Valla bekleyip göreceğiz. Bugün her gazetede manşetti.
Printable View
Valla bekleyip göreceğiz. Bugün her gazetede manşetti.
Fenerbahçe'ye şok suçlamalar!
Star TV'deki Telegol programına katılan bir dönem Fenerbahçe camiasının içinde olan Cihan Oskay Türk futbolunu sarsacak açıklamalarda bulundu.
Paralar havada uçuştu iddiası!
Programda ciddi iddialara yer veren Oskay, 2000-2001 sezonun son haftasında lider Fenerbahçe'nin rakibi Samsunspor'a Mustafa Çebi vasıtası ile 150.000 dolar gönderdiğini ve Samsunspor kadrosunun İstanbul'dan bizzat Aziz Yıldırım tarafından yapıldığını iddia ederken, o sezon aynı hafta oynanacak Galatasaray - Trabzonspor maçı için Karadneiz ekibi oyuncularına o sıralar Trabzonspor'da forma giyen Oktay Derelioğlu vasıtası ile 250.000 dolar teşvik priminin kendisi vasıtası ile önerildiğini iddia etti.
Cihan Oskay ayrıca Samsunspor'a söz verilen ayrı bir 150.000 doların Aziz Yıldırım tarafından verilmediği, bu yüzden Çebi ile dönemin Samsunspor teknik direktörü Yücel Uyar'ın arasının açıldığını iddaa ederken, konuşmasını telefon numaraları ve kasetlerle destekledi. Ancak telefon konuşmalarının hepsinin yeni tarihli olması dikkat çekti.
Oktay Derelioğlu vasıtası ile 250 bin dolar!
Cihan Oskay, Aziz Yıldırım'ın Ümraniye'deki ofisinden 150.000 dolar aldığını, yine Aziz Başkan'ın talimatı ile kulüp muhasebe müdüründen 100.000 dolar alıp, Marmara Oteli'nde kamp yapan Trabzonspor kafilesini görmeye gittiğini, arka kapısından girdiği otelde Oktay Derelioğlu'nun kaldığı oda içinde 250.000 doları yatağın üzerine döktüklerini ve Trabzonspor'da oynayan, Trabzon orijinli futbolcular hariç diğer futbolcuların ikişer ikişer odaya alınıp paraların gösterildiğini, galip gelmeleri ya da en fazla 1 farkla yenilmeleri durumunda bu parayı alacaklarını söylediğini iddaa etti.
Cihan Oskay açıklamalarının ardından o sırada Trabzonspor'da oynayan Tamer Tuna ve Oktay Derelioğlu ile olan konuşmaların kasetlerini dinlettirdi.
Şekip Mosturoğlu: "Hukiki yollara başvuracağız"
Programa bağlanan Fenerbahçe Spor Külübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu Cihan Oskay için "meczup" ifadesini kullanırken, Telegol programını yanlı yayın yapmakla suçladı. Fenerbahçe Spor Külübü adına açıklama yaptığını söyleyen Mosturoğlu, Cihan Oskay için yurtdışına çıkma yasağı olduğunu, şirketlerini batırdığı gibi kişisel suçlamalarda bulunup Fenerbahçe'nin hukuki yoldan hakkını arayacağını söyledikten sonra programdan ayrıldı.
Şekip Mosturoğlu'nun kimseyi dinlemeden telefonu kapatması programn konukları tarafından tepki ile karşılandı. Program yapımcısı Serhat Uluren saat 18.00'de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı aradığını, bugün konuşulacak konuların Fenerbahçe ile ilgili olduğunu ilettiğini ve kendisi ile görüşme talebinde bulunduğunu ancak Aziz Başkan'ın bunu reddettiğini söyledi.
Programa bağlanan Petrol Ofisi Kulübü Başkanı Şahin Ulu olayın şahidi olarak programa bağlandı.
