Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 180 sonuç

Konu: Türkiye Kupası 2014-2015

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bruma atınca şu sezon herhangi bir gole sevinmediğim kadar sevindim

Bu sezon ilk kez 2 golden fazla attık.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007

Bruma çok güzel gol attı da gol dışında ayağına gelen her topu da kaybetti Pandev'in de hala istenilen seviyede olmadığını gördük. Diğerlerini zaten az buçuk biliyorduk, kendileri gibi oynadılar.

Hamza hoca için de çok erken ama Melo'yu zamanında değiştirmemesi eksisi oldu bu maçta. Es-Es'in pas oyununu ileride pres yaparak kırması da artısı. Hayırlısı olsun onun ve bizim adımıza.

Daha ilk mactan gaza gelip Galatasaray geri dondu demek istemiyorum ama boyle dusunenler var. Cok da iyi oynamadik aslinda, nasil boyle dusunuyorlar anlamiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine aynı oyunu oynadık. Bireysel olarak daha çok çabalıydı oyuncular ve önde bastık. Yoksa aynı tas aynı hamam. Olcan sahada yoktu. Selçuk attığı frikik ve penaltı dışında yine yokları oynadı, ruh gibi gezdi Eskişehir'in yedekleri tarafından kaç defa ekarte edildi sayamadım. Semih yine hiç bir hava topu alamadı. Sabri yine bin kere bindirdi hiç birinde etkili olamadı. Telles yine ortalama oynadı. Burak'ı kesince takım 11e11 oynamaya başlıyor. 11e11de ister istemez kazanıyoruz. Burak'la olmaz ama. Anlasa keşke birileri artık.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
    Ülke futbolumuzda genclere önem verilmedigi nasilda belli lan kupa maci 1-2 genci alsana ilk 11 e ruhsuzlar ordusu bu selcukta tam bir kazma ya bi insan hic mi dikine pas yapmaz mustafa sarp vol. 2 hep yana ve geriye hic ne adam eksiltme ne dikine pas! Adamlar yan pasla milyon eurolari götürüyor
    Genç oyuncuları oynatmamanın sebebini oyuncu yetişmemesine bağlamaktan yana kupaya önem verilmesine bağlayabiliriz. Ayrıca takımın başındaki teknik adam yeni olduğu için mutlaka birkaç takım için önemli olan oyuncuyu görmek istemiştir.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İlk 10 dakikada bulduğumuz gollerle 2-0 öndeyiz Sarıyer karşısında. Şu an 26. dakika ve maç bizim açımızdan rahat geçiyor. İlk yarı bitmeden 1 gol daha bulup 2. yarıda gençleri görelim isterim sahada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cenk'i hiç böyle iştahlı görmemiştim. Ba iyi oynayınca kendini göstermek istedi belli.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İstediğim oldu, golleri 2. yarıda da olsa bulduk ve gençler sahada şu an. Hatta Furkan da, harika bir asist yaptı Cenk'e. Bu çocuğa çok güveniyorum, ileride gol yollarındaki silahlarımızdan biri olacaktır. Maçın genelinde de en beğendiğim isim, Cenk Tosun.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

4-0 bitti maç. Rahat bir antrenman maçı oldu diyebiliriz. Cenk Tosun'u ve oyuna sonradan giren gençleri beğendim. Oğuzhan da, bu haliyle ancak Sarıyer, A.Demirspor gibi maçlarda oynar. Yazık ediyor hem kendisine hem de kendisine güvenenlere! Acilen bir terapi şart, psikolojik açıdan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Atınç nasıl oynadı arkadaşlar ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Atınç nasıl oynadı arkadaşlar ?
    İyi oynadı hatasız yalnız topun düşeceği yer konusunda sezgilerinin kuvvetlenmesi lazım gibi oda maç oynadıkça gelişecek birşey galiba.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

A Grubu

Tuzlaspor 3-1 Sivasspor

E Grubu

Bayburt G.Ö.İ. 1-3 Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kayserispor 3 - 0 Altınordu (Bitti)

Gençlerbirliği 1 - 0 Konyaspor (Dk.20 oynanıyor)

Tuzlaspor'a helal olsun.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

yaklaşık 1 saat 45 sonra balçova galatasaray maçında bulunacam bir bakıma'da birhan ile sinanı seyretme şansına sahip olacağım gerçekten güzel bir durum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla ne bileyim yani, ne diyeceksin, ne diyeceğine diyip diyemiyeceğine hiç bi şey ne diye ne diyip...kimse kimseyi dinleer, ne bi şey anlatabilirsin, ne dinleyen oluuuur....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Veysel stoperde oynayacak gibi gözüküyor ilk 11'e göre. Hala Yekta falan oynuyor ben anlamıyorum gerçekten. Koysana Koray'ı, Birhan'ı, Altuğ'u. Ama yook Tarık Veysel Hakan Telles - Hamit Yekta Olcan - Yasin Bruma Pandev şeklinde çıkıyor. Anlam veremedim ben kadroya.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

