valla ben iddaa oynadım 1 verdim
Printable View
valla ben iddaa oynadım 1 verdim
40 degil 60 metreydi galiba :DQuote:
Originally Posted by Omerdinho
santranin ordan attiydi
Bir kez daha başarılar. Bu maçta Fener'in kazanacağını düşünüyorum. Bu Newcastle t.direktörünün kader maçı bence ve üzerlerinde büyük bir baskı olacak.
Zico, Deivid'i kesinlikle yedeğe çekmeli. Kezman mümkünse tek forvet oynasın.Arkasındada Alex iyi iş görür. Kemal Aslan'da bu maçta oynatılmalı bence.
İngiltere takımlarıyla yapılan maçları özellikle de ingiltere'nin o muhteşem stadlarındaki maçları çok seviyorum ve ingiliz takımlarının hepsi güçlü olduğu için ayrı bi zevk veriyo o maçlar.. Newcastle da onlardan biri, n'olursa olsun en güçlülerinden biri.. 3 sonuca da açık bi maç.. İnşallah Fenerbahöe için en hayırlısı olur ve kazanırız...
bende iddaa da 1 dedim tek fb maçı kaldı yenrese newcastle 40 ytl alcam
Baylar bakın size ilginç bi resim... Çok korktuğumuz Palermo'nun Frankfurtta topla oynaması % kaç??
http://img45.imageshack.us/img45/669...6205919ap1.jpg
Sadece 29 :)
Resmi jpg yapınca bozuldu oynama falan yok yanlış anlaşılmasın ;;)
bu oyunmu ne bu?
birde gerçekse zaten frankfurt palermo dan iyi takım adamlar çok yükselişe geçti geçen sene palermo ise tam tersi oldu...
palermo hala güclü ekip
Buyrun bakın yüzde 26ya düştü bu daha net çünkü jpg diil ve oynama yok kesinlikle ;;)
http://img117.imageshack.us/img117/1936/plrdv9.png
olsun kardes palermo güclü iddaada bu maca 10 verdim
palermo maçı kazandı
allah belasını versin palermonun banko kuponum yattı şimdi riskli kuponum kaldı
gördünüz palermoyu
benim bi fb maçı kaldı newcastle alırsa cebim doluyo:D
:D:DQuote:
Originally Posted by anakonda52
Çok merak ettim topa çok az hakim olup nasıl becerdi kazanmayı... Neyse bana kapak oldu.. Haydi fenerbahçe'm sen de kazan.. :cool:
Quote:
Originally Posted by anakonda52
bu palermo'nun yedek takımıydı.
demek palermonun yedek takımıydı
riskli kuponda newcastle 1 verdim
Ya bişey sorcam, maçta Emre ilk 11 de oynuyomu?
Şimdi gördüm oynuyomuş
maç kaç kaç bu arada??????????????????????
0-0 daa yeni başladı dk8
Kalede harper var.
evet kalede harper var üstelik fener tahminimden iyi basladı
valla fb ii başladı görecez nolcak
İlk yarı 0-0 bitti.Taylor yüreğimizi ağzımıza getirdi son dakikada.
Defansımız çok dikkatli oynuyor işallah böyle devam eder
defans iyide hucum yapamıyoz
Tuncay hiç mücadele etmiyor onu daha hırslı daha istekli beklerim. Aurelio da bugüne kadar gördüğüm en kötü oyununu oynuyor bence.
Maçtan önce bu kadroyla beraberlik olur demiştim, kötü de oynamıyoruz Tuncay biraz daha hareketli ve istekli olursa gol de bulabiliriz diye düşünüyorum. Defansımız da hala çok iyi olmasalar da önceki maçlara oranla çok dikkatliler...
kezman cok yalnız kalıyo alexin daha yakın oynaması lazım
Appiah biraz daha istekli ve iyi oynasa, gol bulabiliriz. Appiah çok kötü oynuyor. Lig başladığından beri hep kötü, geleneği sürdürüyor. Appiah'a sabrım kalmadı artık, bence devre arasında gönderilmelidir eğer böyle oynamaya devam edecekse. Nazını çekemeyiz Appiah'ın. Gidecekse gitsin İngiltere'ye mi İtalya'ya mı!
fener tahmimen iyi oynadı ama malesef kaybetti
ve avrupadan puansız donuyor turk takımları