17 sayi geriden gelip kazandik bide ha tebrikler aslanlar 26/26 icin saldirin :D
Printable View
17 sayi geriden gelip kazandik bide ha tebrikler aslanlar 26/26 icin saldirin :D
Vay anasını be bu takıma daha fazla bir şey denemez o kadar farktan geri döndük tarih yazdık bir kez daha.25'te 25 oldu artık Banvit dağılmıştır Bandırma'da şampiyonluğu alırız artık diye düşünüyorum.
Oha lan nasıl yendik öyle:DBugün o kadar kötüydük ki valla kazanmak harika oldu.
Ergin Ataman bile maç sonucu "bugün tamamen şansa kazandık.Valla ben bile anlamadım nasıl yendik."
Carlos Arroyo durdu durdu son çeyrek kalitesini koydu ortaya.Ender Arslan son saniye üçlüğüyle aldı maçı.Helal olsun diyecek söz yok.
What a comeback !
Demek istiyorum sayın seyirciler :D
Ender'in üçlük ve maçın sonu :D
http://s7.directupload.net/images/130610/ulkawa8a.swf
Son periyot çok fena maç oldu.Serinin en güzel maçıydı.Ndong'a helal olsun.Adam kaç yaşında taş gibi oynuyor.Üstelik bugün sakat sakat oynadı.Seneye bırakıcakmış ancak kesinlikle 1 sene daha tutabilirsek güzel olur.
Ergin Ataman Ne Güzel konuştu yalnız" Kazanmamızın tek sebebi şanstı.. "
Yoldaydım izleyemedim maçı ama efsane kaçmış resmen. Yalnız Arroyo'nun o pasına sadece 1 asist yazmak hakaret olur, başka bir şeyler demek lazım.
banvit cok yanlis yapmis, tecrube eksikligi iste. arroyoya faul yapmalari gerekirdi en kotu. dis atislar icin savunma yapmalilardi. o saniyede riske edilecek atis bos 3luk olmamali. maglubiyeti haketmisler.
Ben hala G.Saray'ın bu başarısını sindiremiyorum Beşiktaş'ın hocasını ve oyuncularını alıp başarı yakalamaya ben başarı demem :D
Futbolcular Trabzon'dan,basketbolcular Beşiktaş'tan işte :n: Şaka bir yana bu yıl çok akıllı hamleler yaptı basketbol şubesi.Hayırlısıyla şampiyon olup,23 senelik hasrete de son vereceğiz inşallah.
Ergin Ataman'ın maç sonu açıklaması
http://www.ligtv.com.tr/haber/ben-de-anlamadim
Arroyo'ya da dikkat :D
Engin Atsür'ün sağ bacağı :n: Daha doğrusu sağ bacağın Engin Atsür'ü :)
https://pbs.twimg.com/media/BMeKTLhCQAA1ovd.jpg:large
Banvit yine farkı açmış baya 43-29 gerideyiz,bu maç kaybederiz büyük ihtimalle,buradan da çeviremeyiz ama umudumuz hala var saldır Yenilmez Armada !
Serinin bozulmasından dolayı kaybetmek kötü olabilir belki ama şampiyonluğu İstanbul'da kutlama ihtimali ortaya çıkıyor, bu açıdan yenilmek çok de kötü sayılmaz.
maçi istanbula birakmak istiyor oyuncular ve hoca galiba ama seri bozulcak ya :/
Adamların ilk periyotta üçlükten tüm attıkları girdi... 3.periyot geri döneceğimize inancım tam
Yine çevirebiliriz bence 3. çeyrekte farkı 7-8 veya aşağısına indirirsek alabiliriz maçı bence.
Edit : 50-33 oldu İstanbul'a kalacak anlaşılan şampiyonluk.
Edit 2 : Yok artık farkı 20'den 5'e indirdik 68-63 Son 5 dakika var bitime.
20 sayıdan geri geldik, fark 3'e düştü.
ahaha maç yine donucek gibi :D
Simmons 3'lük attı son saniyede bir de faul aldı, rüzgarımızı keser bu.
Bu sefer olmadı, artık buradan çok zor ama takım fark ne olursa olsun bir anda çok fena geri gelebiliyor, bir kez daha kanıtladılar bugün.
Gordon alev aldı Marco'dan da katkı gelse biraz kazanırdık
Gordon farki kapattida banvitteki nasil bir sanssa attiklari 3luk girdi arkadas :D
32 sayı attı Gordon.
Maç sonu yine bir şeyler yapıcağız gibi:D
Gordon basket faulü atsa beraberlik olucaktı.Şimdi Banvit 3 sayı önde.Molaya gidiyoruz.Bakalım bu sefer ne olacak.
Gordon atacaktı o serbest atışı, muhteşem performansını taçlandırabilirdi. Bence yenileceğiz bu sefer dönmez.
ahaha bu seferde onlar kazandi 1 sayi farkla ah be gordon o faulu kacirmasaydin keske tebrikler banvit.
Seriniz Banvit mağlubiyetiyle başlamıştı, yine Banvit noktayı koydu. Gurur duyuyorum takımımla!
Eh be Gordon o kadar yardırdın o serbest atışı kaçırdın, bari 3'lüğü ataydın. Neyse kendi seyircimiz önünde şölenle alırız kupayı.
banvit %50 ucluk yuzdesiyle oynamis, kazanmasindaki bas faktor bu olmali. 36 sayi ucluklerden :)
istanbulda biter bu is, banvit olur da cevirirse zaten efsanevi olur.
bu arada banvit asistlerde 20 ye 8 ustun oynamis. bu da onemli.
Tebrikler aslanlara.Seri Banvit'te son buldu.Final serisinde zaten Banvit'in 1-2 maç alıcağını düşünüyordum.
Açıkçası pek üzülmedim bu mağlubiyete.Seri elbette bir yerde son bulucaktı.23 sene bekledik bari evimizde kaldıralım kupayı.İnşallah İpekçi'de şampiyonluk turu atarız.Şimdi o maçın biletleri için teyakkuzda olmak lazım.Karaborsacılar cirit atıyor İpekçi'de.Çıkar çıkmaz almak lazım.