Bruma atınca şu sezon herhangi bir gole sevinmediğim kadar sevindim :D
Bu sezon ilk kez 2 golden fazla attık.
Printable View
Bruma atınca şu sezon herhangi bir gole sevinmediğim kadar sevindim :D
Bu sezon ilk kez 2 golden fazla attık.
Bruma çok güzel gol attı da gol dışında ayağına gelen her topu da kaybetti :) Pandev'in de hala istenilen seviyede olmadığını gördük. Diğerlerini zaten az buçuk biliyorduk, kendileri gibi oynadılar.
Hamza hoca için de çok erken ama Melo'yu zamanında değiştirmemesi eksisi oldu bu maçta. Es-Es'in pas oyununu ileride pres yaparak kırması da artısı. Hayırlısı olsun onun ve bizim adımıza.
Daha ilk mactan gaza gelip Galatasaray geri dondu demek istemiyorum ama boyle dusunenler var. Cok da iyi oynamadik aslinda, nasil boyle dusunuyorlar anlamiyorum. :D
Yine aynı oyunu oynadık. Bireysel olarak daha çok çabalıydı oyuncular ve önde bastık. Yoksa aynı tas aynı hamam. Olcan sahada yoktu. Selçuk attığı frikik ve penaltı dışında yine yokları oynadı, ruh gibi gezdi Eskişehir'in yedekleri tarafından kaç defa ekarte edildi sayamadım. Semih yine hiç bir hava topu alamadı. Sabri yine bin kere bindirdi hiç birinde etkili olamadı. Telles yine ortalama oynadı. Burak'ı kesince takım 11e11 oynamaya başlıyor. 11e11de ister istemez kazanıyoruz. Burak'la olmaz ama. Anlasa keşke birileri artık.
İlk 10 dakikada bulduğumuz gollerle 2-0 öndeyiz Sarıyer karşısında. :) Şu an 26. dakika ve maç bizim açımızdan rahat geçiyor. İlk yarı bitmeden 1 gol daha bulup 2. yarıda gençleri görelim isterim sahada.
Cenk'i hiç böyle iştahlı görmemiştim. Ba iyi oynayınca kendini göstermek istedi belli.
İstediğim oldu, golleri 2. yarıda da olsa bulduk ve gençler sahada şu an. Hatta Furkan da, harika bir asist yaptı Cenk'e. Bu çocuğa çok güveniyorum, ileride gol yollarındaki silahlarımızdan biri olacaktır. Maçın genelinde de en beğendiğim isim, Cenk Tosun.
4-0 bitti maç. Rahat bir antrenman maçı oldu diyebiliriz. Cenk Tosun'u ve oyuna sonradan giren gençleri beğendim. Oğuzhan da, bu haliyle ancak Sarıyer, A.Demirspor gibi maçlarda oynar. Yazık ediyor hem kendisine hem de kendisine güvenenlere! Acilen bir terapi şart, psikolojik açıdan.
Atınç nasıl oynadı arkadaşlar ?
A Grubu
Tuzlaspor 3-1 Sivasspor
E Grubu
Bayburt G.Ö.İ. 1-3 Fenerbahçe
Kayserispor 3 - 0 Altınordu (Bitti)
Gençlerbirliği 1 - 0 Konyaspor (Dk.20 oynanıyor)
Tuzlaspor'a helal olsun. :D
yaklaşık 1 saat 45 sonra balçova galatasaray maçında bulunacam :D bir bakıma'da birhan ile sinanı seyretme şansına sahip olacağım gerçekten güzel bir durum.
https://pbs.twimg.com/media/B4_iNgzCcAAtuYh.jpg
Valla ne bileyim yani, ne diyeceksin, ne diyeceğine diyip diyemiyeceğine hiç bi şey ne diye ne diyip...kimse kimseyi dinleer, ne bi şey anlatabilirsin, ne dinleyen oluuuur....
Veysel stoperde oynayacak gibi gözüküyor ilk 11'e göre. Hala Yekta falan oynuyor ben anlamıyorum gerçekten. Koysana Koray'ı, Birhan'ı, Altuğ'u. Ama yook Tarık Veysel Hakan Telles - Hamit Yekta Olcan - Yasin Bruma Pandev şeklinde çıkıyor. Anlam veremedim ben kadroya.
