Malatya alır. ;) :)
Printable View
Bence İstanbul B.B.-Malatyaspor maçı berabere biter ;;)
Diyarbakir,Kasimpasayi yener.:)
Mardin maçı berabere. ;;)
ordu ne zorlanmasi yine fark attik 4=0 evimizde herkez fark atiyoruz macta bagira bagira basima agri girdi
ordu 4-0 usakspor
her hafta stadd full
ordunun taraftar baskisi cok iyi lig a yi takip eden varsa bilir bizden evimizde mac almak harbiden zor bir dahaki hafta istanbulspor gelcek
gecen sene bursa orduya geldiginmde bursali biri ile iddaaya girmistim ordudan mac almak zor diye ne oldu lideri yendik
Oftas ve malatyada orduya gelcek atmosfer cok dehset
bana inanmayan yarin dspor izlesin
lige 1 karadeniz ekibi daha gelir inş
Yine yenildik Malatyaspor takımı olarak. Çıkamayacağız galiba. Bir İstanbul takımı daha çıksın da ligin iyice b*ku çıksın.
İstanbul B.B. 2 - 0 Malatyaspor
Mardinspor 3 - 0 G.Birliği OFTAŞ Türk Telekom 0 - 1 Kocaelispor
A. Sebatspor 1 - 1 Gaziantep B. Bld.
Diyarbakır 2 - 2 Kasımpaşa
sebat düşme kocum dayan dayan
emrah orduya gelecek malatya 4 hafta sonra sana birsey diyimi o macta isiniz cok zor cunku orduspor taraftarlari buyuk takimlarin macinda dahada cok ozen gosteriyor dspor izleyin her zaman bana hak verirsiniz
zoya sebatin kurtarmasi duser kardes insallah ordu seneye supelrige cikacak yine hedefimiz ilk 6 bakalim ner olcak
zor olduğunu biliyorumda arsin de gelecek 2trabzon takımı olcak bide seneye biri çıkarsa pişti olcak ama zor iş
Diyarbakır son dakikada
Türk Telekom Lig A'da oynanan maçta Diyarbakırspor kendi evinde konuk ettiği Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı.
Karşılaşmada Kasımpaşa'nın golerini 19. dakikada penaltı vuruşundan Erhan ve 60. dakikada Serdar kaydetti. Diyarbakırspor'un gollerini ise 88.dakikada Abdullah ve 90. dakikada Sinan kaydetti.
Stat: Atatürk
Hakemler: Yunus Yıldırım, Volkan Narinç, Okan Deniz Kılıççı
Diyarbakırspor: Atilla, Yunus x (Dk. 75 Abdullah), Straveski, Elyasa, Ersin, İbrahim (Dk. 64 Onur), Barış, Serkan, Burhan (Dk. 68 Sinan), Muhammet, Okan
Kasımpaşa: Tolga, Ömer (Dk. 90 Kemal), Gökhan, Cihat, Alpaslan, Özgür, Mustafa, Ferit (Dk. 81 Faruk), Önal, Serdar (Dk. 73 Sezai), Erhan
Goller: Dk. 19 Erhan (penaltı), Dk. 60 Serdar (Kasımpaşaspor), Dk. 88 Abdullah, Dk. 90 Sinan (Diyarbakırspor)
Sarı Kartlar: Dk. 37 İbrahim, Dk. 65 Burhan (Diyarbakırspor), Dk. 37 Ferit, Dk. 85 Sezai, Dk. 90 Tolga (Kasımpaşaspor)
Herseye ragmen,inadina Süper Lige cikacagiz!
orduspor mu haftanin takimi mardinspormu 2 haftadan beri haftanin takimi ordu ama bu sefer mardin olur her halde
bncede mardin çünkü ligin birincisine 3gol birden attılar ve yendiler
tabiki mardinspor.Sen haftanin takimi ordudur diyorsan sana cok sasiririm.Mardinspor 16.siradayken gitti lideri 3-0 yendi.Aslanlar gibi savasarak.
Ordu ne yapti,kendi evinde 17.siradaki takimi 4-0 yendi.Ne yani cok mu büyük basari?Sondan 1.siradaki takima 4 tane atti diye haftanin takimi olacaksa yuh derim ben.;)
Bu akşam Es EsİN maçı var saat 20.00 de başlayacak maç Karşıyaka ile karşı karşı geliyor Tüm Es Esleri maça bekliyoruz
Hadi esesim mutlak galibiyet bekliyoruz senden
Malatya, İzmir gibi futbol çılgını iki şehrin takımları süper ligde yoksa bilin ki Türk futbolu ciddi şekilde geriye gidiyor. Altay, Malatya, Göztepe bunları bir an önce süper ligde görmek istiyoruz. Taraftarı olmayan gereksiz takımları da bir an önce 2. ligde görmek istiyoruz.
Emrah kardes altay gibi takimlarda haklisin ama malatya konusunda katilmiyorum sana malatya gibi superligi yillardan beri hakeden iki takim daha var eskisehir ve orduspor ey gidim ey ordu uefa en guclu takimi yenmis takim 4 buyukleri evinde o yil yenen tek takim
Eskisehir
ordu
altay
adana
goztepe
artik bu takimlar superlige
Malatya, 1989'da şikeyle düşürülmeseydi Anadolu'nun ilk şampiyonu olacaktı. Bu tehlikeyi gören büyük (!) takımlarımız oyununu oynadı zamanında. Kanıtlanmış bir olaydan bahsediyorum. Üstelik Malatya 1. ligde 3. olarak büyük bir başarıya imza atmıştı 80'lerde. 2. ligde bile dolu tribünlere oynayan bu takımı 1. lide görmek istemeyeceğiz de kimi isteyeceğiz. Tamam Eskişehir zaten potansiyel bir şehir, Ordu da öyle ama Malatya'sız olmaz. (Bkz. Malatya tarihi)
Walla bi aksilik oldu patron gelmeyince dükkana bakmak zorunda kaldım:( dükkanndığım sımdı ama maçı takip ediyorum ilk yarı 0-0 bitti
Oysa formayıda giymiştim inanmıyosan Oscar Video da çalışıyorum gel bak:D Hem tanışmış oluruz sen neden gitmedin?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eskişehir 0-0 Karşıyaka Dk 70 maç devam ediyor
NOT:Eskişehir 10 KİŞİ OYNIYOR
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eskişehirspor 0-0 Karşıyaka maç bitti
Olmadı Be EseS
emrah haklisin aama ordu ile ilgili tarihi olaylari biliyormusun yili bilmiyorum ama avrupada en cok tur atlayan takim o sene avrupanin en guclu takimini 2=0 yendi sonra 3 buyukleri evinde yenen tek takim daha ne ler var
Tarihi Başarılar:
Türkiye 1. Futbol Ligini 1978-1979 sezonunda 4. sırada tamamlayarak UEFA kupasına katılmaya hak kazanmıştır.
Aynı yıl içinde 4 büyük takım diye nitelendirdiğimiz takımları kendi sahalarında yenme başarısını gösteren tek takım ünvanını taşımaktadır.
UEFA kupasında zamanın güçlü takımlarından Dünya futbolunda söz sahibi Çekoslovakya temsilcisi Banic Ostrawa'yı yenme başarısını göstermiştir. Ayrıca bu sezon Orduspor haricinde hiçbir Türk takımı Avrupa kupalarında galibiyet alamamıştı.
Birinci Ligde Orduspor kalesini koruyan Öner PİROĞLU 1088 dakika gol yemeyerek halen devam eden bir rekorun sahibi. Gol yememe rekorunda Şenol GÜNEŞ'TEN sonra ikinci sırada yer alıyor.
Beyler dikkatinizi çektimi; Yayıncı kurulus en çok Eskişehirsporun maçlarını gösterdi bence haksızlık oluyor öbür takımlara
eskisehir malatya ist bld her hafta bunlarin maci
Zirvedekileri vermesi gayet doğal.
Türk Telekom Lig A 26. Hafta Maçları
24.03.2007
Kocaelispor 0 - 2 İstanbulspor
25.03.2007
G.Birliği OFTAŞ 0 - 0 Eskişehirspor
Malatyaspor 4 - 1 Mardinspor
Diyarbakır 0 - 0 Orduspor
Samsunspor 1 - 2 A. Sebatspor
Kasımpaşa 0 - 1 Altay
Elazığspor 1 - 1 Türk Telekom