Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

16 84.21%
  • Berabere biter

1 5.26%
  • Eskişehirspor kazanır

2 10.53%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 77 arası toplam 77 sonuç

Konu: Galatasaray - Eskişehirspor | STSL 20. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sabri reyiz bu maçta çok iyi oynadı. Hele o maçın sonlarına doğru ver kaç yaparak ceza sahasına indi ve plase bir şut vurdu. Kafasına bant taktığı için uzaktan bakınca Sneijder zannettim.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kaldı 4....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    EsEs bu macta dayanamaz, GS evindeki hicbir macta galibiyetten uzak oynamadi. puan kaybettigi maclarda bile sayisiz gol kacirmisti. bu maci da rahat, 3-0 gibi bir skorla kazanirlar. ayrica EsEste transferle ayrilan veysel sari ve sakatlanan diego gibi onemli eksiklikler var. ndiaye gibi bir baska gucunu de kaybettiler. kesin favori GS, handikap garanti gibi.
    keske skor oynasaymisim, tam isabet

fikstur avantaji bu maclarla esitlenmis oldu. yarin fener kazanirsa cok onemli bir viraji gecer. kazanamazsa da durum esitlenmis olur, buna ragmen 4 puan fark devam etmis olur. esas yaris yarindan sonra basliyor. fener icerdeyken gs disarda oynamaya baslayacak. cicim haftalari gecti, esas sinav haftaya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gol yemedik, Muslera'nın hastasıyız.

Duran toptan gol bulduk, çalışmalar meyvesini verecek gibi.

Burak Yılmaz 1 gol 1 asist, Hajrovic asist, çok iyi.

Erken gol, pres, ciddiyet artılar, ikinci yarı bazı oyuncuların maçtan düşmesi, kondüsyon sorunları eksiler.

Drogba olmayınca hücumda top tutma ve Sneijder'ın etkinliği azalıyor. Önemli.

Bu sistemde Hakan Balta da, Sabri de bol bol forma şansı bulur. Artık rakamlara (3-5-2,4-4-2,4-3-3 vs) takılmamak lazım. Maç içinde de değişiyor, hücum & savunmaya göre de değişiyor çünkü.

Güzel galibiyet, devamı gelsin, gelmeli.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Efsane bir tribün oldu efsane. Hayatımda gittiğim en iyi ilk 5 maça girer.

He birde tribünde 70 meşale vardi. Normalde tamami yakilacakti ama sadece 10 15 tanesini taktik. Zaten o da yeterli oldu. Kokusu yeter
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Efsane bir tribün oldu efsane. Hayatımda gittiğim en iyi ilk 5 maça girer.

He birde tribünde 70 meşale vardi. Normalde tamami yakilacakti ama sadece 10 15 tanesini taktik. Zaten o da yeterli oldu. Kokusu yeter
    iyi ki yakmamışsınız beşiktaş maçı öncesi ceza almamak gerek

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Aynen , ceza vermek için her şeyi yapıcaklar , küçük bir şey olsa bile.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Bir sonraki maç Antalyasporla kupa maçı. O yüzden ceza alsaydık o maça yansıyacaktı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bir sonraki maç Antalyasporla kupa maçı. O yüzden ceza alsaydık o maça yansıyacaktı
    vermişken 2 maç ceza verirler zaten bişey olsada ceza versek diye yer arıyolar bide kupa maçıda olsa ceza almamalıyız bence

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://giant.gfycat.com/TeemingEdibleBlackrhino.gif

Dilenmeyelim de taşa mı dönelim? Sözleşmeyi kaptı yatar diyenlere nazire yaparcasına her maç daha da iyiye gidiyor aslan Melo!

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Geçen sezonun sonlarına doğru toparlanmıştı, alınsın diye mücadele ediyor diyenler oldu. Hatta bunu diyenlerden bir kaç tanesi de televizyonda futbol yorumculuğu yapıyor. Bu sezonki performansı ile herkesi ağzı açık bir şekilde bıraktı Melo. Hep böyle devam eder inşallah.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dün maç 1-0'ken, penaltı + kırmızı kartı es geçti hakem. Kazandık diye pek konu edilmiyor ama Mancini gönderme yapmış maç sonunda. Böyle naif olmamak, kazandık diye sessiz kalmamak lazım.

Ülke de artık bağıran haklı, ne kadar pisliğe batarsan bat sesin çok çıkıyorsa haklısın. Biz genel olarak sessiz kalmayı tercih ediyoruz veya konuşursa da Şükrü Ergun konuşuyor ki konuşmasa daha iyi, bu tutumdan hoşnut değilim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şükrü Ergün konuşmasın,konuştukça nefret ediyorum adamdan,sessiz kalalım,sessiz kalmak iyidir.Sahaya bakalım,oynayalım,oynamaya çalışalım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tabii ki oynayalım, çatır çatır hem de. Ama oyuncunun adı çıkıyor ve hakem niyet okuyorsa, kesin atmıştır diye düşünüp gördüğünü çalmıyorsa bu sıkıntı. Eşit şartlarda mücadele etmek lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tabii ki oynayalım, çatır çatır hem de. Ama oyuncunun adı çıkıyor ve hakem niyet okuyorsa, kesin atmıştır diye düşünüp gördüğünü çalmıyorsa bu sıkıntı. Eşit şartlarda mücadele etmek lazım.
    Hakem kararlarına değinmek istemiyorum ben,değinirsem susmam ama en basitinden Karabük maçında sanırım,gole giderken maçı bitirmişti.O sırada maç 1-1 olsaydı statdan sağ çıkamazdı herhalde.Şampiyonluğu 1 averajla kaybedersek kim soracak onun hesabını ?

Neyse işte bu yüzden değinmek istemiyorum hakem kararlarına.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    London

Fenerbahçenin yenildiğine sevinsem mi, antepte kaybettiğimiz puana mı ağlasam bilemedim...

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Zemin iyi olursa pek zorlanmayız. Eskişehir'de sakat oyuncular var. 3-0 gibi net bi skor bekliyorum ben. Biz bu maçı kazanırız, fener puan kaybeder bizde antep maçındaki puan kaybına ağlarız kesin
    @xwerswoodx demiştim abi ben. vallaha keşke iddaa oynasaydım

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri