Sow un pozisyonuda penaltıydi sanki 2 etti
Printable View
Sow un pozisyonuda penaltıydi sanki 2 etti
Fener net golü kaçırdı , dönüşü gol oldu. Aydın Karabulut dk 58
Geçmiş olsun 1-0
Aydın Karabulut attı 1-0.
Bu iş bitti artık. Galatasaray'ın şampiyonluğu hayırlı olsun Yönetim ve Ersun Yanal kaçacak deil arasınlar bir zahmet...
atmosfer güzel olmuş sivas'ta.
düşüşümüz hayırlı uğurlu olsun.
Bu maçta alınacak 1 paun bile 3 puan değerinde olacak bundan sonra
Önce işi bilen Yönetimin olacak ondan sonra adam gibi bir Teknik Direktör
Sow da sakatlandı. Forvet kalmadı takımda.
Sow da sakatlandı
Yalnız forveti bırak kanatta yok takımda. En kötü Kuyt forvete geçer, Mehmet Topuz'da yedeklerdeyse oyuna girip sağ tarafta oynar.
2003'de bize yapılan komplo Fenerbahçe'ye yapılıyor. Açık ve net bir şekilde.
Skordan bağımsız;
Fenerbahçe'nin yedek kulübesinde 1 kaleci, 1 stoper, 5 tane de orta saha oyuncusu var. Transfer yapılmamasını anlayabilirim de, Semih niye bu kadar yok sayılıp gönderildi, onu anlamıyorum hiç.
Emre'nin fizik olarak özellikle son yaşadığı sakatlıklardan sonra epey düştüğü belliydi zaten. İlk 11'e koyarak hata etti bence Ersun Yanal. Henüz 67. dakikada yorgunluktan dolayı oyuncu değişikliği yapmak bence istaftır.
Devre arası transfer yapılmaması bence büyük hataydı. En kötü gerçek bir kanat oyuncusu transfer edilmeliydi diye düşünüyorum. Ya da Cenk Tosun'u alırdın Gaziantepspor'dan. Koskoca Fenerbahçe'nin parası mı yok transfer yapamayacmik kadar? Transfer yaptırtmayan kim bilmiyorum ancak çok alternatifli bir kadrosu yok Fenerbahçe'nin. Özellikle üç tane forvet ile oynayan bir takımın 5-6 tane forveti olması lazım.
Emre ve Sow çıktı, Sivas 1-0 önde
Egemen'in kırmızısı olmasa bu pozsiyona net kırmızı verebilirdi hakem. Eyyama ters yönden başladı. Meireles'in yaptığı kaçıncı oldu bu bilmiyorum.
net kırmızıydı hareket. meireles aldığı paranın zerresini haketmiyor.
Meireles atılmalıydı. Fenerbahçe'nin bu adamı göndermesi lazım, zaten doğru dürüst bir faydası da yok öyle, bu maçta bu hareket yapılmaz, ihanet resmen takım arkadaşlarına.
Meireles devre arasında gönderilecekti aslında bir işe yaradığı yok
Korktugu icin kirmiziyida es gecti
Meireles eğer bur performans ile Dünya Kupasına çağırılırsa yazıklar olsun insan biraz oynar. Üstüne net kırmızı kartı es geçildi.
ve 2 oldu.