Oktay Derelioğlu: "Cihan Oskay'ın bana borcu var"
Programa bağlanan Oktay Derelioğlu suçlamaları reddederek "Kimse benim hakkımda şöyle yaptım böyle yaptım diyemez. O ses kayıtlarında da hiç bir şey yok. 13-14 yılda o kadar şey gördüm ancak hiç bir zaman içine girmedim. Sahaya çıktığımda hiç bir zaman formanın hakkını vermemzlik yapmadım. Her futbolcuya bazen en yakın bildiği kişilerden bile böyle teklifler gelir, her futbolcu bunu yaşamıştır ama esas olan sahadır, orada yaptığın mücadeledir" dedi. Ayrıca Oktay, Cihan Oskay'ın kendisine borcu olduğunu iddaa etti.
Oktay, Aziz Başkanın ricası ile kendisine vekalet verdiği ve Fenerbahçe kulübüne transferinde imzayı o sırada arasının çok iyi olduğu Cihan Oskay'ın attığını söyledi. Ardından Oktay Cihan Oskay'ın kendi adına "Oktay'ın eşi doğum yapacak, acil paraya ihtiyacı var" diyerek kulüpten 20.000 dolar aldığını iddaa etti.
Oskay ise bu iddaayı reddederek Oktay'ın kayınbiraderi ile parayı birlikte aldıklarını ve parayı Oktay'a gönderdiğini iddaa etti.
Yücel Uyar: "Diplomamı yırtarım"
Programa bağlanan dönemin Samsunspor teknik direktörü Yücel Uyar şike iddialarını reddetti. Yücel Uyar, Samsunspor'un Sinop kampının iptal edildiği iddialarının yersiz olduğunu, Samsunspor'un hiç bir zaman Sinop'ta kamp yapmadığını söylerken iddiaların doğru olması durumunda teknik direktörlük diplomasını yırtacağını söyledi. Yücel Uyar, Serhat Ulueren'in "kaleci Allum Buker yerine neden Göksel'i oynattınız" sorusuna ise "Göksel o sezon bir çok maçta oynadı. 5 sene öncesini hatırlamıyorum sakat ya da formsuz olabilir" şeklinde cevap verdi.
Cihan Oskay daha sonra Mustafa Çebi ve oğlu ile yaptığı telefon görüşmelerinin kaydını dinlettirdi.
"Şike yapsan kaçmaz"
Programa bağlanan 2000-2001 sezonu Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, Oktay'ın kaçırdığı golleri hatırlatıp, "Trabzonsporlu futbolcuların bağlanıp size gerekli cevapları vermesini isterdim." dedi. Cihan Oskay, Oktay'ın kendisine bu kaçan goller için kendisine "Şike yapsan kaçmaz" şeklinde yorumladığını iddaa etti.
"Bileklerimi keserim"
Programa bağlanan ve Samsunspor'a verilen teşvik primi olayında adı geçen Fenerbahçe Kongre üyesi Mustafa Çebi "Başım hiç bir zaman öne eğilmemiş ve her zaman dik yürümüşümdür. Karşıma tilki kürküne bürünmüş olarak çıkan, iki kez görüştüğüm bu kişi (Cihan Oskay), Orduspor başkanı olduğum için beni başkana önermiş. Başkan'da beni aradı, Samsunspor maçı için Mustafa sen koyu Fenerbahçelisin, bizim için yapabileceğin bir şey var mı diye sordu? Ben de seve seve herşeyi yaparım dedim. Bu kişi bana 150.000 dolar verdiğini söylüyor. Nerede verdiğini söylesin bileklerimi keserim. Adı geçen Yücel (Uyar) dünyadaki en doğru kişilerden biridir. Bu kişi Fenerbahçe Kulübü'nü, başkanımızı yıpratmaya çalışıyor" dedi. Dönemin Samsunspor teknik direktörü Yücel Uyar ile çok yakın dost olduklarını belirten Çebi, ancak Yücel Uyar'a kesinlikle maç hakkında bir şey söylemediğini belirtti.
Ardından Mustafa Çebi'nin Tuncay Oskay ile yaptığı telefon görüşmesi tekrar dinletildi. Kasette Çebi'nin olay hakkında net açıklamaları olmazken, Başkan Aziz Yıldırım hakkında yaptığı bazı açıklamalar oldu.
