Gökhan Töre'nin bu laubaliliği nereden geliyor?
Printable View
Gökhan Töre'nin bu laubaliliği nereden geliyor?
Mevlüt harika golüyle, galibiyeti perçinledi. Kalan 2 maçı alırsak, yüksek bir ihtimalle playoff oynayacağız.
Maç 2-0 bitti.
Andora maçından sonra romanya maçında da uzatmalarda gol attık
Euro2008 den devam ediyoruz :)
Yemin ediyorum şansa bala bir maç kazandık. Elimi kıracaktım, sinirden sehpayı kırdım. Bu kadar beceriksizlik olmaz. Töre ile Umut tüketti bugün maçı. 1-0'a yattık resmen. Eziyet gibiydi. Ömer Toprak'ta Bank Asya'da anca oynayacak bir adam. Yerine Egemen'in çağrılması lazım. Semih ile Ömer hava toplarında çok etkisizler. Ömer Semih'ten daha kötü. Süper Ligde vasat bir oyuncu olabilir. Bunu iddia ediyorum. Egemen hem fizik olarak savunmayı toplar hemde hava toplarında etkili. Hiç iyi oynamadık. Andorra maçı çok yanıltıcı olmuş açıkçası.
Tebrikler Türkiyem !
Gökhan Töre Andorra maçında edindiği bütün itibarı yerle bir etti,bu kadar vurdum duymaz,bu kadar bencil bir oyun olamaz.Diğer Gökhan ise savunma da yaptığı müdahaleler ile süper bir oyun daha ortaya koydu.Genel olarak iyi değildik ama çok net bir skorla kazanmasını bildik.
Öyle ya da böyle kazanırız demiştim.Keşke başından beri Fatih Terim olsaydı başımızda ama napalım milletce zor olanı seviyoruz.Tebrikler hepimize şu kaybettiğimiz milli maç ruhunu tekrardan kazanmaya başlıyoruz artık.
YA TERİM, YA ÖLÜM.
helal olsun cok iyi oldu bu 0-2"lik galibiyet :D
Semih'e çok bir şey demiyorum. Dez avantajı fizik olarak güçsüz olması.
Fakat Ömer vasat bir topçu. Fizik olarakta çok iyi değil. Türkiye Ligi'nde vasat bir oyuncu olur en fazla. Tandeme Egemen gibi bir stoper lazım. Semih'în performansıda yanındaki adama göre daha yükselir. İleride top tutamama tamamiyle forvetlerin tarzından. Birde orta sahanın ezilmesinden. Ancak stoperler genel olarak zayıf. Üstelik Ömer dahada vasat. Bu maç yine aldatmasın. Karşıda daha güçlü bir rakip olsa çok rahat gol bulurdu. Romanya takımı vasat bir takım.
Helal olsun, 2. yarıda Fenerbahçe'nin yarı final yürüyüşünü hatırlattı oyunumuz :)
Gökhan Töre fazla havalanmış, toparlamalı kendini.
GG'yi izlerken ben yoruldum o yorulmadı bi de maçtan önce ciddi bir hastalık geçirdi diyorlar.
Gökhan Gönül mükemmeldi gerçekten yıllardır ne olursa olsun Fenerbahçe camiasındaki tek sevdiğim adam her maça yüreğini koyarak oynuyor.
Helal olsun Milli takımımıza.Fatih hoca varsa imkansız diye bir şey yoktur.Kalan 2 maçı da yenip Allah'ın izniyle play-offlara kalacağız.
Çok önemli bir galibiyet oldu,şansımız az da olsa artık var
Beyler galibiyeti kucumsemeyelim bence 2004ten sonraki en iyi romanya idi bu. Ama hersey bi yana bu ulkede bek sorunu olduğunu kim söyledi yahu
Ömer Toprak görüşüne ben de kesinlikle katılıyorum, şimdiye kadar oynadığımız bütün maçlarda hata yaptı. Pozisyon almada ve hamle yapmada ciddi hatalar yapıyor, kafa topları tamamen facia. Semih ona göre daha iyi ama fiziki dezavantajını bir türlü kapatamıyor. 2 yıldır özellikle sakatlıklar yüzünden bir türlü gelişim sağlayamadı.
Takım beklediğimden daha iyi oynadı. Beklerimiz gayet iyiydi ve Selçuk ve Arda'nın birlikte oynaması çok etkili oldu. İleride daha dengeli bir forvet ikilisi bulabilseydik daha iyi olurdu.
Töre ve Selçuk inan çok kötüydü. Gökhan gönül ve Caner harika oynadılar. Umut ve Burak karşı karşıya kaçırmasalardı 70-80 arası baskı yemezdik Romenlerden. O dakikalar dışında da bir varlık gösteremediler zaten. Şu gruptan normal şartlarda son maçta Hollanda ile liderlik maçı oynamamız gerekirken, tekrar atomu parçalamaya uğraşıyoruz.
İleride top tutabilecek bir forvet gelmedi Hakan Şükür den sonra gelmeye devam etmezse daha çok kanser oluruz maçlarda :)
Abdullah Avcı 6 maç 7 gol
Fatih Terim 2 maç 7 gol
Arada ciddi bir gelişim var. Abdullah Avcı'nın belediye başkanı adayı tarzındaki vaatlerinden sonra icraat görmek güzel oldu... :)
Birde şu var:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...41655873_n.jpg
necati sart bu milli takima ne umut ne mevlut ne burak ne mustafa(belki) ayaginda top tutan pas dagitan forvetler degil omer toprak yerinede aykut olsa daha iyi gibi sanki.. neyse genel olarak iyiydik kazandik onada sukur kalan 2 macida alirsak dunya kupasi neden olmasin..
Caner semih arda çok iyiydi gökhan töre biraz fazla topla oynadı gönül ilk yarı yoktu ama ikinci yarı iyiydi selçuk da iyi sayılır oyuna yön verdi ömer de leverkusen de defansın lideri ama bugün vasattı
Olmadı Nobre gelsin
Mehmet Topal kaç tane top kesti saydınız mı ?
Tüm takım iyi oynadı helal olsun hepsine
Bu saatten sonra kadro değişmez. Fatih hoca dünya kupasına gidersek Mevlüt'ü götürür. Daha önce gördük elemelerde iş yapan kritik gol atan adamı alır hoca :)
Macarlar Estonya'yı 5-1 yendiler ve 14 puanla 2. sıradalar. 1 ay sonra Hollanda ile deplasmanda oynayacaklar. Biz ise Estonya ile deplasmanda oynuyacağız. 4-0 felan yenmek gerek bence. Yeneriz zaten. Macarların en kötü berabere kalmaları lazım. Yanlışlıkla yenerlerse iş biter. Çünkü bir kaç gün sonra son maçta Andorra ile oynayacaklar... Hollandanın yenmesi için dua etmekten başka çaremiz yok.