1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: Şampiyonluk Maçında Şike Söylentisi...

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by paco View Post
    eğer f.b nin şike yaptığını galatasarayın olayı ile özdeşleştiriyosan bu at gözlüğüyle bakmakdır ... ben galatasaray şike yapmadı demiyorum mutlaka yapmıştır ama ben bunu duyunca çok üzüldüüm ... senin gibi olsun zamanında f.b de yaptı ceza almadı gibi bi cümle kurmadım ... ayrıca ulusoy da levent bıçakçıda galatasaraylı olduğunu açıkladılar ... ufuk özerten in galatasarylı olması nasıl gündem değiştirecek ki ... onu da anlamış değilim ... senin hangi takımlı olduğunu bilmiyorum ama galatasarayı pek sevmediğini anlıyorum ... sevmende önemli değil ama bu olayda galatasaray ın suçu yoktur ... nasıl galatasaray ankaragücü maçında f.b nin bi alakası yoksa...
    Bence meddah'in yazdiklarini bir daha oku.
    Bu forumun belki de en tarafsiz yazan kisisidir meddah.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yaa iyice arapsaçına döndü bu iş.Varsa itiraf etsinler.Yoksa kanıtlasınlar.Bu şike iddiaları İtalya'dan sonra Türkiye'ye geldi.Artık açıklansın su iste bitirelim.Başka konuları konusalum

Quote Originally Posted by e_mali View Post
    Bence meddah'in yazdiklarini bir daha oku.
    Bu forumun belki de en tarafsiz yazan kisisidir meddah.
    bence sende bir daha oku ... bu formun en tarfsız yazan kişisi olabilir ama bence bu konuda tarafsız kalamamış ... bu benim fikrim ... eğer f.b nin bu olayında alakası olmayan galatasaray ı ortay koyuyorsa burda objektiflikten bahsedilemez .... eğer f.b den sonra tek şike yapan takım galatasaray olsa bahsetmesini anlarım ama bütün takımlar bu şike işinin içindeyken onların içinden sadece galatasaraydan bahsetmesi tarfsızlığını yok ediyor ... tekrar ediyorum bu benim fikrim ....

Mesaj Yetkileri