Kaset sonrası Cihan Oskay'ın sorduğu "Mustafa Abi, biz 150.000 dolar borçlandık mı? Senin yanında Abdullah Kiğili bizi arayıp, bu adam (Aziz Yıldırım) 150.000 doları vermiyor, beni bu işe karıştırmayın demedi mi?" sorusuna ise net bir cevap vermekten kaçınarak "Bu isimler Fenerbahçe'yi 100.yılda lekelemek istiyor" demekle yetindi.
Programa bağlanan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Kemal Kapulluoğlu, programı dikkatlice izlediklerini, yarından itibaren bahsi geçen konuları incelemeye alacaklarını, yürütme kurulunda olduğu için şu anda kendisinin bir yorum yapmasının mümkün olmadığını söyledi.
Programa bağlanan Mahmut Uslu, program içinde gösterilen ve gizli kamera ile çekilen görüntüleri hakkında açıklamalarda bulundu. Mahmut Uslu kendisinin Cihan Oskay'ı tanımadığını söylerken, Oktay Dereli adına kulüpten almış olduğu 20.000 doların kaydını çıkarttılarını söyledi.
Ali Şen: "Fenerbahçe taraftarı sakin olsun"
Programa bağlanan Ali Şen, Fenerbahçe taraftarını sakin olmaya çağırdı. Telegol programı ekibine sahip çıkan Ali Şen, Cihan Oskay'ı şimdiye kadar camiadan tanıdığı kadarı ile kibar bir beyfendi olarak tanıdığını söyledi. Ali Şen Cihan Oskay'ın iddialarının ve özellikle kaset kayıtlarının bir bir bilgi içermediğini, kayıtlarda konuşturulan futbolcuların laf kalabalığına getirildiğini söyleyen Ali Şen tekrar tekrar camiayı sakin olmaya çağırırken konu hakkında gereken tepkinin kulübün hukuk kanalları yolu ile verileceğini tekrarladı.
Fenerbahçeden pek bunu beklemezdim.
Bugün gazetelerde yayınlanan ve Kulübümüzü töhmet altında bırakan haberleri hayretle ve esefle okuduk. 100 yıllık şanlı ve şerefli bir geçmişi olan Kulübümüze ve Başkanımız Aziz Yıldırım’a yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Asla, aslı ve astarı olmayan böyle bir iddianın Kulübümüze mal edilmesi mantık dışıdır. Aradan geçen bunca yıl sonra böyle bir iddianın neden bugün ortaya atıldığını açıklamak mümkün değildir. İddia sahibi kişinin bu ithamlarının altında art niyet aramak kadar çıkar beklentisi olduğu da açıktır. Ancak yıllardır Kulübümüze yakın olduğunu söyleyen ve Fenerbahçeliliğinden dem vuran bu kişinin bu ithamlarıyla birilerine hizmet ettiği ve neler amaçladığı tahminlerimizin dışında değildir.
Kimse Fenerbahçe Spor Kulübünü ve Başkanını bu şekilde karalayamaz. Burada yapılan şey "Çamur at izi kalsın " eylemidir. Meşhur olmak ve adını gündemde tutmak isteyen bu kişi hakkında Adli mercilerde hesap sorulacaktır. Kaldı ki maç günü formalarını terlerinin son damlasına kadar ıslatıp maçı kazanmak suretiyle bu şerefli şampiyonlukta yer alan sporcularımıza yapılan bu ithamı kabul etmemiz mümkün değildir. O sporcular ki; bugün hepsi hayatta olup, çeşitli kulüplerde oynarken bu ithamı vicdanlarında kınamışlardır. Bu kişi eğer dürüst ve şerefli bir insan olsaydı ne böyle bir işe bulaşabilir, ne de bu kadar yıl bekleyebilirdi. Fenerbahçemizin bugünlerde kutlamaya başlayacağımız 100. yılında yapılan bu çirkin ve asılsız iddianın Kulübümüzü karalamaya yönelik ve tamamen gerçek dışı olduğunu, Tv ve diğer haber kanallarında bu gibi haber niteliği ismi altında yapılan tüm yayınları bundan böyle takip edeceğimizi ve bu tür asılsız haberleri Adli mercileri getirmeye kararlı olduğumuzu tüm kamuoyuna bildiririz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Yüksek Divan Kurulu Başkanlık Divanı adına
Başkan
Yüksel Günay
Bende inanmazdım ama Telegolde kaset dinlettirdiler.Sanki yalan yokmuş gibi geldi.
Zamanında Adnan Polat, Galatasaray'ın averajla şampiyon olduğu sene bazı yöneticilerin Ankaragücü'nden ve Gençlerbirliği'nden bir kaç futbolcuya para verdiğini bizzat kendisi itiraf etti.. Ne oldu? Hiiiiç!
Hani şike, delil, kaset falan filan hesabı, bir şeyler olmasını bekleyen varsa diye dedim..
türk liglerinde şike yoktur diyecek yönetici yoktur türkiyede.ama kanıtlamakta neredeyse imkansız bu adam itirafcı da olsa iftarıcı da olsa sonuçta dava bi kaç sene sonra kapatılacak ve unutulup gidecek.ama ilk kez bir büyük takımı töhmet altında bırakan iddialar olması şampiyonluğu muammada bırakması nedeniyle uzunca bir süre tartışılacağı da kesin.bekleyip görücez sonuçlarını...
adnan polat böyle bişey açıklamdı ... ben bişey olucağını zannetmiyorum ... bi ceza geleceğini sanmıyorum ... yalnız ben bi f.bli olsam galatasarayda zamanında bunu yaptı diyeceğime keşke doğru düzgün bunlara gerek kalmadan şampiyon olsaydık diye düşünürdüm ... yani zamanında galatasaraya böyle bişey yapmış olması sizin bu suçunuzu hafifletiyor mu ... biraz daha etraflı düşünün ... at gözlükleriyle bakmayın ... ben galatasaray zamanında şike yaptığına dair bi kanıt olmamasına rağmen yaptığını düşünüyorum (ankaragücü maçı için) ve buna çok üzülüyorum bence sizde biraz üzülün ....
maçı bilmiyorumda stad konusunda kesin şike vardı :D
maça gideceğiz bilet bulamıyoruz stadın 3/4 ü fbye ayrılmış :D
======================
şike muhabbettindeki görüşümde, birçok arkadaşınki gibi bişey çıkacağını zannetmiyorum ;)
kesin vardır.zaten biz şike yapmadık diyebilecek kulüp şuanda türkiyede yok bence...
Eski MHK Başkanı Ufuk Özerten'in ilk görevinden sonra "Galatasaraylıyım" diye bir açıklama yapmasının hemen ertesinde..
Hatta spor kamuoyunda bu durum Özerten'in açıklamalarıyla oluşan gündemi değiştirme çabası olarak yorumlandı.. Üstünde bir gıdım duran da olmadı zaten. Sözkonusu maçın üzerinden 10 seneye yakın bir zaman geçmişti, Özerten mevzuu daha tazeydi, kim ilgilenirdi balık hafızalı milletimin çoktaaan unuttuğu bir anlamsız mevzunun eşelenmesiyle..
Öbür taraftan Fenerbahçeli olduğumu nerden uydurdun bilmiyorum ama şu halde at gözlüğü seninki gibi bir önyargıya daha çok yakışıyor.. "İşime gelmeyen bir laf eden kesin Fenerbahçelidir" gibisinden..
Ha, işine yarayacaksa tarihinde iki defa şike yaptığı tespit edildiği için oturaklı ceza almış bir takımın feci derecede sempatizanıyım.. Yapmadı da demem, yapmıştır, bananedir..
eğer f.b nin şike yaptığını galatasarayın olayı ile özdeşleştiriyosan bu at gözlüğüyle bakmakdır ... ben galatasaray şike yapmadı demiyorum mutlaka yapmıştır ama ben bunu duyunca çok üzüldüüm ... senin gibi olsun zamanında f.b de yaptı ceza almadı gibi bi cümle kurmadım ... ayrıca ulusoy da levent bıçakçıda galatasaraylı olduğunu açıkladılar ... ufuk özerten in galatasarylı olması nasıl gündem değiştirecek ki ... onu da anlamış değilim ... senin hangi takımlı olduğunu bilmiyorum ama galatasarayı pek sevmediğini anlıyorum ... sevmende önemli değil ama bu olayda galatasaray ın suçu yoktur ... nasıl galatasaray ankaragücü maçında f.b nin bi alakası yoksa...
Dun aksam olayla ilgili haberleri gerek TV den gerek gazetelerden takip ettim. Benim vardigim kani (birazda FB li olmaminda etkisi olabilir) bu adamin sarlatan oldugudur. FBTV de konu ile ilgili cok detayle haberler verildi. Zaten StarTV Telefol'un onceki sabikalari da dusunuldugunde bunun duzmece olma ihtimali yuksek.
Bu arada dun FBTV Adnan Aybaba isimli sozde gazetecinin hareketini gosterdi. Trabzonspor eski TD si konusurken adama yaptigi hareket cok ne olarak yansimis TV ye.
Zaten yine Adnan Aybaba'nin asiri agresif olmasi ve surekli adami savunur tavirlar takinmasi(ilk dakikadan) bazi seyleri acikliyor.
Yaa iyice arapsaçına döndü bu iş.Varsa itiraf etsinler.Yoksa kanıtlasınlar.Bu şike iddiaları İtalya'dan sonra Türkiye'ye geldi.Artık açıklansın su iste bitirelim.Başka konuları konusalum
bence sende bir daha oku ... bu formun en tarfsız yazan kişisi olabilir ama bence bu konuda tarafsız kalamamış ... bu benim fikrim ... eğer f.b nin bu olayında alakası olmayan galatasaray ı ortay koyuyorsa burda objektiflikten bahsedilemez .... eğer f.b den sonra tek şike yapan takım galatasaray olsa bahsetmesini anlarım ama bütün takımlar bu şike işinin içindeyken onların içinden sadece galatasaraydan bahsetmesi tarfsızlığını yok ediyor ... tekrar ediyorum bu benim fikrim ....
Ya ne kadar inatcisin.
Meddah sunu demek istemis;
Eger bu iddialar sonucunda bisi ariyosaniz hic bisi cikmaz cunku su zamanda soyle bisi olmustu. ve ornek olarak o olayi vermis
Bimem anlatabildim mi, bilmem anlamak istiyor musun?
Göbeğiniz beraber mi kesildi Adnan Polat'la? Nasıl yani? Sen duymadıysan yapmamıştır..
Neyse.. Bir milyon defa da okusan anlamayacaksın, kafada yer etmiş bir kere: "meddah Fenerbahçelidir... Bu mesajı da Galatasaray'ın şikelerini gündeme getirmek için yazmaktadır.. Adnan Polat böyle bir açıklama yapmamıştır.. Dünya da yuvarlak değil dikdörtgendir.."
M. Ali Abi ne demek istediğimi de özetlemiş, herhangi bir olayı başka bir olayla bağdaştırdığım falan yok, başka bir şey de demeye gerek yok herhalde.. Yine de birilerine "Sen Fenerbahçelisin, sen Galatasaraylısın, sen Beşiktaş'a düşmansın" falan filan bla bla demek için öncelikle eski mesajlarını falan okuyun en azından..
Mahkeme kararıyla tescil edilmesi bana yetiyor..Quote:
Originally Posted by Del Piero_10
Tamam tamam, biraz oturaksızdı.. :)
Örnekleri çoktur, evet.. Kimse üstüne gitmez bunların, unutulur gider..
Hatta daha somutunu söyleyeyim ben size; Altay'ın düştüğü sene oynadığı son İstanbulspor maçıyla ilgili kasetler havada uçuşuyordu bir ara.. Takım bazında değil, şike yaptığı, prim aldığı söylenen oyuncular bazında olsun, soruşturmanın bir adım ötesine gidilebildi mi?
Türk Futbol Tarihi'nde Gökdeniz olayı milattır, çok feci tongaya düşürdüler Gökdeniz'i, eğer Gökdeniz panik yapmasaydı bir allahın kulu bir gıdım ceza almazdı o olayda..
Beğendiğim bu yorumu sizinle paylaşmak istedim, tamamına katılıyorum.Quote:
Star TV'de yayınlanan Telegol programının yapımcısı, sunucusu ve Adnan Aybaba'yı esefle kınıyorum. Gelellim işin asıl yönüne Serhat ULUEREN denilen spor müdürü aslında bataklık içinde çırpınan zavallı biridir, çırpındıkça batıyor ve yanına da Adnan Aybaba gibi ne söylediği belli olmayan kişileri yandaş yapıyor. Programı izledik Cihan OSKAY denilen kişi vicdanı el vermemiş de bu konuyu aydınlatmak için itirafta bulunmuş, demek ki sen 5 yıldan beri şerefsiz mi yaşadın şimdiye kadar bu olayları açıklamadın, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Samsunspor kulüplerini zan altında bırakıyorsun. Serhat Ulueren'e gelelim, o zaten spor programı yapmıyor o bir sirk kurmuş cambazlık yapıyor. Aynısını Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal için de yapmıştı. Hakan Şükür niye milli takımda oynamıyor diye... Sen kimsin ya? senin yaptığın spor haberciliği değil; berrak olan suyu bulandırmak. Yaptığın programda bir defa olsun spor konuşulmuyor devamlı tartışma ve birbirlerine hakaret içeren sözler söylüyorlar. Adnan Aybaba denilen şahısın eline verilmiş üç tane belge yanındaki müdürü de onu poh pohluyor canlı yayında ekranlarda görünüyor ne yaptığınız birileri canlı yayına katılıyor yan taraftan Cihan Oskay'a el kol hareketleri yapılıyor, söyle söyle diye demek ki Cihan Oskay'a Star TV epeyce yüklü bir para vermiş demek sirkte oynaması için. Helal olsun AHMET ÇAKAR'a en dürüst spor yorumcusu odur. Ben bir futbolsever olarak bu olayları esefle kınıyorum.
Fenerbahçe SK'nin önünde Celta Vigo ve Galatasaray maçı gibi 2 önemli maçı varken, böyle bir komplo kurulması zamanlama açısından beni şaşırtmadı açıkçası. Haftaiçinde bekliyordum böyle bir hareketi, oyuncuların motivasyonunu bozmak adına... Ama bu olay oyuncuları 2 kat daha kenetlendirecektir.
Serhat Ulueren gerçeği;
1. Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal'ı Hakan Şükür'ü kadroya almadığı için çok ağır bir şekilde eleştirdi ve görevden alınmasını sağladı.
2. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in İsviçre maçı sırasında ve bitiminde "6 numaraya vur", "çıkarmayın bu .... burdan" demesini açıklayacaktı göya, F.Terim gerçeğini açıklayacaktı; ama yan çizdi. Madem tarafsız ve cesur habercilik yapıyorsunuz, neden yan çizdiniz? Federasyondan veya Fatih Terim'den mi korktunuz? Oysa Ersun Yanal'ı H.Şükür'ü kadroya almadığı için programınızda sallandırırken çok cesurdunuz ve haddiniz olmayan şeyleri yapıyordunuz.
Bu iki örnekle Serhat Ulueren'in karakteri ortaya çıkıyor, siz de biliyorsunuzdur zaten. Söz söylemeye gerek yok. Telegol'de zaten futbol dışında her şey konuşuluyor. Bunun sorumlusu da S.Ulueren'dir. Bir de övünüyorlar: "Telegol yine gündemi belirleyecek, yine bomba etkisi yaratacak" diye. Peki sorarım size, gündemi futbol yorumlarınızla mı sarsıyorsunuz, yoksa asılsız şeylerinizle mi? Telegol'ü izleyenler hatırlarlar mı acaba futbol konuşulduğunu? Siz tabi ki bomba etkisi yaratırsınız futbol konuşmayarak. Semra Hanım, Caner & Tülin nasıl bomba etkisi yaratıyorsa, siz de futbol konuşmayarak yaratırsınız.
