Arkadaş bizim stoperler 34 maçta 1 gol atsa dişimi kıracam adamların stoperi maç kazandırıyor. :(
Printable View
Arkadaş bizim stoperler 34 maçta 1 gol atsa dişimi kıracam adamların stoperi maç kazandırıyor. :(
Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek...
Puan farkı 10a çıktı hatırlamıyorum böyle geçirdiğimiz bir sezonu aman aman üst seviye futbol oynamasakda Ersun Yanal'ın kalitesi ortada.
Son dakika golü gelmedi oh :D
Hadi Konya sen yap şimdi son dakika sürprizini :( Haydi Hleb :(
Çok kötü oyun iyi skor
Şampiyonluk geliyor
Stoperlerin tarzı kadar bunun istemekle de alakası var. Gol atmak için önce o noktalara gitmek lazım. Biz 2 sezon önce şampiyon olurken orta saha ikilisi ile fark yaratmıştık forvetlere ek olarak, Fenerbahçe'de bu sene sol bekinden asist, stoperlerinden gol katkısı alıyor.
Takımı, taraftarı, yöneticisiyle tek hedefi var Fenerbahçe'nin şampiyonluk. Bu saatten sonra kalan maçlar formalite, şampiyonluk açısından sadece farkı belirler. Esas heyecan 2.lik mücadelesinde yaşanacak gibi.
3-1 istedim 2-1 'de kaldı. Fark 10'a çıktı ki bu minimum 4 maç demek. Rakiplerimiz tüm maçlarını kazansalar dahi 3 mağlubiyet hakkımız var.
Kötü oynadık ortasahadan yoksun oynadık resmen. Habire defansın arkasına uzun toplar atmaya çalıştık ve bu çok kötüydü. Alper'siz zor günler bekliyor bizi, Emenike'nin de umarım ciddi birşeyi yoktur. İşin tek güzel tarafı iyi kötü farketmeden kazanmayı biliyoruz.
one gecmek ne kadar zor oldu arkadas. konya tas gibi takim kurmus, deplasmani bu kadar kotu olan takim nasil oldu da bu kadar kusursuz oynadi, hayretler icindeyim. kotu oynadik ama 3 puani aldik. iyi oldu bu. onumuzdeki 2 hafta icin de iyi bir prova oldu.
ayrica bu mac da gosterdi ki kolay mac yok, cok dikkatli ilerlemek gerek. rakipler az cok bizim oyunumuzu cozduler.
Yaratıcı bir orta saha yok Meireles ve Baroni o kadar sönük oynadılar ki olmasalar kimse çakmaz olayı , son dakikalara kadar hiç olmayan Kuyt biraz gayretlenince artı kattı takıma ve golü de attık yaptığı ortada.
oyun kötü slkor iyi. Bu arada puan farkına güvenen yönetime de transfer selamı çakayım...
3 gol de ofsayt olabilir.
Bir takımın ilk 11'inde Kuyt, Cristian, Meireles ve Topal aynı anda sahaya çıkarsa o maç bitmez. Ergün Teber bile bizim orta sahalarımızdan iyi, tahmin ettiğim gibi bu orta saha ile her maç sıkıntı. Alper hemen iyileşmeli yoksa işimiz var. Emre bile şu haliyle daha iyi görünüyor. Şu Kuyt'ı da 2 maç dinlendirsek iyi olur.
Arkadaşlarında dediği gibi bir ortasaha transferi yapılmalıydı bence. Ancak takımın tüm bölgelerinden atılan goller şampiyonluk için çok önemli bir olay. Kimi zaman ofansif oyuncular formsuz olur ortasaha oyuncuları iyi oynayıp kazanır, kimi zamanda defans oyuncularından gelir gol. Bugün iki tane stoper attığı gollerle Fenerbahçe kazanmayı bildi. Her iki takımı da tebrik ederim.
39 cm ofsaytmış.
https://pbs.twimg.com/media/BfA1i2PIUAAEXMb.jpg:large
Fener'in ve Konya'nın ilk golü ofsayt bence. Maç ortada bir maçtı. Konyaspor devre arasında iyi hazırlanmıs ve de iyi bir takım kurmuş. İyi sonuçlar alacaklardır eminim ki.
Alves'in golüne de nizami dedi Markus.
F.Bahçe; Sivas ve Eskişehir deplasmanlarından 4 puan bile çıkarsa taraftarları, şampiyonluk turunu atmaya başlasın derim. Trabzon, G.Saray ve Beşiktaş dışında zor maçları kalmayacak zira.
