1 ile 30 arası toplam 110 sonuç

Konu: Türkiye Kupası 4. Tur

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Umarım diğer turda Süper lig takım takımı ile eşleşiriz. Alt ligden bir takımla oynadıkça ciddiyetsizlik tavan yapıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Umarım diğer turda Süper lig takım takımı ile eşleşiriz. Alt ligden bir takımla oynadıkça ciddiyetsizlik tavan yapıyor.
    Katılıyorum.Aslında seri başı olmicak kimse ne güzel ilk turlardan bile derbi izleriz İngiltere'de oluyor böyle şeyler. Daha yeni Chelsea-Man Utd oynandı. Böyle ülke kupalarında seri başı mı kaldı.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Ben de aynı şeyi düşündüm maç sırasında. En azından as kadro çıkar ve bu kadar sıkıntı çekmeyiz. Yedek kulübemizin ve bazı gençlerimizin ne kadar yetersiz olduğunu görmek üzüyor beni, bu tarz maçları izledikçe. Bundan ötürü, devre arasının bir an önce gelmesini istiyorum. Sağlam 2-3 transfer ile birlikte daha da güçleneceğiz ve kulübemiz de zenginleşecek en azından. Maçtan aklımda kalan 2 olay, Muhammed'in ilk 11 başlayıp gol kaçırması ve Batuhan'ın uzun süre sonra oynayıp onun attığı golle maçı kazanmamız.

Mesaj Yetkileri