Fenerbahçe'mizin İlk 11'i : Mert, Orhan, Serdar, Egemen, Özgür, Salih, Selçuk, Sezer, Stoch, Krasic, Semih
Recep diyesim geldi bir an ?
Selçuğu şuan gördüm ah be görmeseydim keşke :D
Printable View
Fenerbahçe'mizin İlk 11'i : Mert, Orhan, Serdar, Egemen, Özgür, Salih, Selçuk, Sezer, Stoch, Krasic, Semih
Recep diyesim geldi bir an ?
Selçuğu şuan gördüm ah be görmeseydim keşke :D
Recep'in yaşı bu oyunculara çok küçük, bir anda sorumluluk vermek istememiştir. Umarım Salih üstesinden gelir ve bu takımda ki yerini kapar.
Sene olmuş 2012 biz hala Selçuk...
Beşiktaş maçı hangi kanalda yahu ?
Kaleci kurtarır.
Tutmadı. :D
İnşallah bir 30-40 dakika Recep'i izleme şansımız olur. Bu adamı izlemek için derse girmedik, geldik eve yine Selçuk hey Allahım : )
A Haber Digitürk'de yok di mi?
pendik maçı hangi kanalda
Batuhan atmış ya la :n:
maçı donmadan izleyebileceğim bi link atabilirmisiniz özel mesajdan yada burdan
Özgür çok aktif ve çok istekli.
Salih de çok iyimiş..
Penaltılarla 1461 Trabzona yenildik.Açıkçası üzülmedim hiç.
Pendik'in topu direkten döndü.
Umarım diğer turda Süper lig takım takımı ile eşleşiriz. Alt ligden bir takımla oynadıkça ciddiyetsizlik tavan yapıyor.
hakemlerin 3 büyük takımı korumasına ne diyorsunuz peki
Sezer yazdı yine.
İlk yarı sonucu Fenerbahce 1-0 Pendikspor
Sen takıntılı mısın ya ? Gerçekden merak ediyorum. Dolamışsın ağzına bir Selçuk sürekli Selçuk Selçuk diyorsun. Neyi var adamın profesyonel mı değil? Ya da takımına mı ihanet etmiş? Adamın özellikleri bu yapabildikleri bu. Mehmet Topal'la aynı tip oyuncu olmasına rağmen Mehmet Topal'a hiç birşey demeyip Selçuğa laf söylemen canımı çok sıkıyor açıkcası
Aykut Kocaman Krasic konusunda haklıymıs cidden.Hasan Ali ısınıyormus bu arada yuh artık adam bu maçta bile oynıycak. :D
@CRaCPoT
Neyi olduğunu ben de pek bilmiyorum. Her oynadığında sosyal medyada en çok konuşulan ve eleştirilen oyuncu kendisiyse bu benim kişisel bir takıntım olmasa gerek. Şu maçta bir Salih'i bir Selçuk'u izlemek gerek. Sürekli ayağında top dolaması, kimsenin olmadığı yerlere uzun paslar atıp ara pas denemeleri yapması, sürekli yana ve geriye oynama isteği vs Ondan yaşça küçük Salih neler yapıyor o senelerdir neyi oynuyor.
Bir kişinin iyi niyetli olması bu takımda olması gerektiği anlamına mı geliyor ? Darülacize mi orası ? Ama biz seviyoruz böyle adamları, az gariban edebiyatı yapsın, cici şirin görünsün kraldır bizim için. Herkesin kendi zevkine sen Selçuk gibi adamları takımda görmekten, takımın anadolu takımı kıvamında olmasından hoşnut olursun ben olmam.
Sezer çok dağınık oynuyor, bir orda bir burada ne yaptığı belli değil.Salih çok iyi bugün çok beğendim kendisini..
Krasic ise her zamankinden daha istekli oynuyor olsun yavaş yavaş ısınır acelemiz yok :)
Selçuk konusuna gelirsek ben de durmadan Selçuk, Selçuk diyorum ancak kendisinin profesyonelliğinden şüphe duyduğumdan değil kendisini kadromuza yakıştırmadığımdan tabii hocanın görüşüdür o ayrı.
Arkadaş bana bişey dememiş ama nedense açıklama gereği duydum :icon_biggrin:
Pendik'e de helal olsun cidden çok zorladılar özellikle kontra toplarla bizden fazla net pozisyon yakaladılar turu geçseler açıkcası pek üzülmezdim çünkü hak ettiler.
Salih bugün çok iyi Recep'te oyuna erkenden girse de onu da biraz izlesek.
Recep'i faulle durdurabiliyorlar :)
Ben de aynı şeyi düşündüm maç sırasında. En azından as kadro çıkar ve bu kadar sıkıntı çekmeyiz. Yedek kulübemizin ve bazı gençlerimizin ne kadar yetersiz olduğunu görmek üzüyor beni, bu tarz maçları izledikçe. Bundan ötürü, devre arasının bir an önce gelmesini istiyorum. Sağlam 2-3 transfer ile birlikte daha da güçleneceğiz ve kulübemiz de zenginleşecek en azından. Maçtan aklımda kalan 2 olay, Muhammed'in ilk 11 başlayıp gol kaçırması ve Batuhan'ın uzun süre sonra oynayıp onun attığı golle maçı kazanmamız.