Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?
- Voters
- 14. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Berabere
-
T. Konyaspor
-
Maçı canlı izlemedim. Özeti izlerken skoru öğrenmeden bunu yapmış olsam sadece ilk yarı sonunda Konya bu maçı 3-4 farkla kazanır derdim, rahatlıkla derdim. Zaten 3 tane merkez hücumcu ile oynuyorsun. Bu adamların ister istemez takım savunmasında katkıları minimum düzeyde. Üzerine bir de Casper Baroni'yi ekleyince 4 tane adam oyunun savunma yönünden ekarte oluyor. Belki bu sayı yine sizi idare eder ancak üzerine bir de formsuz Meireles eklenince Konya orta alanı yürüyerek geçmiş. Ersun Yanal'ın 2 rekat şükür namazı kılması lazım. Hani açık konuşuyorum, uzun süredir pozisyon bakımından Fenerbahçe'yi kendi sahasında ezen 2. bir Süper Lig takımı hatırlamıyorum. Maçın sonucu biraz FM misali oldu; 2 Duran Top ve gol.
Yukarıda Burak Avrupa'dan falan bahsetmiş, Ersun Yanal Türkiye sınırları içinde kral hocadır, taraftarın verdiği gazla hücum oynatır, bastırır ettirir bir şekilde sonuç almaya çalışır. Ama bence sezon başındaki 4 maçta da gördüğümüz gibi Ersun Yanal'ın mevcut oyun anlayışı ve sistemi Avrupa'da Fenerbahçe'yi bir San Marino takımına dönüştürür. Bu konuda şüphelerim yok.
Henüz erken ama sezon sonunda yeni bir başkan, yeni bir yönetim ve yeni bir kadro yapılanmasına gitmek gerek. Umarım bu sezonun rüzgarı gözlere toz kaçırmaz. Sağlam eksiklerimiz bulunuyor.
Mesaj Yetkileri