa Ligi C Grubu

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    hangi transfer Avrupayı düşünmediğini gösteriyor ? ben sizin nasıl bu kanıya vardığınızı hala anlamış değilim. somut hiçbir şey sunmuyorsunuz. adamın açıklamalarını dinlemem ama adamın neler düşündüğünü bilirim diyorsunuz ? bunu nasıl başarıyorsunuz , büyük bir yetenek olsa gerek.
    Telepati yöntemiyle gayet kolay aslında. Arkadaş o konuda uzmanlaşmış olabilir.

TOPAL VE SOW DÖNÜYOR

Spartak Moskova'ya elenerek UEFA Avrupa Ligi'ne kalan Fenerbahçe, ilk maçında mutlak galibiyet hedefliyor.

Sarı lacivertli ekipte sakatlığı geçen Milos Krasic'in maç kadrosuna alınması teknik heyeti sevindirirken Mersin İdman Yurdu maçında ayağına darbe alan Mehmet Topal'ın da Marsilya karşısında forma giymesi bekleniyor. Öte yandan iyileşmesine rağmen Mersin İ.Y maçında oynatılmayan Moussa Sow'un da karşılaşmaya ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Sarı lacivertli ekipte ayrıca Serdar Kesimal, Egemen Korkmaz ve Dirk Kuyt'ın maç öncesi yapılan son idmanda yer almayarak karşılaşmada da forma giyememeleri kesinleşti.

MARSİLYA ÇEKİNİYOR

Fenerbahçe'nin bulunduğu C Grubu'nda bulunan Marsilya'da karşılaşma öncesinde teknik direktör Elie Baup, grubun favorisinin sarı lacivertli ekip olduğunu ifade etmişti.

Öte yandan Fransız ekibinde Souleymane Diawara, Rafidine Abdullah ve Kassim Abdallah'ın sakatlıkları nedeniyle kadroda bulunmadığı ifade edildi.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
    Volkan
    Gökhan
    Yobo
    Bekir
    Hasan Ali
    Mehmet Topal
    Meireles
    Cristian
    Krasic
    Alex
    Sow

MARSİLYA
    Mandanda
    Kabore
    Fanni
    N'Koulou
    Morel
    Barton
    Cheyrou
    Raspentino
    Amalfitano
    Jordan Ayew
    Remy

STAT: Şükrü Saracoğlu
    SAAT: 20.00
    HAKEM: Ivan Bebek
    YAYIN: Star TV

Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Telepati yöntemiyle gayet kolay aslında. Arkadaş o konuda uzmanlaşmış olabilir.
    Bununla alakalı üst tarafta açıklama yapmıştım. Bu tarz açıklamalar sen ve senin gibilerin seviyesini belli ediyor. Bence devam etme.

EDIT : Maç kadrosunda 2 ön libero mu var? yoksa ben mi futboldan anlamıyorum?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Bununla alakalı üst tarafta açıklama yapmıştım. Bu tarz açıklamalar sen ve senin gibilerin seviyesini belli ediyor. Bence devam etme.

EDIT : Maç kadrosunda 2 ön libero mu var? yoksa ben mi futboldan anlamıyorum?
    Seviye tartışmasına girmeyelim isterseniz.

Sporx'in kadrosunda gariplik var sanki. Aykut hocanın pek öyle bir 11'le çıkacağını düşünmüyorum. O kadroda Cristian yerine Topuz daha mantıklı 4-4-1-1 düzeni için. Krasic'in dönmüş olması da ayrı bir sevindirici unsur.

Mesaj Yetkileri