ATV'de kime yorumculuk yaptırıyorlar

Dizilişe 3-4-1-2 diyorlar,Tarık'ı sağ beke koydular Veysel'i sağ açığa koydular

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saçmasapan ya gerçekten. Koray nasıl oynamaz yani. Sinan Gümüş nasıl oynamaz ? Yasin mi oynayacak, Veysel mi stoper oynayacak. Dalga geçiyorlar herhalde yani anlamıyorum.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

9-1 nedir ya Açıkçası böyle küçük takımlara bu kadar fark atılmamalı diye düşünüyordum fakat eve gelince gördüm ki rakip takımın kalecisi "Galatasaray'a bi 4 gol de biz atarız inşallah, Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz" gibi tweetler atmış. İbret olsun böylelerine
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

sonuç 9-1 oldu

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    9-1 nedir ya Açıkçası böyle küçük takımlara bu kadar fark atılmamalı diye düşünüyordum fakat eve gelince gördüm ki rakip takımın kalecisi "Galatasaray'a bi 4 gol de biz atarız inşallah, Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz" gibi tweetler atmış. İbret olsun böylelerine
    futbolda duygusallığa yer olmamalı fuygusallığa yer verirsen hep yenilirsin

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

rakip amatorde olsa yasin muthisti...hamza hoca geldiginden beri yukselen formu var umarim satilmaz formayi kapicak gibi boyle giderse... sinan gumuste iyiydi ilk macinda 1 gol 1 asist , yasinda 4-5 tane asist yapti bugun pandevde toparlaniyor gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Sinan gol attı ağladı, benim gözlerim doldu. Daha nicelerini atar inşallah koçum benimm bee

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Rize'ye 1-0 yenildik. Yenilgi, kupa maçı olduğu için pek umrumda değil; ama 3 şeye acayip sinir oldum:

1- Rize'nin kazandığı penaltının penaltıyla uzaktan yakından alakası yoktu, hatta Lua Lua'ya sarı kart verilmeliydi kendisini artistçe yere bıraktığı için.

2- 10 eksikle çıktığımız maçta sakatlar yüzünden oynattığımız gençlerden biri olan Ümit Karaal da sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.

3- Maçın son dakikalarında birisi çok net, diğeri tartışılabilecek 2 penaltımız verilmedi. Özellikle 90+4'te Atınç'ın Sezer tarafından yere indirilmesi %100 penaltıydı.

Ayrıca, Furkan Yaman ne olursa olsun sahada kalmalıydı. Oyundan çıkarılmasını doğru bulmadım.

Dediğim gibi, yenilgi umrumda değil. ADS ve Sarıyer galibiyetleriyle gruptan çıkarız zaten; ancak saydığım şeyler yüzünden akşamım berbat oldu.

Son olarak, bu sezon kalan maçlarımızı AOS'de oynayacağımız açıklandı. Nasıl bitireceğiz bakalım sezonu, Allah yardımcımız olsun!

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Eğer aleyhimize kararlar konusunda her takıma ortalama, benzer sayılarda hatalar olacaksa, kupa maçında bu hatalarla karşılaşmak iyi oldu Kimsenin tartışamayacağı iki penaltı kararı aleyhimize çıktı. 3 puanı biz alacakken rakibe gitti 3 puan. İki topta direkten döndü...

Keşke bu kadar şanssız olmasak Liverpool mu desem, sakatlıklar mı desem, son 10 küsür seneki en dengeli takım-en dengeli hoca kombinasyonunun statsız geçmesi mi desem...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Penaltı kararı doğru bence.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Diyarbakırlı oyuncular.

İnşallah sonları Balçova Yaşamspor'a benzemez.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Takım çok kötü oynuyor,topu Diyarbakır'a bırakıyorlar,pres denen bir şey yok takımda.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Takım desen takım değil,maç desen maç değil,saha desen saha değil hakem desen hakem değil.

Çok ciddiyetsiz oynuyor bizimkiler.Özellikle Olcan,Yekta ve Bruma kanser ettiler beni.

Bu arada Furkan Özçal ve Umut Gündoğan o kadar kötüler ki hani adamların maç eksiği var,olsun bile diyemiyoruz,tez zamanda giderler umarım Karabük'e.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Diyarbakır 1-4 Galatasaray

Prandelli döneminde bile bu kadar kötü oynamamıştık.Beğenmedim bu maç takımı,Diyarbakır kim ya ? Bildiğiniz maç boyu geride bekledik Diyarbakır'ı,kazara falan topu kapınca ayıp olmasın diye atak yaptık.

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri