Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 86 arası toplam 86 sonuç

Konu: Fm'de Elinizde Patlayan Balonlar

19 M$ verdiğim Kerlon 6.78le oynadı.koskoca 1 sezonda 40 maç oynadı ve 2 gol 2 asist yaptı fos mu değilmi siz karar verin.

2. Default

yhaaaa kerlon u ben her yeni oyunda aliyorum ama adam 3 ma. oynadiktan sonra en az 5 ay yok!!!!!

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

bn guarin we rafa da iş izni sorunu yasadım oynaması için 4 sene pilot takıma gonderdim
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Quote Originally Posted by fm26 View Post
    Burak yılmaz
    kardeşim oynatamamışsın herhalde bende çok iyi yedek ne zaman girse çakıyo golünü bence iyi adam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by alozz View Post
    jose sosa,marcelo dl olan
    marcelo mu ?????şoktayım şu an dalga geçiyon galiba birader adam deli oynuyo bütün avrupa almaya çalışıyo şu anda benden ama seneye türk olcak hayırlısıyla satmıyom

Nesil
    2006
    Yer
    Anamur Otobüs Terminali/ANAMUR ZAFER

ben villareal'i çalıştırırken kaka'yı almıştım 85 milyon $'a.onu almak için transfer bütçesi artısı di forlan'ı satmıştım.paramada,forlan'a da yzık oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Bojinov. Ilk sezonda Fenerbahe'ye aldim 15 milyon Eur'a, tum sezon rezalet oynadi. Sezon sonu Chealse'ye 13.4 milyon Eur'a sattim...

Valensia ile oynarken Real den Ronaldo yu 9m€ ya aldım... Adam 3sezonda 40/7 gol attı... Ve hep üzgündü... Satılık listesine koydum kimsede almadı... Kaldı elimde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vagner Love'u Fener'e almıştım çok kötü oynadı 6-7 gol attı onu sattım yerine Jo'yu aldım

Nesil
    2006
    Yer
    ist.

fb'ye makoun'u almştm 8 ay sakatlandı ondan sora aldıımın 5 katı azına sattım
    Bir üyemize özel mesaj yolu ile hakaret & küfür ettiği gerekçesiyle süresiz uzaklaştırılmıştır

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

devre arası geliyordu ligde ii gidiyordum. 2012 nin son maçında takımımın en formda oyuncusu robinho sakatlandı. maç bitince heyecan ve korku içinde haberlere girdim. doktorumdan şimdiye kadar aldıgım en kçtü haberdi. robinho 7 ay yok! devre arasında ii bi santrafor almam gerekiyordu. ii bi araştırma yaptım. bütün scoutlarım bana higuaini al dioru. bütün ii klüpler peşindeydi .river ise ucuza bırakmam dercesine 45m€ fiyat biçmişti adama . bütçem iiydi. kendi kendime almalıyım dedim. iyi bi pazarlıktan sonra river la 35m€ ya anlaştık. higuain geldi medya ise gelecegin yıldızı realda tarzı haberler yapıyordu. bende öyle düşünüyordum. ta ki bugüne ilk 7 maçını tamamladıktan sonraya kadar. 7 maçta 1gol ve 6.28 ortalama aldı. fm tarhimde yaptıgım en kötü transferdi. transfer sezonu da bittigi için mecburen robinho yu beklemeye başladımm...

Quote Originally Posted by gOoOoOL View Post
    yhaaaa kerlon u ben her yeni oyunda aliyorum ama adam 3 ma. oynadiktan sonra en az 5 ay yok!!!!!
    injury prone u 100 onun yani sakatlanma sikligi.o yuzden surekli sakatlanir.

recoba en sevdiim oyuncu ama sakatlanıp duruyo delirecem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diego'yu almıştım Cruzerio'dan .
    Adam doğru düzgün oynayamadı sakatlık , ceza vs.
    bende serbest bıraktım

bende ingilterede Man Utd a Cagliari den Suazo yu almıştımm adam bi türlü çalışma izni alamadıı elimde patladı neredeyse beleşe sattım

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Ben hugo vianayı fenere almıştım.adam 5'in üstünde oynamadı

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

fernando torres 5-6 ay gıttı gıdıs o gidis bıda torresin t si olamadı

mehmet yozgatlıı 2.lig a da oynarken ne umutlarla getrmıstım ama ....

adamın sezın sınu ortalaması 5,87 bide her mac inadına oynattım belkı ıyı oynar die ama... sezon sonu adama fazlalıksın deyip yolladım

Eskisehirspordayim acikcasi Hayrettin yerlikaya biraz hayal kirikligina ugratti beni

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Halil Gündüz ve Serkan Gedik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fernando gago.. oysa cok buyuk umutlarla transfer etmıstım

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

trabzonspora ugur yildirimi 12 milyona almistim ama sadece duran toptan bi kac gol atti o kadar baska hic bir fazdasini goremedim

tuncay-cesar delgado-vander vaart bu oyuncuların taliplileri fazla para vermiyorlar bende..

bencedict vilakazi

David Villa Ben oyunculara milyon dolarlar vermeyi seven biri değilim hep genç oyuncu falan alırım ama yönetim kısmında başkan yıldız oyuncu al deyip duruyordu bende 35milyon Euro'ya Villa'yı aldım(serbest kalma maddesi sayesinde yoksa 100m € falan). Hazırlık maçlarında en az 2gol falan atıyordu.Sezona başladık ilk maçta çoştu ama 70de sakatlanıp çıktı 4ay sakat kaldı tam geri döndü bir maç oynadı gene sakatlandı 4ay.sezon bitti tabi fiyatı falan da düştü ama topluyor kendini şimdi

ze roberto

fenerdeyim tuncay gider diye ibrahim akını aldım 6.5 dolara
    ama tuncay gitmedi elimde caner erkinde vardı o patladı
    şimdide kezmanı satmanın yolunu arar oldum
    adam haftada 61.000 dolar alıo resmen kanımı emio.
    4 milyon dolara öneriom alan yok
    bi arkadasta deividi satmanın yolunu sormus
    bedavaya kluplere öner ben portoya sattım
    sanırsam bu aralar onlarda kazıklicak adama rıo

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri