bu maç iki tarafada yakın diil ortada buluşun
Printable View
bu maç iki tarafada yakın diil ortada buluşun
Maça gitmedik, muhtemelen berabere kalırız :)
Bu maçı kesin almalıyız..
Hem Lig için hemde tahminlerim için kazanmamız lazım..:)
Bu maçı alamazsak fark iyice açılcak
alacaz korkmayin 3=1 bizim ilk yariyi 2. sırada bıtırcez gerets ılk defa carusca ve ardayı ılk on bırde oynatacak bakalım ne olcak
bu macta sabri,ınamoto,arda yıne ısı baglar
Bu Maçı Fark ile Alırız ,
4-1 felan diyorum :) , Umutluyum Çok zor ama. !
Abi fark diyon,zor diyon,umutluyum diyon ne iş..:D
kesin kadrolar açıklandı mı ???
Sami kafayı yedi galiba..:)
maça iki saat kaldı hadi hayırlısı aslanlar alalım şu maçı...
kesin aciklanmadi ama carusca solda arda gobekte oynucak sabri sagda inamoto gobekte olcak buyuk ihtimal
Kuddusi Müftüoğlu bu hakeme dikkat
kimse hakem hakkinda konusmuyor bu hakem bu maca verilmezdi
Maçta 3 Fark Açılırsa Gözüme Gözükmeyin ! :)
Dk.4
Galatasaray : 0 Bursa : 1
carrusca kenarda bursa iyi oynuo ve 1-0 önde gerets maça kötü başladı inşallah değişiklikte çok geç kalmaz carrusca oyuna girer
off off Bursaspor Basıyor :)
Dk.11 Sinan Kaloğlu Ceza alanı dışından plasesi ve Aut az farkla..
Toparlanmaya Başladık , Her An Golü Bulabiliriz.
bursa muthiş başladı ılk 10 dakikada 3- 0 yapabilirlerdi
Bilerekmi Yapıyorsun GS Bunu Bize ??
Takım desen ruhsuz bir şutu var kaleye sahada olduklarına pişmanlar,
Arda desen Ayrı Bela Olmaya Başladı Futbolcu olmadan Artiz oldu ayrı bi bela.
Cihan desen hemen 1.dk'da başladı hatalar yapmaya.. tomas desen 1.golü yememizi sağlayan elemandı..böyle devam helal..
Of of gene yeniliyoruz...
gerets tahmin ettiğim gibi carrusca yı oynatmayarak maçı bitirmek üzere arda oyun oynamıyor artık carruscanın oynama vakti gelmedimi ya kupa maçlarında bari oynatsalar
54' GOOOOOLLL, GOOOOOLLL, GOOOOOLLL. Gol, Ümit Karaaan. Sağ kanatta Hasan Kabze'ye başlayan atağımızda topu alan Ümit Karan ceza sahasına hızlı girip çok sert vurdu: 1-1
Biraz geç oldu ama olsun
Okan Gireli Yaklaşık 20 Dk Oldu Bir Kere İsmini Duymadım Yemin Ederim.
Tek istediğim vardı Bursa'nın 4 - 5 Gol atmasiki isteseler biraz şanş olsa gerçekten ilk yarı maçı bitirirlerdi , haa bu arada Okanı ekranda gördüm
carrusca için bir şans daha bitti bu arada song madem oynayacak durumdaydı niye şimdi oyunda gerets in beyni iltihaplanmış ve bu arada gol okan attı 2-1
Golden 2 dk önce : Yaa Kafayı Yiycem Bu kadar gerzek ahmak bir teknik direktör mü olur yaa,
adam beraberliğe razı razılığını bırakalım sanki maç istediğimiz gibi gidiyorda defansdan biri yolulduda tolgayı cıkarttı song'u aldı gerçekten kafayı yiycem..!
Golden Sonra :
Amannn Allahım Aman Allahım yapma bunu Okan, yapma ! Okan Buruk gene attı gene mükemme bir gol attı :D :D
Maçı alırsak bu mondragonun sayesinde 4 -5 tane %100 gol pozisyonluk topları cıkarttı
begenmedigin adam gene bizi kurtaran adam oldu sami.bak okanimiz gene gol atti.bu adami oynatmayan gerets utansin artik ben ne diyeyim.cok övdügünüz gerets artik ne yüzle bunu oynatmiyacak ben bilemiyorum.carruscayi,mehmet topali,okani oynatmayan gerets utansin!!!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
OKAN BURUK liverpool maçında gol hariç hiçbirşey yapmadı bu maçta da öyle sanırım izlemeden yorum yapmak yanlış speedy'nin mesajlara göre değerlendirme yapıyorum
abi bu herif inamotoya takmış şimdi de aynen böle dedi:
okan avrupayı yutmuş inter de oynamış bir oyuncu sen gidip inamoto denen arazi otosunu oynatıosun. Hadi ben taraflıyım, sen söyle inamoto bu maçta ne yaptı.
abi bu kanal çok komik çıktı ya yarıldım spiker golleri sıradan bişeymiş gibi anlatıyo :D
3-1 Sabri helal olsun :D
Carrusca yı da bekliyoruz artık