Santra, %100 Futbol, Futbolmania programlarını sürekli izleyen biriyim. Bu programların %95'inde FUTBOL konuşulur. Santra'da Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç'in yorumları, Futbolmania'da Aziz Üstel, Faik Gürses ve Ömer Çavuşoğlu'nun yorumları ve %100 Futbol'da Rıdvan Dilmen'in yorumları yer alır. Bu üç programın isimlerinden de zaten futbol konuşulduğunu anlarsınız. Telegol'de ise magazin ve sansasyonel şeyler yer alır. İsminden de anlaşıldığı gibi. Telegol... Televole gibi :)
Bu yorumu da beğendim ve buraya kopyalıyorum. Aynen katılıyorum.Quote:
Dün akşam ki programı 5 saat boyunca seyrettim. Bu şahıs kirli işlere bulaştığını bu işlerden kurtulmak istediğini ve bu işi kamuoyuna göstermek için yine kirli telefon oyunlarıyla ismi geçen kişileri laf kalabalığı ile kandırarak programa çıkmıştır. İddiaların çoğu doğrudur çoğu yanlıştır yorum sizindir fakat ortada belirsizlik mevcuttur. Bu işi yaptıgını kayıtlarla belgelemeye çalışan şahıs kimden para aldığını kanıtlayamamıştır. O yüzden bu konuda direk Fenerbahçe kulübünü ve Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'ı hedef alıp program boyunca ben kimseyi hedef almıyorum diyen bu şahsı kınıyorum ve kimsenin bu şahsa itibar etmemesini rica ediyorum. Bunu yapan Aziz Yıldırım ise geçen sene son haftada niye şampiyon olamadı Fenerbahçe?
açıklamalar hangi kanalda yayınlanmış?
- STAR TV,
hangi programda?
- TELEGOL,
Kim yayınlamış?
Serhat Ulueren.
bundan başka yorum yapmama gerek yok sanırım
(şike yok demiyorum ligimizde ama bunun altında mutlaka bir bit yeniği var.mutlaka;)
Evet hatta Bursa'yı sevmemem buradan kaynaklanmaktadır. Altay o sezon düşürülmüştür, Federasyon Şike Tahkik Kurulu kurmuş ilk defa ama sonuç koca bir "0". Ama ben ilahi adalet diyorum ilerleyen sezonlarda hem Bursa, Hem İstanbulspor küme düştü. Üstelik Bursa çok rahat çıkar denildiği ilk sezon çıkamadı, İstanbul da hala 2. ligde.
Federasyon soruşturma yapmamasından yanayım, bu işe Aziz Yıldırım'ın da dediği gibi devlet el koymalıdır ve incelemeyi, soruşturmayı devlet yapmalıdır...
Beyler bu iddaların Ortakça Hazırlandığı ortada.
Programın Başında SAYIN Serhat ULUEREN; Mesajın İçeriğini Kendisininde Bilmedğini İlk defa Programda Öğrendiğini Belirtiyor.
Ancak CİHAN OSKAY; Program esnasında Ağzından Kaçırıyor: "Serhat Kayıtları Beraber Yaptık!!"
Bu ne Perhiz Bu ne Lahana Turşusu SN. SERHAT ULUEREN...
Bunun Gibi daha nice saçmalıklar wardı Programda. Sabri Ugan Herkes Bağlanabilir diyor Ancak Ahmet Çakar Bağlanamıyor. Belki adan önemli şeyler sölicek. Nie Bağlanmıyor peki SN. Serhat ULUEREN'in ve SAZ ARKADAŞLARININ oyunları bozulmasın die
Serhat Ulueren telegolü gündemde tutabilmek için bu işlere girişmeye kalkıştı ama bunun sonucunda çok başı ağrıyacak çook..