ATV'de kime yorumculuk yaptırıyorlar :zuhaha
Dizilişe 3-4-1-2 diyorlar,Tarık'ı sağ beke koydular Veysel'i sağ açığa koydular :zuhaha
Saçmasapan ya gerçekten. Koray nasıl oynamaz yani. Sinan Gümüş nasıl oynamaz ? Yasin mi oynayacak, Veysel mi stoper oynayacak. Dalga geçiyorlar herhalde yani anlamıyorum.
9-1 nedir ya :D Açıkçası böyle küçük takımlara bu kadar fark atılmamalı diye düşünüyordum fakat eve gelince gördüm ki rakip takımın kalecisi "Galatasaray'a bi 4 gol de biz atarız inşallah, Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz" gibi tweetler atmış. İbret olsun böylelerine :j:
sonuç 9-1 oldu :D
rakip amatorde olsa yasin muthisti...hamza hoca geldiginden beri yukselen formu var umarim satilmaz formayi kapicak gibi boyle giderse... sinan gumuste iyiydi ilk macinda 1 gol 1 asist , yasinda 4-5 tane asist yapti bugun pandevde toparlaniyor gibi.
Sinan gol attı ağladı, benim gözlerim doldu. Daha nicelerini atar inşallah koçum benimm bee :)
Rize'ye 1-0 yenildik. Yenilgi, kupa maçı olduğu için pek umrumda değil; ama 3 şeye acayip sinir oldum:
1- Rize'nin kazandığı penaltının penaltıyla uzaktan yakından alakası yoktu, hatta Lua Lua'ya sarı kart verilmeliydi kendisini artistçe yere bıraktığı için.
2- 10 eksikle çıktığımız maçta sakatlar yüzünden oynattığımız gençlerden biri olan Ümit Karaal da sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.
3- Maçın son dakikalarında birisi çok net, diğeri tartışılabilecek 2 penaltımız verilmedi. Özellikle 90+4'te Atınç'ın Sezer tarafından yere indirilmesi %100 penaltıydı.
Ayrıca, Furkan Yaman ne olursa olsun sahada kalmalıydı. Oyundan çıkarılmasını doğru bulmadım.
Dediğim gibi, yenilgi umrumda değil. ADS ve Sarıyer galibiyetleriyle gruptan çıkarız zaten; ancak saydığım şeyler yüzünden akşamım berbat oldu.
Son olarak, bu sezon kalan maçlarımızı AOS'de oynayacağımız açıklandı. Nasıl bitireceğiz bakalım sezonu, Allah yardımcımız olsun!
Eğer aleyhimize kararlar konusunda her takıma ortalama, benzer sayılarda hatalar olacaksa, kupa maçında bu hatalarla karşılaşmak iyi oldu :D Kimsenin tartışamayacağı iki penaltı kararı aleyhimize çıktı. 3 puanı biz alacakken rakibe gitti 3 puan. İki topta direkten döndü...
Keşke bu kadar şanssız olmasak :) Liverpool mu desem, sakatlıklar mı desem, son 10 küsür seneki en dengeli takım-en dengeli hoca kombinasyonunun statsız geçmesi mi desem...
Penaltı kararı doğru bence.
https://pbs.twimg.com/media/B5ivDT7IAAAnY74.jpg
Diyarbakırlı oyuncular.
İnşallah sonları Balçova Yaşamspor'a benzemez.
Takım çok kötü oynuyor,topu Diyarbakır'a bırakıyorlar,pres denen bir şey yok takımda.
Takım desen takım değil,maç desen maç değil,saha desen saha değil hakem desen hakem değil.
Çok ciddiyetsiz oynuyor bizimkiler.Özellikle Olcan,Yekta ve Bruma kanser ettiler beni.
Bu arada Furkan Özçal ve Umut Gündoğan o kadar kötüler ki hani adamların maç eksiği var,olsun bile diyemiyoruz,tez zamanda giderler umarım Karabük'e.
Diyarbakır 1-4 Galatasaray
Prandelli döneminde bile bu kadar kötü oynamamıştık.Beğenmedim bu maç takımı,Diyarbakır kim ya ? Bildiğiniz maç boyu geride bekledik Diyarbakır'ı,kazara falan topu kapınca ayıp olmasın diye atak yaptık.