19 M$ verdiğim Kerlon 6.78le oynadı.koskoca 1 sezonda 40 maç oynadı ve 2 gol 2 asist yaptı fos mu değilmi siz karar verin.
Printable View
19 M$ verdiğim Kerlon 6.78le oynadı.koskoca 1 sezonda 40 maç oynadı ve 2 gol 2 asist yaptı fos mu değilmi siz karar verin.
yhaaaa kerlon u ben her yeni oyunda aliyorum ama adam 3 ma. oynadiktan sonra en az 5 ay yok!!!!!
bn guarin we rafa da iş izni sorunu yasadım oynaması için 4 sene pilot takıma gonderdim
kardeşim oynatamamışsın herhalde bende çok iyi yedek ne zaman girse çakıyo golünü bence iyi adam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
marcelo mu ?????şoktayım şu an dalga geçiyon galiba birader adam deli oynuyo bütün avrupa almaya çalışıyo şu anda benden ama seneye türk olcak hayırlısıyla :D satmıyom :D
ben villareal'i çalıştırırken kaka'yı almıştım 85 milyon $'a.onu almak için transfer bütçesi artısı di forlan'ı satmıştım.paramada,forlan'a da yzık oldu
Bojinov. Ilk sezonda Fenerbahe'ye aldim 15 milyon Eur'a, tum sezon rezalet oynadi. Sezon sonu Chealse'ye 13.4 milyon Eur'a sattim...
Valensia ile oynarken Real den Ronaldo yu 9m€ ya aldım... Adam 3sezonda 40/7 gol attı... Ve hep üzgündü... Satılık listesine koydum kimsede almadı... Kaldı elimde...
Vagner Love'u Fener'e almıştım çok kötü oynadı 6-7 gol attı onu sattım yerine Jo'yu aldım :)
fb'ye makoun'u almştm 8 ay sakatlandı ondan sora aldıımın 5 katı azına sattım:)
devre arası geliyordu ligde ii gidiyordum. 2012 nin son maçında takımımın en formda oyuncusu robinho sakatlandı. maç bitince heyecan ve korku içinde haberlere girdim. doktorumdan şimdiye kadar aldıgım en kçtü haberdi. robinho 7 ay yok! devre arasında ii bi santrafor almam gerekiyordu. ii bi araştırma yaptım. bütün scoutlarım bana higuaini al dioru. bütün ii klüpler peşindeydi .river ise ucuza bırakmam dercesine 45m€ fiyat biçmişti adama . bütçem iiydi. kendi kendime almalıyım dedim. iyi bi pazarlıktan sonra river la 35m€ ya anlaştık. higuain geldi medya ise gelecegin yıldızı realda tarzı haberler yapıyordu. bende öyle düşünüyordum. ta ki bugüne ilk 7 maçını tamamladıktan sonraya kadar. 7 maçta 1gol ve 6.28 ortalama aldı. fm tarhimde yaptıgım en kötü transferdi. transfer sezonu da bittigi için mecburen robinho yu beklemeye başladımm...
recoba en sevdiim oyuncu ama sakatlanıp duruyo delirecem :D
Diego'yu almıştım Cruzerio'dan .
Adam doğru düzgün oynayamadı sakatlık , ceza vs.
bende serbest bıraktım
bende ingilterede Man Utd a Cagliari den Suazo yu almıştımm adam bi türlü çalışma izni alamadıı elimde patladı neredeyse beleşe sattım
Ben hugo vianayı fenere almıştım.adam 5'in üstünde oynamadı
fernando torres 5-6 ay gıttı gıdıs o gidis bıda torresin t si olamadı
mehmet yozgatlıı 2.lig a da oynarken ne umutlarla getrmıstım ama ....
adamın sezın sınu ortalaması 5,87 bide her mac inadına oynattım belkı ıyı oynar die ama... sezon sonu adama fazlalıksın deyip yolladım :D
Eskisehirspordayim acikcasi Hayrettin yerlikaya biraz hayal kirikligina ugratti beni
Halil Gündüz ve Serkan Gedik
fernando gago.. oysa cok buyuk umutlarla transfer etmıstım :D
trabzonspora ugur yildirimi 12 milyona almistim ama sadece duran toptan bi kac gol atti o kadar baska hic bir fazdasini goremedim
tuncay-cesar delgado-vander vaart bu oyuncuların taliplileri fazla para vermiyorlar bende..
bencedict vilakazi
David Villa :( Ben oyunculara milyon dolarlar vermeyi seven biri değilim hep genç oyuncu falan alırım ama yönetim kısmında başkan yıldız oyuncu al deyip duruyordu bende 35milyon Euro'ya Villa'yı aldım(serbest kalma maddesi sayesinde yoksa 100m € falan). Hazırlık maçlarında en az 2gol falan atıyordu.Sezona başladık ilk maçta çoştu ama 70de sakatlanıp çıktı 4ay sakat kaldı tam geri döndü bir maç oynadı gene sakatlandı 4ay.sezon bitti tabi fiyatı falan da düştü ama topluyor kendini şimdi :)
ze roberto
fenerdeyim tuncay gider diye ibrahim akını aldım 6.5 dolara
ama tuncay gitmedi elimde caner erkinde vardı o patladı
şimdide kezmanı satmanın yolunu arar oldum
adam haftada 61.000 dolar alıo resmen kanımı emio.
4 milyon dolara öneriom alan yok :(
bi arkadasta deividi satmanın yolunu sormus
bedavaya kluplere öner ben portoya sattım
sanırsam bu aralar onlarda kazıklicak adama rıo :)