kekleme yapacak adam efendim demez heralde telefonda ya :)
Printable View
kekleme yapacak adam efendim demez heralde telefonda ya :)
Hello diyor sanki orda ama.
Ne efendimi yahu hey mi okay mi ne diyor öyle efendim mi denir :D
İlk 11:Muslera, Eboue, Dany, Semih, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Elmander, Burak
Kesinlikle Ben CRİS-DANNY ikilkisinden oynamasından yanayım DAnny kötü olabilir ama hızlı bir adam SEMİH kaldıramaz daha boyle maçları.Hazır degil CRİS tecrübesi danny hızıyla ekarte eder göbegi sagda sabri solda riera istegim ama sagda muhtemelen eboue olacak..
Selçuk-Hamıt Engin(Sagda) Emre alternatif denenbilir ama muhtemelen emre-selçuk-melo-hamit olacak ileride umut-elmander başlayıp oyun akışına göre aydını oyuna alıp 4-5-1 e dönebiliriz
1-1 biter maç ve son haftaya kalır diye düşünüyorum kaybetmeyelim yeterE
Edit:
Muslera, Dany, Semih Kaya, Riera, Eboue, Melo, Selcuk, Amrabat, Hamit, Burak, Elmander... ilk 11 miş.
Semih umarım beni yanıltır.. Burak-Elmander biri pres yapıcak biri atıcak gibi.. 15 maçtır yatan Melo şu maç çalışsın yeter..
Resepsiyonist kız isinden olmuş deniyor.
Galatasarayın kazanacağı aşikar olan maçtır. Üzerine konuşmaya gerek bile yoktur. Asıl konuşulması gereken tribun şovlarıdır , destektir , ambiyanstır.
FORZA GALATASARAY...
Kadro olması gerektiği gibi, hadi bakalım...
kadro cok ofansif degılmı karşıda ibb yok manu var
İlk yarı 2 Maç sonu 1 olsun lan.Daha da birşey istemem :)
manunun kadro belli degil mi?
Elmander - Burak ikilisinden verim alindimi daha once ? Alindiysada ben niye hatirlamiyorum.
Forvette ilk ismi yazilmasi gereken Umut'tu, yanina artik kim olursa
Melo yerine Yekta oynamalıydı. Bunun dışında kadro beklenildiği gibi, gayet güzel.
Kadro gayet iyi...Danny ve semih bence daha iyi olmuş...
Manchester Utd: Anders Lindegaard, Rafael, Phil Jones, Büttner, Anderson, Carrick, Cleverley, Powell, Fletcher, Hernandez, Welbeck
Melo hariç güzel bir ilk 11 olmuş.
İnşallah bu maçı da kazanırız :)
GS tam kadro,MU genç kadro.Çekişmeli geçer:)
Elmander'in kramponları :)
https://twitter.com/ChampionsLeague/...091905/photo/1
Manu'nun forvet hattında Chicharito ve Wellbeck var..Sorunlu GS defansına zor anlar yaşatabilirler.
Tam bir kontra atak futbolu oynayacak sanırım ManU
Elmander'im gol atsin Galatasaray'im kazansin.Hadi Bismillah.
Star Tv yine maça 30 saniye kala yayına girer.Kareografi olursa yine kaçırırız.Ayar oluyorum maça dakkasında bağlanmalarına.
Hadi bakalım şans bu sefer bizim yanımızda olsun.
Bu sefer erken bağlandılar.Ve nihayet ruhsuz Murat Kosova yok.Ercan Taner var.
Rakip kadro ve sistemi tehlikeli, beraberlik diyordum ama yenileceğiz bence çok fena.
Haydi GALATASARAYIM...