Sabri reyiz bu maçta çok iyi oynadı. Hele o maçın sonlarına doğru ver kaç yaparak ceza sahasına indi ve plase bir şut vurdu. Kafasına bant taktığı için uzaktan bakınca Sneijder zannettim. :n:
Printable View
Sabri reyiz bu maçta çok iyi oynadı. Hele o maçın sonlarına doğru ver kaç yaparak ceza sahasına indi ve plase bir şut vurdu. Kafasına bant taktığı için uzaktan bakınca Sneijder zannettim. :n:
Kaldı 4....:cool:
keske skor oynasaymisim, tam isabet :D
fikstur avantaji bu maclarla esitlenmis oldu. yarin fener kazanirsa cok onemli bir viraji gecer. kazanamazsa da durum esitlenmis olur, buna ragmen 4 puan fark devam etmis olur. esas yaris yarindan sonra basliyor. fener icerdeyken gs disarda oynamaya baslayacak. cicim haftalari gecti, esas sinav haftaya :p
Gol yemedik, Muslera'nın hastasıyız.
Duran toptan gol bulduk, çalışmalar meyvesini verecek gibi.
Burak Yılmaz 1 gol 1 asist, Hajrovic asist, çok iyi.
Erken gol, pres, ciddiyet artılar, ikinci yarı bazı oyuncuların maçtan düşmesi, kondüsyon sorunları eksiler.
Drogba olmayınca hücumda top tutma ve Sneijder'ın etkinliği azalıyor. Önemli.
Bu sistemde Hakan Balta da, Sabri de bol bol forma şansı bulur. Artık rakamlara (3-5-2,4-4-2,4-3-3 vs) takılmamak lazım. Maç içinde de değişiyor, hücum & savunmaya göre de değişiyor çünkü.
Güzel galibiyet, devamı gelsin, gelmeli.
Efsane bir tribün oldu efsane. Hayatımda gittiğim en iyi ilk 5 maça girer.
He birde tribünde 70 meşale vardi. Normalde tamami yakilacakti ama sadece 10 15 tanesini taktik. Zaten o da yeterli oldu. Kokusu yeter :)
http://giant.gfycat.com/TeemingEdibleBlackrhino.gif
Dilenmeyelim de taşa mı dönelim? Sözleşmeyi kaptı yatar diyenlere nazire yaparcasına her maç daha da iyiye gidiyor aslan Melo!
Geçen sezonun sonlarına doğru toparlanmıştı, alınsın diye mücadele ediyor diyenler oldu. Hatta bunu diyenlerden bir kaç tanesi de televizyonda futbol yorumculuğu yapıyor. :) Bu sezonki performansı ile herkesi ağzı açık bir şekilde bıraktı Melo. Hep böyle devam eder inşallah. :)
Dün maç 1-0'ken, penaltı + kırmızı kartı es geçti hakem. Kazandık diye pek konu edilmiyor ama Mancini gönderme yapmış maç sonunda. Böyle naif olmamak, kazandık diye sessiz kalmamak lazım.
Ülke de artık bağıran haklı, ne kadar pisliğe batarsan bat sesin çok çıkıyorsa haklısın. Biz genel olarak sessiz kalmayı tercih ediyoruz veya konuşursa da Şükrü Ergun konuşuyor ki konuşmasa daha iyi, bu tutumdan hoşnut değilim.
Şükrü Ergün konuşmasın,konuştukça nefret ediyorum adamdan,sessiz kalalım,sessiz kalmak iyidir.Sahaya bakalım,oynayalım,oynamaya çalışalım.
Tabii ki oynayalım, çatır çatır hem de. Ama oyuncunun adı çıkıyor ve hakem niyet okuyorsa, kesin atmıştır diye düşünüp gördüğünü çalmıyorsa bu sıkıntı. Eşit şartlarda mücadele etmek lazım.
Hakem kararlarına değinmek istemiyorum ben,değinirsem susmam ama en basitinden Karabük maçında sanırım,gole giderken maçı bitirmişti.O sırada maç 1-1 olsaydı statdan sağ çıkamazdı herhalde.Şampiyonluğu 1 averajla kaybedersek kim soracak onun hesabını ?
Neyse işte bu yüzden değinmek istemiyorum hakem kararlarına.
Fenerbahçenin yenildiğine sevinsem mi, antepte kaybettiğimiz puana mı ağlasam bilemedim...