Bu sene Eskisehir maçından sonra iç sahadaki en kötü futbolumuzu oynadık ama yine kazanma alıskanlıgımız sayesinde kazandık.Haftaya Eskisehir maçı kritik bence 2. yarıdaki futbol seklimizi görücez kazanacagımızı düsünmüyorum açıkcası bu maçtaki futboldan sonra ama kazanırsak müthiş bir avantaj yakalarız ve moraller tavan yapar.
Fenerbahçe' den puan kaybı beklemiyordum. Düşünen vardıysa da boşuna heves yapmıştır. Bu kadar sağlam kadro, sorunsuz takım ile tek kulvarda yarışarak şampiyon olamıyorsa zaten Fenerbahçe taraftarları kendi takımına tepki göstermelidir. Ancak Şu tabloda sakin bir sene geçirip şampiyon olacaktır.
Fenerbahçe taraftarlarına önerim, gidin EPL izleyin olmadı super bowl a bakın bırakın ligdeki kalitesiz futbolu izlemeyi. İçiniz rahat olsun
maçı canlı izlemedim özete baktım ilk gollerde sanki ofsayt vardı, alves bilerek rakibe basmış gibi kızarmalıydı 2-1 yensekte ceza sahamızda bir çok net pozisyon vermişiz hleb gelmeden öncede demiştim bu adam taş gibi diye gördük bugün. Kısacası özetten bile anlaşılıyorki skora ve puan farkına çok güvenmemek gerek. Bir seriye bakar 10 puan fark. Ancak hakkınıda vermek lazım bu takım sezon başından bu yana ama 90da ama45te ne yapıp edip maçları kazanmayı bildi buda maç hakkındaki olumlu goruşum
fenerbahce oyle veya boyle kazaniyor ilk yildaki galatasaraya cok benziyorlar rakibi boguyorlar press ustune press. ama seneye avrupaya giderlerse dikkat.. boyle oynarlarsa avrupali madara eder.. + bu 4-5 haftayi fenerbahce kayipsiz geçerse %99.9 sampiyondur bence , iki takimada basarilar obur maclarinda.
Ulan fikret orman.. Şu egemen'i izledikçe kafayı yiyorum, adamı bedava rakibine yolladın, 500 bin dolar için. Gel de sinirlenme arkadaş.
webo'nun tribüne gönderilmesi hataydı. ben buna şu açıdan bakıyorum; meireles'e verilen bir şans vardı bugün oynanan maçta. meireles bu şansı elinin tersiyle itti. alper'in yokluğu, emre'nin hazır olmaması belki yine 11 başlatabilir meireles'i ama şansı bitti benim gördüğüm kadarıyla.
haftaya meireles kesik yer. holmen,webo oynar.
meireles westham'a gidebilir, kampl gelebilir.
Maçı canlı izlemedim. Özeti izlerken skoru öğrenmeden bunu yapmış olsam sadece ilk yarı sonunda Konya bu maçı 3-4 farkla kazanır derdim, rahatlıkla derdim. Zaten 3 tane merkez hücumcu ile oynuyorsun. Bu adamların ister istemez takım savunmasında katkıları minimum düzeyde. Üzerine bir de Casper Baroni'yi ekleyince 4 tane adam oyunun savunma yönünden ekarte oluyor. Belki bu sayı yine sizi idare eder ancak üzerine bir de formsuz Meireles eklenince Konya orta alanı yürüyerek geçmiş. Ersun Yanal'ın 2 rekat şükür namazı kılması lazım. Hani açık konuşuyorum, uzun süredir pozisyon bakımından Fenerbahçe'yi kendi sahasında ezen 2. bir Süper Lig takımı hatırlamıyorum. Maçın sonucu biraz FM misali oldu; 2 Duran Top ve gol.
Yukarıda Burak Avrupa'dan falan bahsetmiş, Ersun Yanal Türkiye sınırları içinde kral hocadır, taraftarın verdiği gazla hücum oynatır, bastırır ettirir bir şekilde sonuç almaya çalışır. Ama bence sezon başındaki 4 maçta da gördüğümüz gibi Ersun Yanal'ın mevcut oyun anlayışı ve sistemi Avrupa'da Fenerbahçe'yi bir San Marino takımına dönüştürür. Bu konuda şüphelerim yok.
Henüz erken ama sezon sonunda yeni bir başkan, yeni bir yönetim ve yeni bir kadro yapılanmasına gitmek gerek. Umarım bu sezonun rüzgarı gözlere toz kaçırmaz. Sağlam eksiklerimiz bulunuyor.
güzel noktaya deyinmişsin. ben bu yüzden ersun yanal ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını düşünüyorum.
eğer bu sezon şampiyon olurda, gelecek sezon avrupa'da olursak ersun yanal'ın ayrılacağını düşünüyorum. avrupa'ya gittiğimiz sezon ersun yanal gidecek benim fikrime göre.